DEN ZDRAVÍ Projektového dne se zúčastnilo 75 žáků (100% účast 2. a 8. třída) Konal se 16. 4. 2014.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1. Mateřská škola Karlovy Vary, Komenského 7, příspěvková organizace
Advertisements

ČLENSKÁ SCHŮZE 2006 DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY DĚTSKÝ DEN KOLOVRATY 2006 V letošním roce se náš klub bude spolupodílet na organizaci Dětského.
Ostrava!!! Statutární město Ostrava – Městský obvod Třebovice Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností.
Spotřeba vody v naší škole za rok 2005
Školní družina a internát „ÚSMĚV“ při ZŠ, Opava, Havlíčkova 1, p.o.
My od 1. do 6. třídy ,,DOKONALÁ PARTA“ na Svahové
Výuka cizích jazyků a výměnné pobyty naši školy - němčina
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
Den Země – svátek planety
Čištění koupaliště. Na sobotu 23.května byla Obecním úřadem vyhlášena brigáda na úklid a čištění koupaliště. V této době je to jediná brigáda za rok, na.
Mezinárodní den zdraví V rámci mezinárodního Dne zdraví, který je každým rokem 7. 4., jsme připravili akci „ Soutěž o nejzdravější svačinu“
POVOLÁNÍ.
VOLEBNÍ PROGRAM MO PLZEŇ 3.  Za prioritu považujeme bezpečnost občanů ve dne i v noci, obzvláště pak bezpečí dětí v okolí škol a mateřských školek. 
Frenštát pod Radhoštěm Mateřská škola Školská čtvrť 4. oddělení
Výuka chemie na ZŠ ve spolupráci se SŠ Mgr. Klára Helanová.
Setkávání žáků s SPU Setkávání žáků s SPU Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.
Dobrovolnictví a veřejná služba v obci Jak na to? Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními.
Halloween Dne si žáci 8. ročníku připravili pod vedením paní ředitelky halloweenský program pro III. až V.třídu Základní školy, a taktéž pro.
VY_32_INOVACE_ 02_ Lidé a čas
Montessori Prachatice, ZŠ Národní
Den bez aut Jak to začalo… Dne jsme si v ZŠ Masarykova připomněli, že ne vždy se do zaměstnání, školy či kamkoliv jinam musí.
práce učitele pohledem učitele
Naše cesta fyzikou.
BULLETIN 174. Žofínské fórum Setkání primátorů a starostů měst a obcí ČR 16. prosince 2014.
Krátce z historie Nejprve se na vyvýšených místech zapalovaly velké ohně na ochranu před zlými duchy a démony. Teprve později se začala pálit smolná košťata,
ZÁPIS DO I. TŘÍDY V ZŠ LEŠNÁ PROBĚHL 11. ÚNORA 2015 ZÁPIS DO I. TŘÍDY PRO ŠKOLNÍ ROK 2015/2016. ZÚČASTNILO SE JEJ 20 PŘEDŠKOLÁKŮ. VŠICHNI SE SNAŽILI UKÁZAT,
Celoškolní projekt: Obchodní akademie, Lysá nad Labem, Komenského 1534.
Projektový den Lázně Teplice nad Bečvou Datum: Spolupracující třídy: VII. B a II. A Třídní učitelé: Mgr. Michal Rus, Mgr. Petra Králová.
…… Úvod Křest nové knihy (druhé vydání) se uskutečnil v Městské části Bosonohy ve dvoře budovy Centra volného času BOSA. Slavnostního ceremoniálu.
Prezentace =První dubnový den  Už od 16. století je apríl spojen s různými žertíky a drobnými zlomyslnostmi.  Např. novináři mohou vypustit.
Voda je důležitá: Lidi:potřebují jí každý den, protože bez příjmu vody budeme dehydrováni Zvířata:bez vody by umřeli a mi bychom se pak neměli s čím.
Den Země 2006 Zpráva třídy 6. A, aneb jak jsme Den Země prožili my.
Ústecký parlament dětí a mládeže (ÚPDM). při DDM při DDM účast zástupců ze základních a středních škol účast zástupců ze základních a středních škol v.
9.A.
STŘEDNÍ ZEMĚDĚLSKÁ ŠKOLA DALOVICE PŘEDSTAVUJE NOVÝ VZDĚLÁVACÍ PROJEKT V OBLASTI ROZVOJE A ÚDRŽBY ZELENĚ v KARLOVARSKÉM KRAJI TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN.
Hodina Prvouky- Rok, roční období
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Výchova k občanství II. stupeň Název a číslo učebního materiálu.
Čertí škola - Mikuláš. Čertí škola Na 5.prosince 2011 jsme si měli do školy přinést čertí masky. Paní učitelka pro nás připravila na tento den zajímavé.
4. září jsme poprvé vkročili do naší třídy, kde nás přivítal pan ředitel a především naše paní učitelka, na kterou jsme byli všichni moc zvědaví… Poprvé.
O ZLATÉ SEKYŘE.
Naďa Martincová Úřad práce v Rychnově nad Kněžnou Rychnov nad Kněžnou, Besedy k volbě povolání.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
Evropský den v 5.A Projektový den Comenius
PROJEKTOVÝ DEN GIMP.  o první hodině jsme se seznámili s našim dnešní tématem.  Téma projektového dne bylo,,Virtuální svět nebo realita´´.  Měli jsme.
Životní úroveň obyvatel v České republice
Péče o zdraví 3. ročník Autorem materiálu je Miroslava Šafránková
ZŠ BUKOVANY U SOKOLOVA 20. a
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
9.A.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Martina Brabcová Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu.
Košatý strom poznání vyrůstá z aktivity, tvořivosti a spolupráce všech.
EU-OPVK-CZ.1.07/1.4.00/ :III/2 VY_12_INOVACE_ ČLOVĚK A JEHO SVĚT NA I. STUPNI ZV-LMP (ČaS/I) Téma: Volně žijící zvířata I. – savci (srnec.
9 LET PROŽITÝCH NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE. 1. TŘÍDA Všechno začalo jednou ráno, když nás rodiče poprvé dovedli do školy. Tím dnem začala naše devítiletá docházka.
DEN IZS VÝSTAVIŠTĚ PRAHA HOLEŠOVICE | 13:00 – 18:00 Akční ukázky | Více než 80 vozidel Policie | Hasiči | Záchranka Armáda a další složky.
ZŠ A MŠ KUNÍN ZAŘÍZENÍ MATEŘSKÁ ŠKOLA
Název školy Téma Název DUM Popis Ročník třída Autor
Název školy: ZŠ a MŠ,Veselí nad Moravou,Kollárova1045
Křinický masopust od 12:30.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VITICE, okres KOLÍN
Vypracoval:Daniel Moťovský
„KAREL IV. A JEHO MOST“ - divadelní představení
Název školy: Základní škola a mateřská škola Bělá
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření únor 2012 Ročník
Autor: Mgr. Radana Marelová
3 ROKY ZKUŠENOSTÍ NA ŠKOLÁCH
Krajský Fotbalový Svaz Vysočina
Den se 112.
Co je to zdravá výživa ?
Transkript prezentace:

DEN ZDRAVÍ Projektového dne se zúčastnilo 75 žáků (100% účast 2. a 8. třída) Konal se

A jak to všechno začalo? Měsíc DUBEN je měsíc Země, čistoty, zdraví a probouzení jara. Vymetáme světnice, očišťujeme organismus po zimě. Buďme zodpovědní za své zdraví, ale i za zdraví ostatních. Osmá třída si pro Vás připravila DEN ZDRAVÍ, aby jste se dozvěděli, jak o své zdraví pečovat. Pozvala „fundované hosty“.

Měli jsme tu perninskou policii

Víme co jsou to poruchy příjmu potravy

Jak můžeme pomoct nemocným

A víme jak na zuby

Přišli jsme v profesích

6. třída – letci, letušky, piloti

7. třída – učitelé

8. třída – lékaři

9. třída – úředníci

Mateřská školka – volná volba

1. a 3. třída – hasiči a malíři

2. třída – policie

4. a 5. třída – zemědělci a pekaři

Pověděli jsme si proč je zdravá výživa potřebná

Užíváme si to – Filipovi to jde.

Na téma Den Zdraví vznikla ve škole celá řada různých profesí, která s danou tématikou úzce souvisela - podle profese jsme se tento den stravovali. A tím jsme si všichni připomněli, co je pro naše zdraví důležité. Pomohli nám k tomu informace, které jsme v tento den získali.

Vaši „osmáci“ Konec DNE ZDRAVÍ Partneři této akce byli: Obecní úřad Pernink, Česká policie Pernink, Městský úřad Abertamy.