13. 11. 2013 TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 4.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Advertisements

ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY
Zvýšení přehlednosti a usnadnění orientace v Moodle
STUDIJNÍ POVINNOSTI STUDENTŮ FF UP 2013/2014. OBSAH 2 1UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY STUDENTY……………………………..3 2BAKALÁŘSKÉ STUDIUM……………………………………………………… ročník.
ERASMUS+ (2014 – 2020) Petra Riou ZO DIFA JAMU
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Čtyřleté studium.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Jihomoravském kraji
_ Setkání koordinátorů Počátky Mgr. Jan Martinec.
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 3.
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
Informace pro studenty kombinovaneho studia AJ PEF, FLD, FŽP
CZ.1.07/2.2.00/ KA1 - Inovace laboratoří Geotechniky využívaných v rámci praktické výuky studentů Fakulty stavební a Hornicko-geologické fakulty.
PROGRAM  Struktura studia  Přednášky, semináře  Zápočty a zkoušky  Zapisování cizích jazyků a sport. aktivit  Vnitřní předpisy  Studijní oddělení.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Individuální projekt „Plánování sociálních.
Modernizace studijních opor Představení LMS Moodle
TUL H32 Setkání realizátorů inovace předmětů Příloha č. 9/02/01/3.
TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 2.
Koncept praxí a stáží1 MODEL PRAXÍ A STÁŽÍ Úvodní setkání pro studenty magisterského stupně.
Zahájení doktorského studia oborů Řízení a ekonomika podniku Ekonomická informatika
Analytické stáže oboru VPLZ - magisterský stupeň -
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Zpracování seminárních a kvalifikačních prací
Projekt: Integrace na druhou - šk.r. 2010/2011 Plánované projektové aktivity PPP FM v nejbližším období: a)Aktivita č.1 - Společné dílny: pedagog - šk.
UKONČENÍ POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY
Úvod do předmětu Požadavky k zápočtu Požadavky k zápočtu Požadavky ke zkoušce Požadavky ke zkoušce Organizace výuky Organizace výuky.
Business Intelligence
Kdo chce být milionářem ?
Model reformní maturity (Změna vyhrazena)
Stáže ve firmách - vzdělávání praxí Kulatý stůl s odbornou veřejností FOND DALŠÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Stroupežnického 30, Praha
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Sociální zabezpečení a důchodová politika SZDP Přednášející: Mgr. Hana Grzegorzová Typ předmětu: povinně volitelný, kontrola docházky…..nastaveny na první.
Informace pro studenty kombinovaneho studia AJ PEF, FLD, FŽP
Přijímací řízení pro školní rok 2014/15 Osmileté studium.
PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Soukromá vysoká škola ekonomických studií Lindnerova 575/1, Praha 8 16 Snímků Projekt CZ.2.17/3.1.00/34025.
Reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/
Výstupy projektu Ing. Marek Vochozka, MBA, Ph.D.
Maturita 2015.
Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a státním rozpočtem České republiky Pilotní ověřování studijních opor a přidělení ISBN.
CHCI BÝT JAKO VY ZŠ VELTRUSY Projekt schválený Zastupitelstvem Středočeského kraje v rámci 2. výzvy 2. globálního grantu v oblasti podpory 1.2 Rovné příležitosti.
Podpora poradců Podpora poradců
Maturita 2011? Společná část Společná část 2 zkoušky 2 zkoušky Profilová část Profilová část 3 zkoušky 3 zkoušky.
EDITOR BY: SPRESS 15. ledna ledna ledna 2015.
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
Podmínky pro získání zápočtu Podmínky pro získání zkoušky.
Diplomový seminář září 2014.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Odborná praxe 2 2. ročník prezenčního studia 2012/2013.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Ing. Lenka Janíčková, Ph.D.
Schůzka projektového týmu Postdoc I. 9. ( ) Zaměstnáním čerstvých absolventů doktorského studia k vědecké excelenci, reg. č. CZ.1.07/2.3.00/
Přijímací řízení pro školní rok 2015/16 Čtyřleté studium.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ ve šk. roce 2014/2015
NOVÁ MATURITA Stručná informace o jejím průběhu a přípravě.
Přijímací řízení v roce Kontakty na výchovného poradce tel
Podmínky vypracování Vypracujte e-learningovou studijní oporu (přípravu na vyučovací hodinu), která bude k dispozici široké pedagogické veřejnosti jako.
Praha, 23. ledna  Zahájení (Štěpán Blahůšek)  Studijní opory a jejich závazná osnova (Vladimír Kaucký)  Přestávka  Editace interaktivní osnovy.
Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
TUL H32 Představení projektu OPVK: „Inovace mezioborového studijního programu Ekonomika a Management se zaměřením na znalostní ekonomiku”
Martina uková Jakub herák Libor nenutil
Zápatí prezentace1 Evropské projekty a jejich podpora na ESF MU v roce 2009 Porada vedení fakulty+ vedoucí kateder předkládá: proděkan pro SaR.
ZÁPIS do STUDIA na FF UP Olomouc 1. ročník
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou
Mgr. Martin Krause, DiS. Mgr. Marie Froňková
Při technické univerzitě v Liberci
Maturity 2018/2019 listopad 2018 L. Jíša.
Státní závěrečné zkoušky ak. rok 2018/2019
Podzimní setkání zástupců CKP 7. listopadu 2017 Hotel Prokopka, Praha
Transkript prezentace:

TUL H 32 Setkání realizátorů inovace předmětů 4

Inovace předmětů (Bc. + Ing.) – ZS K odevzdání: o původní sylab + inovovaný sylab (dle metodiky) s vyznačenými věcnými změnami u přednášek, cvičení a literatury (dodat ihned) o studijní materiály – pilotní verze – Moodle (texty + kontrolní otázky – min. 50% semestru – mělo být k ) Finalizace: o studijní materiály (text + kontrolní ot.) – Moodle 100% o jmenný seznam zapsaných studentů do předmětu vč. hodnocení (zk./záp. katalog) – export.xls tabulky z IS STAG – o kompletní předmět (kurz) – o recenze kurzů (vč. sylabů) –

Inovace předmětů (Bc.) - LS Termín zařazení do výuky – od Výstupy k : o původní sylab + inovovaný sylab (dle metodiky) s vyznačenými věcnými změnami u přednášek, cvičení a literatury (dodat ihned) o studijní materiály – pilotní verze – Moodle (texty + kontrolní otázky – min. 50% semestru) Finalizace: o studijní materiály (texty+kontrolní ot.) – Moodle 100% o jmenný seznam zapsaných studentů do předmětu vč. hodnocení (zk./záp. katalog) – export.xls tabulky z IS STAG – o kompletní předmět (kurz) – o recenze kurzů (vč. sylabů) –

Inovace předmětů (Ing.) – LS Z důvodu akreditace navazujícího kombinovaného studia je nutné rozpracovat všechna témata přednášek dle sylabu (studijní texty - Moodle) Finalizace: o studijní materiály (texty + kontrolní ot.) – 100% o kompletní předmět (kurz) – o recenze kurzů (vč. sylabů) –

Recenzent Uzavření DPP (nutnost vyplnění pracovních výkazů) cca 20 hod/1recenze 190,-- Kč/hod. Sjednaný recenzent do: (ZS) (LS) Recenze bude zaměřena na didaktickou a obsahovou stránku Jednotný formulář bude k dispozici

Přednáška odborníka z praxe cca 30 přednášek celkový rozpočet – ,- Kč symbolická odměna – 1 000,- Kč (DPP, výkaz práce, publicita v prezentaci) nutná účast zástupce projektového týmu – výstup projektu – fotky, vlajky, atd… nutná informace o termínu, místě a osobě přednášejícího, event. odměně ( em na v dostatečném předstihu (cca 4 V případě DPP další informace o přednášejícím Součást výstupu bude el. verze přednášky

Školení - Moodle Polovina února 2014 Jednodenní školení – rozdělení do dvou skupin Téma: další nástroje Moodle Pozvánka – v průběhu ledna 2014 Přihlášky na konkrétní termín:

Bonusy 3. bonus vyplacen v říjnové výplatě za červenec – září 2013 – 90% z odpracovaných hodin na projektu (mimo dovolené) 4. bonus za říjen – prosinec pravděpodobně ve výplatě za leden 2014

DĚKUJEME ZA POZORNOST PhDr. Ing. Helena Jáčová, Ph.D. - l Mgr. Hana Stárová – l Lukáš Černý – l