Přemýšlíte, kam po maturitě? Přemýšlíte, co studovat? Přidejte se k nám!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Advertisements

Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Inovace, inovační projekty a úloha klastrů (obecný náhled) Ivo Vondrák VŠB - Technická univerzita Ostrava
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
Fakulta bezpečnostního inženýrství VŠB–TUO
Česká zemědělská univerzita v Praze Fakulta lesnická a environmentální
VOŠ, SPŠ, SOŠ ŘEMESEL A SLUŽEB,
SYSTÉMOVÉ INŽENÝRSTVÍ A INFORMATIKA
IS V EKONOMICKÝCH SUBJEKTECH Ing. Jiří Šilhán. IS IS – data+lidi+HW, prvky + relace mezi uživateli, které splňují nějaké cílové chování – tak aby byly.
Úvodní stránka.
Masná 18, Praha 1 Prezentace oboru Provoz a ekonomika dopravy zaměření Silniční doprava z pohledu studentů.
Veřejná správa 5RE901Teorie a management veřejné správy Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Název projektu: Kvalitní vzdělání.
USMĚRŇOVÁNÍ KONCEPCE A OBSAHU EKONOMICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ NA TECHNICKÝCH UČEBNÍCH A STUDIJNÍCH OBORECH ©prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
Kurz DEP 507.  N Ekonomika a podnikání  N Finančnictví a bankovnictví  N Cestovní ruch  N Obecně právní činnost  N.
USMĚRŇOVÁNÍ KONCEPCE A OBSAHU EKONOMICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ VE STŘEDNÍM OBCHODNÍM ŠKOLSTVÍ ©prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
Představení bakalářských oborů – Uchazeči NÁRODOHOSPODÁŘSKÁ FAKULTA.
Den otevřených dveří na Národohospodářské fakultě pro obor Národní hospodářství 5. ledna 2013.
Michal Dvouletý obor Finance a daně
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
Masná 18, Praha 1 z pohledu studentů školy
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Institut environmentálního inženýrství 546
„Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu.“ CZ.1.07/2.2.00/ Výstupy z učení u ekonomických oborů.
Výuka makroekonomie v magisterských programech na Ekonomické fakultě VŠB-TUO Martin Macháček Praha,
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
R VY a Aplikovaná informatika Aplikovaná informatika Prezentace studijních oborů 2013.
Matematické metody v ekonomii (MME)
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
STUPŇOVITOST A METODY USPOŘÁDÁNÍ UČIVA V EKONOMICKÝCH PŘEDMĚTECH
Časová koordinace ekonomického vzdělávání ©prof. Ing. Ondřej Asztalos,CSc.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
VŠFS P.B.. prezentace VŠFS, Partneři Generální partner Hlavní partneři.
Vysoké školy a Národní politika výzkumu a vývoje a její realizace Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
UNIVERZALIZACE A SPECIALIZACE EKONOMICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ ©prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
ODBORNĚ VZDĚLÁVACÍ FUNKCE EKONOMICKÉHO VZDĚLÁVÁNÍ © Prof. ing
Příprava odborníků pro oblast inovačního podnikání Pavel Švejda Asociace inovačního podnikání ČR Seminář Inovační potenciál ČR, AIP ČR.
MORAVSKÁ VYSOKÁ ŠKOLA OLOMOUC VÁŠ PARTNER PRO BYZNYS INOVACE.
Studijní program Ekonomika a management
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD Na padesátém 81, Praha 10 Šetření o využívání informačních technologií ve veřejné správě Konference ISSS 2006.
Zvýšení vědeckovýzkumného potenciálu pracovníků a studentů technických vysokých škol v oblasti dopravy a nových dopravních technologií Registrační číslo:
Bakalářský obor STM-ECTS Manažerská informatika. Vidíte své budoucí uplatnění spíše v managementu a řízení, než v čistě inženýrské/technické pozici? Chcete.
Navazující magisterský obor STAVEBNÍ MANAGEMENT. Potřeba manažerských dovedností Řídí cca polovina absolventů % (podle doby ukončení studia) Vedoucí.
Podnik a výroba 8. – Obsah Základní ekonomické pojmy Podnik a výroba – úvod do problematiky Podniky v Evropě Obrat podniku Sociální a environmentální.
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Obchodní akademie a Vyšší odborná škola Valašské Meziříčí Akademický rok 2016/2017.
Magisterský studijní program N 6208 Ekonomika a management Obor Management a marketing.
Stručná prezentace Vysoké školy sociálně-správní v Havířově.
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
Vysoká škola sociálně správní, Havířov. jedna z nejmladších soukromých vysokých škol v ČR státní souhlas od listopadu 2007 výuka zahájena v září 2008.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO 14001
Katedra elektrotechniky
PROJEKT SYSTÉMU ŘÍZENÍ PODNIKU
Institut 2 v 1.
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
MAGISTERSKÝ STUDIJNÍ PROGRAM: HOSPODÁŘSKÁ POLITIKA A SPRÁVA
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Primární emise akcií (IPO) VOKT (P-10)
Management. Management Management Způsoby a metody řízení podnikatelských i nepodnikatelských celků tak, aby dosahovaly určených cílů Společenská věda.
Právo, Účetnictví, Webový design a grafika, Ekonomika a mezinárodní obchod, PÍSEMNÁ A ELEKTR. KOMUNIKACE, Reklamní a marketingová komunikace, Právo Evropské.
O nás Univerzita s TRADICÍ – založena 1999
Studijní obor Management sportu
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Transkript prezentace:

Přemýšlíte, kam po maturitě? Přemýšlíte, co studovat? Přidejte se k nám!

Institut Ekonomiky a systémů řízení (545) pro Vás připravil 2 studijní obory ekonomického zaměření: Ekonomika a řízení v oblasti surovin Ekonomika a řízení v oblasti surovin Komerční inženýrství v oblasti surovin Komerční inženýrství v oblasti surovin Doufáme, že tyto obory osloví Doufáme, že tyto obory osloví a zaujmou právě Vás!

Je správné, že přemýšlíte o své budoucnosti! Pokud chcete zastávat managerské pozice, Pokud chcete zastávat managerské pozice, pokud chcete působit v technicko- hospodářských funkcích, pokud chcete působit v technicko- hospodářských funkcích, pokud chcete pracovat ve státní sféře či soukromých firmách, pokud chcete pracovat ve státní sféře či soukromých firmách, pokud chcete rozumět ekonomickým souvislostem, pokud chcete rozumět ekonomickým souvislostem, pak jste zde na správném místě. pak jste zde na správném místě.

Obor Ekonomika a řízení v oblasti surovin Je orientován na oblast ekonomiky a řízení podnikatelských subjektů. Je orientován na oblast ekonomiky a řízení podnikatelských subjektů. V rámci tohoto oboru je možné se formou volitelných předmětů specializovat rovněž na oblast podnikatelství a obchod surovin. V rámci tohoto oboru je možné se formou volitelných předmětů specializovat rovněž na oblast podnikatelství a obchod surovin.

Stěžejními jsou předměty zaměřené na problematiku: ekonomického a finančního managementu, ekonomického a finančního managementu, účetních systémů, účetních systémů, exaktních metod rozhodování, exaktních metod rozhodování, aplikace výpočetní techniky, aplikace výpočetní techniky, komunikace a týmové práce, komunikace a týmové práce, bankovnictví, bankovnictví, marketingu, marketingu, obchodních systémů, obchodních systémů, práva v oblastech financí, obchodu, duševního vlastnictví, atd. práva v oblastech financí, obchodu, duševního vlastnictví, atd.

Obor Komerční inženýrství v oblasti surovin Klade důraz na obecnou a univerzální inženýrsko- technickou problematiku, ekonomiku, řízení a bezpečnostně-právní problematiku. Klade důraz na obecnou a univerzální inženýrsko- technickou problematiku, ekonomiku, řízení a bezpečnostně-právní problematiku. Absolvent zde získá základní přírodovědní, technické, společensko-vědní, ekonomické a manažerské znalosti, doplněné znalostmi z oblasti práva. Univerzální technické vzdělání je rovněž zaměřeno na činnost odborného technického dozoru v oblasti bezpečnosti práce, technických složek státní správy, státní báňské správy, na konzultační činnost pro jednání podnikatelských subjektů se státní a veřejnou správou a jejich institucemi. Absolvent zde získá základní přírodovědní, technické, společensko-vědní, ekonomické a manažerské znalosti, doplněné znalostmi z oblasti práva. Univerzální technické vzdělání je rovněž zaměřeno na činnost odborného technického dozoru v oblasti bezpečnosti práce, technických složek státní správy, státní báňské správy, na konzultační činnost pro jednání podnikatelských subjektů se státní a veřejnou správou a jejich institucemi.

Stěžejními jsou předměty zaměřené na problematiku: bezpečnostního inženýrství, bezpečnostního inženýrství, komunikace a práce s informacemi, komunikace a práce s informacemi, práva v oblastech státní správy, financí, obchodu, práva v oblastech státní správy, financí, obchodu, managementu, managementu, tržní ekonomiky a ekonomiky podniku, tržní ekonomiky a ekonomiky podniku, daní a daňové evidence, atd. daní a daňové evidence, atd.

Podrobnější informace naleznete na: vyuka/studijniobory. vyuka/studijniobory. vyuka/studijniobory vyuka/studijniobory Pokud máte dotazy, rádi vám je zodpovíme!

VŠB–TUO, HGF, Institut 545, telefon: , Ještě váháte? To nedělejte, neboť jak říká To nedělejte, neboť jak říká Woody Allen: „Osmdesát procent úspěchu je dorazit tam, kam máte.“ „Osmdesát procent úspěchu je dorazit tam, kam máte.“ Tak přijďte, těšíme se na vás! Tak přijďte, těšíme se na vás!