Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Příručka k tvorbě oříšků. Tak do toho!. Co by měly a neměly obsahovat kvalitní oříšky Co by měli obsahovat: -Měli by obsahovat hlavně otázky na logické.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Příručka k tvorbě oříšků. Tak do toho!. Co by měly a neměly obsahovat kvalitní oříšky Co by měli obsahovat: -Měli by obsahovat hlavně otázky na logické."— Transkript prezentace:

1 Příručka k tvorbě oříšků. Tak do toho!

2 Co by měly a neměly obsahovat kvalitní oříšky Co by měli obsahovat: -Měli by obsahovat hlavně otázky na logické myšlení,ale neuškodí ani trochu vědomostních otázek Co by neměli obsahovat: -přehnané množství vědomostních otázek. -Otázky které lidé za normálních okolností nemůžou vědět. -Taky by se neměli opakovat otázky se stejným zaměřením př. Otázka: Kolik je na obrázku trojúhelníků? a pak: Kolik je na obrázku čtverců? -Více než 10 snímků. Vizte dál!

3 Ukázka

4 Ukázka 2

5 A co dál? Máte-li už základní text hotový je čas vybrat vhodný návrh, který je zaměřený na typ vašich oříšků (čj, mat). No a pak je poslat do světa http://zapeklite-orisky2.webnode.cz/zde- zasilejte-vase-orisky-otazka-a-napady/

6 Tož zvolejme! Tak do toho http://zapeklite-orisky2.webnode.cz/


Stáhnout ppt "Příručka k tvorbě oříšků. Tak do toho!. Co by měly a neměly obsahovat kvalitní oříšky Co by měli obsahovat: -Měli by obsahovat hlavně otázky na logické."

Podobné prezentace


Reklamy Google