Návrh rozpočtu vlastního hl. m. Prahy na rok 2012 Dotační vztahy k MČ HMP 2012 Rozpočtový výhled do roku 2017 V Praze 29. 11. 2011.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ROZPOČET HL. M. PRAHY PRO ROK Rozpočet: vnější okolnosti hrají proti nám Rozpočet hl. m. Prahy pro rok 2013 Nutnost hledání vnitřních.
Advertisements

, Chrudim Anna Chvátalová
*Zdroj: Průzkum spotřebitelů Komise EU, ukazatel GfK. Ekonomická očekávání v Evropě Březen.
Vysoké školy v ČR a jejich veřejné finanční zdroje (s důrazem na kapitolu 333) a srovnání s regionálním školstvím v letech Adam KRČÁL samostatné.
Biologické centrum AV ČR, v. v. i. Hospodaření instituce Úprava rozpočtu.
Prezentace závěrů projektu
Jednotný programový dokument pro Cíl 3 hl. m. Praha Magistrát hl. m. Prahy, odbor zahraničních vztahů a fondů EU, oddělení.
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
OPERAČNÍ PROGRAM PRAHA - ADAPTABILITA Nestátní neziskové organizace – partneři pro rozvoj PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI MMR, STAROMĚSTSKÉ.
Zastavené stavby ŘSD a vývoj staveb v 2. polovině roku 2010 ministr dopravy Vít Bárta.
Majetkové narovnání Stručný přehled. Kontaktní údaje: tel.: , Jak je dnes financována naše církev? o Vlastní zdroje.
Finanční prostředky pro příští programové období prosince 2006 Ing. Bohdan Hejduk, náměstek ministra.
11 Základní data návrhu rozpočtu vlastního hl. m. Prahy na rok 2011 doc. MUDr. Bohuslav Svoboda, CSc. primátor hl. m. Prahy Praha
Jak dál ve financování činnosti Vysokoškolského odborového svazu? Návrh reformy pro současnost a budoucnost.
Výhled financí obcí Ing. Luděk Tesař.
Říjen 2012VY_32_INOVACE_EKO_ Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana Venclíková. Střední.
Dotace na provoz sociálních služeb v roce 2009 Petr Nečas místopředseda vlády ministr práce a sociálních věcí 29. ledna 2009.
Soustava veřejných rozpočtů II.
Ing. Lucie Kratochvílová
Návrh rozpočtu vlastního hlavního města Prahy na rok 2010 Praha
Statistika RF, výroční zpráva, kontrola plnění RF Vít RICHTER Národní knihovna ČR 23. dubna 2002 Brno.
Realizace aktivní politiky zaměstnanosti – Kritéria a postupy pro poskytování příspěvků z prostředků APZ pro rok 2015 Úřad práce ČR, Krajská pobočka.
XII. Celostátní finanční konference Svaz měst a obcí ČR POKLES EKONOMIKY A DOPAD NA HOSPODAŘENÍ OBCÍ Pavel Bém Primátor hl. m. Prahy
Státní rozpočet Rozpočet přebytkový Rozpočet vyrovnaný
1 Celostátní konference ředitelů gymnázií ČR AŘG ČR P ř e r o v Mezikrajová komparace ekonomiky gymnázií.
Zahraniční obchod Bilance v zahraničním obchodě. Bilancování Bilancování v zahraničním obchodě znamená porovnávání dovozů národního hospodářství ČR s.
Ekonomická část (oddělení financování nepřímých nákladů)
EVVO v Ústeckém kraji Odlřichov v Hájích 29. –
Metodika dělení příspěvku dle ukazatelů A+B1 na základě rozhodnutí Akademického senátu zůstává metodika dělení příspěvku stanoveného podle ukazatelů A+B1.
Čerpání rozpočtu přímých výdajů za rok 2009 Zpracoval: OŠMS, oddělení přímých nákladů Datum:
Sněm Rady vysokých škol1 Rozpočet vysokých škol v roce 2008.
Rozpočtový proces státního rozpočtu
Pokles příjmů obecních rozpočtů a způsoby řešení jeho dopadů Ministerstvo financí ČR Praha listopad 2009 Jan Zikl.
Výzva č. 42 OP LZZ – Projekt Moravskoslezského kraje Rozvoj kompetencí strategického, procesního a projektového řízení a kvality Výzva č. 42 OP LZZ Zpracoval:
Čerpání rozpočtu přímých výdajů za rok 2009 Zpracoval: OŠMS, oddělení přímých nákladů Datum:
Předsednictvo Rady vysokých škol1 Ekonomické informace.
1 R ozpočet města Police nad Metují na rok Rozpočet 2015 Rozpočet je navrhován jako schodkový s celkovými příjmy, výdaji a financováním ve výši.
Akademický senát AMU Meziroční pokles prostředků na činnost VVŠ v rámci kapitoly MŠMT o 1,21% (240,1 mil. Kč) Odlišný způsob výpočtu příspěvku.
 Dovoluji si Vám prezentovat schodkový rozpočet města na rok 2016 ve výši tis. Kč příjmového rozpočtu po konsolidaci a ve výši
Hospodaření rozpočtů územních samosprávných celků za rok 2005 Mgr. Oldřich Hájek.
1 R ozpočet města Police nad Metují na rok Rozpočet 2016 Rozpočet je navrhován jako schodkový s celkovými příjmy, výdaji a financováním ve výši.
Ministerstvo financí České republiky Jednání pracovní komise k RUD 31. března 2016 Ministerstvo financí Březen 2016.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2015  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
Pracovní schůzka ekonomů neškolských příspěvkových organizací
JINDŘICHŮV HRADEC Michaela Kaloušová ZÁKLADNÍ INFORMACE  k město Jindřichův Hradec čítá obyvatel  Leží severovýchodně od Českých.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok  RJMK dne projednala návrh rozpočtu JMK na rok 2016 a doporučila ZJMK ke schválení.  Rozpočet.
Financování sociálního zabezpečení Mgr. Oldřich Hájek.
Veřejné finance Mgr. Oldřich Hájek. Finance obecně Soukromé Soukromé Peníze soukromých osob, institucí Peníze soukromých osob, institucí Peníze obvykle.
Hospodaření nepodnikateských organizací 2008 (Analýza) 1 Analýza hospodaření.
Návrh rozpočtu kapitoly 335 – MZ ČR na rok Obecný úvod  Návrh státního rozpočtu na rok 2013 kapitoly 335 – Ministerstvo zdravotnictví je předkládán.
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok Východiska pro sestavení návrhu rozpočtu JMK na rok 2016  Návrh zákona o státním rozpočtu České republiky.
Rozpočet hl. m. Prahy 2017 (Tisková konference dne ) prof. Ing. Eva Kislingerová, CSc. náměstkyně primátorky hl. m. Prahy
Pracovní porada ekonomů neškolských příspěvkových organizací
Financování výstavby a modernizace dopravní infrastruktury v ČR
Návrh rozpočtu kapitoly 335 – MZ ČR na rok 2015
Návrh rozpočtu kapitoly 335 – MZ ČR na rok 2017
Příjmy a výdaje SR.
Financování dopravní infrastruktury z rozpočtu SFDI v roce 2017
Rozpočet obce.
Veřejné rozpočty Mgr. Oldřich Hájek.
Rozpočet obce Černovice
Návrh rozpočtu kapitoly 335 – MZ ČR na rok 2011
Ing. Zbyněk Hořelica, ředitel SFDI
Návrh rozpočtu Jihomoravského kraje na rok 2015
Porada ekonomů PO dne Informace oddělení rozpočtu a financování
Závěrečný účet a účetní závěrka 2013
Porada ekonomů PO dne Informace oddělení rozpočtu a financování OE
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
Rozpočtové hospodaření obcí v roce 2019
Financování silnic II. a III. třídy
Transkript prezentace:

Návrh rozpočtu vlastního hl. m. Prahy na rok 2012 Dotační vztahy k MČ HMP 2012 Rozpočtový výhled do roku 2017 V Praze

Základní rozpočtová data Příjmy ,0 tis. Kč Výdaje ,0 tis. Kč Rozdíl ,0 tis. Kč (plně kryt tř. 8 – financování) Rozpočet je zdrojově vyrovnaný.

Základní rozpočtová data Finanční zdroje ,1 tis. Kč Daňové příjmy ,0 tis. Kč Nedaňové příjmy ,0 tis. Kč Transfery ,0 tis. Kč Financování ,1 tis. Kč

Základní rozpočtová data Výdaje ,0 tis. Kč Běžné výdaje ,3 tis. Kč Kapitálové výdaje ,7 tis. Kč Dluhová služba ,0 tis. Kč

Základní rozpočtová data Běžné výdaje ,30 tis. Kč  běžné výdaje budou v rámci I. čtvrtletí 2012 podrobeny analýze s cílem nalezení úspor, které budou následně použity k posílení výdajů kapitálových nebo neúčelové rezervy

Základní rozpočtová data Kapitálové výdaje ,7 tis. Kč  objem prostředků určený na kapitálové výdaje bude tvořit investiční rezervu, která bude rozepsána na konkrétní investiční akce nejpozději do formou úpravy schváleného rozpočtu na rok 2012

Základní rozpočtová data Převody nevyčerpaných prostředků z roku ,6 tis. Kč  celkový objem převodů bude tvořit rezervu v tř. 8 – financování a rozpad na konkrétní rozpočtové položky bude proveden po prověření potřebnosti formou úpravy schváleného rozpočtu do

Základní rozpočtová data Dotační vztahy k MČ HMP na rok 2012 Celkem ,0 tis. Kč MČ Praha 1 – ,0 tis. Kč MČ Praha 23 – ,0 tis. Kč

Základní rozpočtová data Rozpočtový výhled do roku 2017 • obsahuje základní souhrnné ukazatele – finanční zdroje, výdaje, zadlužení • sestaven konzervativně, reflektuje současnou hospodářskou situaci a nepočítá s žádnými výraznými nárůsty v letech následujících