Velmi mě těší že se v nedávné době dostal na trh konkurenční,,bulvární plátek“který konečně vytvořil to správné konkurenční klíma. Sice mě to tak trochu.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
METODIKA VÝUKY IAS/IFRS NA VŠ EKONOMICKÉHO ZAMĚŘENÍ
Advertisements

Vysvětlení pojmů PROJEKT (ve vztahu s «mentálními gesty » - viz dokument o mentálních gestech) Vědomé projekty a.
VÍTAJÍ VÁS VESMÍRNÍ LIDÉ
U rybníka … U rybníků žije velké množství zajímavých zvířat a roste mnoho zajímavých rostlin.
JÁ A MOJE ŽENA.
Mikroekonomie I Měnový kurz Ing. Vojtěch JindraIng. Vojtěch Jindra Katedra ekonomie (KE)Katedra ekonomie (KE)
Dobrý den online příteli - přítelkyně!.
Byl jednou jeden človíček a cítil se strašně sám a nechtěl žít.
KOKOŘÍCI …Ty nejlepší ksichtíky a ksichty …. Nikdy nevíte, co se Vám m ŮŽ e poda Ř it za ksicht, kdy Ž se nekoukáte, jak Vás n Ě kdo fotí…
Přeji Ti sílu všech živlů
Byl to týden plný zajímavých události,ne jen ze života Modré ústřice ale taky ze života Růžového šneka. Po roce se opět konal skvělý seminář v Divišově.
A spousta jiných pivovarů Úst ř i č á č ký OB Ě ŽNÍK zvláštní vydání č 2. Prozatímní vedení Modré Ústřice vás srdečně zve na největší gastronomickou událost.
Milé děti, díváte se dobře kolem sebe?
Každé ráno začíná život....
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
EIA – význam procesu s ohledem na navazující řízení Dana Kučová EIA – význam procesu při realizaci záměrů s ohledem na navazující řízení Zpracovala.
24. Josef se dal poznat svým bratrům. Nikdo z vás nezůstane v mém otroctví, jen muž, který pohár ukradl.
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
Slovo života listopad 2012 „Kdo mě miluje, bude zachovávat mé slovo a můj Otec ho bude milovat a přijdeme k němu a učiníme si u něho příbytek.“ (Jan.
Řemesla 7.B Zpracování vlny mokrou cestou Třída 7.B se účastnila projektu ENO – Zpracování vlny mokrou cestou. Nejprve jsme si udělali kuličku.
TŘÍDĚNÍ ŽIVOČICHŮ.
Životní prostředí klady vs. zápory.
Na pozvání Ani č ky a Stanislava jsme p ř ijali pozvání na kávu. Já jsem to trochu cht ě l, protože jsem se tam nedávno krátce zastavil a vid ě l tu nádhernou.
6. Skautský oddíl Ivanovice na Hané.
Ovoce patří mezi plody. Dělíme je na: MALVICE PECKOVICE BOBULE
Stav k 17. srpnu 2007 (33. týden) týdenní výstupy z Centrálního registru řidičů odbor dopravně správní oddělení agend řidičů, evidencí a statistik.
Relační propojování tabulek. Úvod Tato prezentace má sloužit běžným uživatelům, jak začátníkům, tak i zkušeným uživatelům. Když budete postupovat podle.
Reklamština Jak ji pochopit.. XXL Tlustý – řečeno slušně.
Zelenina.
Les Les je domovem lesních zvířat. V lese také rostou rostliny, které člověku slouží k užitku. Jistě je skoro všechny znáte.
Spotřební koš - zařazování potravin do spotřebního koše,
Návštěva Bratislavy Listopad 2013 … Bratislava je hlavní město Slovenské republiky, kde má sídlo prezident v Grasalkovičovom paláci na Hodžově náměstí.
Svět techniky a já Kateřina Večerková.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
NA BORŮVKÁCH jen ostružiny rozhrnu a překročím pár stínů už spěchám cestou po drnu do stráně na mýtinu. Převislé větve rozplétám cesty jsou zotvírány.
OLYMPIJSKÝ VÍCEBOJ ZŠ ZBRASLAVICE.
Zuby, zoubky, zoubečky. Pro 2. třídu ZŠ
Počítačová bezpečnost
MARKETINGOVÝ VÝZKUM TABÁKOVÝCH VÝROBKŮ Monika Ferdová Radka Hejzlarová Petra Stádníková Kristýna Voborníková VSRR 3. ročník, cvičení - středa 15:45hod.
Dexův zpravodaj. BAF!!! Utíká to jako voda, u nové paničky jsem už měsíc a tak vás, mí milí příznivci, zase zdravím. (SPAM upozornění: Kdo je do příznivců.
Příručka k tvorbě oříšků. Tak do toho!. Co by měly a neměly obsahovat kvalitní oříšky Co by měli obsahovat: -Měli by obsahovat hlavně otázky na logické.
JAK SE VIDÍ ŽENY. Jak stárneme, my ženy přibíráme na váze. To je tím, že shromažďujeme v hlavě mnoho informací.
Název nástroje není saxofón, ale saxofon
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_01 Název materiáluReklama.
ZŠ Brno, Řehořova 3 S počítačem snadno a rychle Informatika 7. ročník III
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
Správní řízení Vendula Povolná Ekologický právní servis Září 2007.
Housky z nebe. *1922 ve Vlkoši 2 starší sourozenci - Milena a Karel otec - přednosta na stanici matka - práce na statku.
Z.V.V.S (Proklikávejte klidně dle vlastního tempa.
Sebevědomí Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Zdravé sebevědomí je základem zdravého a plnohodnotného života Sebevědomí staví.
Národní týden manželství „Manželství je víc než kus papíru“ únor, 2015.
Voda je velmi důležitá pro život! Bez vody člověk vydrží mnohem kratší dobu než bez jídla.Před mnoha miliony let se život vyvinul právě ve vodě.
 Kde: chata Radost, Plasnice, Orlické hory  Kdy: 12. –  Účast: 28 žáků  Inspirace: publikace Michal Dubec, Adaptační (stmelovací) soustředění.
Obědy ve Školní jídelně 5.A 2016/2017
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Martin Havlena
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Zástavba, funkční oblasti města
TECHNICKÁ NORMALIZACE názory na technické normy
AUTOR: Martina Dostálová
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
Škola SOŠ a SOU Hustopeče, Masarykovo nám. 1 Autor
PRÁVA VÝKONNÝCH UMĚLCŮ
Rozvoj podnikatelských dovedností na ZŠ ve Zlínském kraji
Živnostenské podnikání (správně-právní režim) II. část
Fenomenální ženě! Zjistila jsem, že cokoliv se stane, jakkoliv zlé se to zdá - život jde dál a zítra to bude lepší.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Inovace výuky prostřednictvím.
Co je to zdravá výživa ?
Reklamština Jak ji pochopit..
Marek Barták ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Transkript prezentace:

Velmi mě těší že se v nedávné době dostal na trh konkurenční,,bulvární plátek“který konečně vytvořil to správné konkurenční klíma. Sice mě to tak trochu připomíná některé nejmenované televizní stanice které se snaží napodobit (když na to nemají)alespoň parodovat některé pořady jiných konkurenčních stanic např. Receptář prima nápadů - Rady ptáka Loskutáka. Uvolněte se,prosím! - Mr. GS Ústřičácký Oběžník - Šnečí občasník Úst ř i č á č ký OB Ě ŽNÍK zvláštní vydání

Přesto že jsem neměl v úmyslu vydat toto zvláštní vydání Ústříčáckého oběžníku tak si prostě některé potěšující zjištění nemohu nechat pro sebe. Jsem velmi rád že i když je to konkurenční plátek tak i přesto nám Ústříčácké organizaci ať vědomě nebo nevědomě ( o tom se dá jen polemizovat )udělal reklamu.Velmi vhodně a profesionálně volená hesla a články nás Ústřičáky dostála do podvědomí širší veřejnosti a tím nám ušetřila mnoho klepnutí do klávesnice počítače které by stejně nemělo ani poloviční účinek a za to jim velmi děkujeme.

Dále mě velmi těší že se organizace Růžový hlemýžď zabývá,jak se již zmínila v 1.vydání svého občasníku,zdravou výživou a to konkrétně zmiňovanými ostružinami pomeranči a višněmi které NE NÁHODOU vznikly v srdci Beskyd v centrále prozatímního vedení Modré Ústřice ( což záměrně nebylo v občasníku zdůrazněno nebo alespoň uvedeno.)pozn.autora. O kvalitě těchto tekutin jste se měli možnost přesvědčit již na posledním sjezdu v již jmenované ZŠ v Divišově. Viz foto: Mimo jiné kvalitu těmto tekutinám jistě taky dodá fakt že Šnečí občasník vznikl právě pod jejich vlivem a to konkrétně Pomerančového a Ostružinového likéru s rumovou přísadou. ( toto nepovažujte za reklamu )pozn.autora A VLASTNĚ PROČ NE.

PS: O chmelu budou moci psát až já udělám rozbor a nějakým ZÁHADNÝM způsobem dojde k úniku informací. DALŠÍ ZPRÁVY ZE SVĚTA Další potěšující okolností je udělení 5.danu již NÉ NÁHODOU bývalému nástěnkáři Růžového šneka Ondrovi Malinovi kterému tímto blahopřejeme. Prozatímní vedení Modré Ústřice vydalo: Prozatimní vedení Modré Ústřice sídlo : Valašské kopce datum: