Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

A spousta jiných pivovarů Úst ř i č á č ký OB Ě ŽNÍK zvláštní vydání č 2. Prozatímní vedení Modré Ústřice vás srdečně zve na největší gastronomickou událost.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "A spousta jiných pivovarů Úst ř i č á č ký OB Ě ŽNÍK zvláštní vydání č 2. Prozatímní vedení Modré Ústřice vás srdečně zve na největší gastronomickou událost."— Transkript prezentace:

1

2 A spousta jiných pivovarů Úst ř i č á č ký OB Ě ŽNÍK zvláštní vydání č 2. Prozatímní vedení Modré Ústřice vás srdečně zve na největší gastronomickou událost v České republice na ČESKÝ PIVNÍ FESTIVAL který se koná v Praze a začíná již v pátek 23.5.2008 na výstavišti Praha Holešovice

3 Určitě mnoho z vás nepohrdne TUPLÁKEM skvělého českého moku které bude moci si vybrat dle své chuti na této jedinečné události.

4 Zástupce prozatímního vedení Modré Ústřice se zúčastní místního pražského semináře pod vedením ne méně známého učitele Zdenka Reguliho a potom se odebere na již zmiňovanou proslulou doufám že nezapomenutelnou akci.

5 Více informací na http://www.pivnifestivalpraha.cz/ nebo na emailové adrese bacazhor@seznam.cz http://www.pivnifestivalpraha.cz/ A proto po náročném cvičení rád uvidím mnoho známých tváří a to ať Ústřičáckých tak i Hlemýždích jen ať se dobře BAVÍM sídlo : Valašské kopce datum: 18.5.2008 vydalo: Prozatimní vedení Modré Ústřice


Stáhnout ppt "A spousta jiných pivovarů Úst ř i č á č ký OB Ě ŽNÍK zvláštní vydání č 2. Prozatímní vedení Modré Ústřice vás srdečně zve na největší gastronomickou událost."

Podobné prezentace


Reklamy Google