Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY"— Transkript prezentace:

1 ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY
Oblast podpory , Zlín

2 Výzva 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách
Příloha č.1 – Jmenný seznam škol Příloha č.2 – Monitorovací indikátory Příloha č.3 – Přehled šablon 1.5 Příloha č.4 – Čestné prohlášení Datum ukončení výzvy: ve 13,00 hod.

3 Příloha č.1 Výzvy 1.5 platná pro všechny střední školy Zlínského kraje, které neprošly optimalizací od platná pro všechny školy, které nečeká na začátku roku 2012 optimalizace

4 Příloha č.4 Výzvy 1.5 čestné prohlášení o počtu žáků
týká se pouze optimalizovaných škol !!! nelze u nich aplikovat Přílohu č.1 Výzvy 1.5

5 Zlínský kraj – podpora šablon na ICT
doporučení: maximálně využít šablony III/1 a III/2 šablona III/1 individualizace výuky prostřednictvím digitálních technologií šablona III/2 inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT

6 Využití finančních prostředků
VZOROVÝ PŘÍKLAD: škola maximálně využije finanční prostředky na tvorbu šablon III/1 a III/2 z nárokovaných prostředků bude školy zbývat částka např. 100 tis. Kč tuto zbývající částku může škola využít na tvorbu dalších šablon – viz Příloha č.3 Výzvy 1.5

7 Finalizace šablon pro SŠ
možnost finalizace žádostí od od 10 hod. bude aktualizována Příloha č.1 dané výzvy do je možné použít původní počet žáků (výkazy k ) od po provedené aktualizaci (=výkazy k ) finalizovaná žádost musí být doručena na MŠMT do do 12,00 hod. (Karmelitská 7,…) pro využití počtu žáků k

8 Číslo bankovního spojení
Česká spořitelna, a.s. / 0800

9 Nákup ICT – soutěž na základě vyplněných předběžných požadavků na nákup ICT se budou soutěžit všechny hlavní komodity Tabulka A – oblast podpory 1.5 Tabulka B – prostředky zřizovatele optimální termín pro splnění požadavků:

10 BURZA OTÁZEK A ODPOVĚDÍ
OTÁZKY A ODPOVĚDI BURZA OTÁZEK A ODPOVĚDÍ Všechny otázky a odpovědi budou následně publikovány na portále „ZKOLA“

11 Otázka č.1 Otázka: Jak je to se stahováním a používáním obrázků?
Odpověď: Vše je nutné velmi dobře citovat, doporučujeme využívat zdroje wikipedie.

12 Otázka č.2 Otázka: Jaký vliv bude mít podpora konkrétního předmětu v rámci individualizace či tvorby DUM ze Šablon na jeho plánovanou podporu v rámci projektové žádosti v OP VK? Odpověď: Stejné činnosti by skutečně neměly být financovány ze dvou projektů. Pokud z jednoho projektu inovujete výuku matematiky v 1.ročníku, nemělo by se to samé dělat i v rámci druhého projektu. Měla by se dělat inovace třeba fyziky nebo matematiky, ale pro 2.ročník. A hlavně by se nemělo jednat jen o to, že se vytvoří kopie prezentace, ve které se vymění úvodní snímek s číslem projektu a informací o financování.

13 Otázka č.3 Otázka: Bude se projektový záměr přikládat jako příloha do Benefitu? Odpověď: Ne, pouze se musí vytvořit a archivovat pro kontrolu.

14 Otázka č.4 Otázka: Musím přikládat evaluační nástroj „Profiškola“ jako přílohu do Benefitu? Odpověď: Ne, předkládá se při vyúčtování projektu, jedná se o přílohu k vyúčtování.

15 Otázka č.5 Otázka: Musím přikládat „plán obnovy ICT“ jako přílohu do Benefitu? Odpověď: Ne.

16 Otázka č.6 Otázka: Musím přikládat organizační strukturu jako přílohu do Benefitu? Odpověď: Ne.

17 Otázka č.7 Otázka: Budu přikládat rozdělení 16 šablon III/2 jako přílohu do Benefitu? Odpověď: Ne.

18 Otázka č.8 Otázka: Musí mít škola pro účely projektu Šablony zvláštní bankovní účet? Odpověď: Ne, škola si nemusí zřizovat speciální účel pro tento projekt – viz podklady z MŠMT (ZKOLA).

19 Prostor pro další dotazy…

20 DĚKUJEME ZA POZORNOST Ing. Aleš Skopalík, Ph.D. telefon: Ing. Petr Valášek telefon:


Stáhnout ppt "ŠABLONY PRO STŘEDNÍ ŠKOLY"

Podobné prezentace


Reklamy Google