Zase je tu nemoc šílených krav

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Prezentační manažer Kapitola 2.0 (První prezentace)
Advertisements

Jak ovlivňuje můj život současná technika
Návod pro práci s internetovými stránkami společnosti Acros • Produkty Acros/Fisher je možno nalézt na internetových stránkách nebo na stránkách.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Vytvoření menu K čemu slouží Jak se s ním pracuje
Táborová love story Rysové. Hlavní postavy: Kiwi, Rychlonožka, Klouzačka, Srnka, Práče, Skokan, Puchýř a Tučňák Dále hrají: Prskavka, Sojka, Čiperka,
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
Křížovka.
MP- LEKCE 2 – STYLY V MS WORD. Styly a důvody použití stylu Nadefinujeme si „šablonu“ pro určitý typ písma, kterou budeme chtít používat i v další části.
VY_32_INOVACE_Čj-Ml 6.,7.12 Anotace: Prezentace je zaměřena na obohacování slovní zásoby slovy jednoznačnými, mnohoznačnými a citově zabarvenými. V závěru.
UŽIVATELSKÝ ÚČET NA PORTÁLU INFORMAČNÍCH ZDROJŮ PRO UTB XERXES.
Registrace v LMS MOODLE Mgr. Milan Šimek
Edward Jenner se narodil v Anglii roku Jako malý chlapec se Edward zajímal o přírodní vědy. Na břehu řeky Severn trávil dlouhé hodiny hledáním zkamenělin.
Chci abys přišla na oslavu,která se bude konat příští týden.Jsi zvána ke mne domů,mrkni se na snímky,kde se dozvíš podrobnosti. Už se na Tebe těším –Eva.
PowerPoint. Rozložení stránky 1.Na kartě Domů klikněte na tlačítko Rozložení a vyberte profil „Dva obsahy“ 2.Totéž můžete udělat tak, že kliknete pravým.
Homeopatie a TAO Co spojuje homeopatii se staročínskou naukou MUDr. Zuzana Čajková 14. dubna 2012.
Excel - Funkce MAX Michaela Petáková. K čemu slouží Vrátí maximální hodnotu v množině hodnot.
Pohádky Karla Jaromíra Erbena Veronika Vaňková
Zeleň „Den Země”. Na tomto obrázku je vidět udržovanost trávníků a okolních stromů.
FANATICOS Za Slovácko navždy bije naše srdce modrobílé!
MS Word Snímek č. 2 MS Word Revize dokumentu a komentáře  Pokud zapnete funkci Sledování změn, aplikace Word vloží značky tam, kde provedete.
Elektronická komunikace
Pojď si s námi zazpívat, pojď se přátelit, pobavit se, pohádat a zase udobřit. 1. Vždyť je to celkem fuk, ze které země jsi, hlavní je.
Název projektu : Objevujeme svět kolem nás Reg. číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Bylinná parní lázeň - FITODAR
Předmět: Účetnictví, Aplikace, Účetní software Téma: UCTO2000 – program vedení daňové evidence – úhrada vystavené faktury Prezentace - powerpoint ing.Květoslava.
CO NÁS ČEKÁ ve cvičení 5 Oč. - KIT PEF CZU 1. O DKAZY Chceme-li, aby čtenář naší html stránky někam odklepnul..... Oč. - KIT PEF CZU.
1 Malý testík. Není to nic těžkého. Je to jen jednoduchá logika.
1. Až potud nám pomáhal Hospodin z milosti, proto k nebes výšinám hleďme s důvěrností, odkud pomoc přichází nám vždy v pravé době, tam, kde duše nachází.
Příprava prezentačních snímků Nejdůležitějším krokem je uvědomit si “Jak moje prezentace (fólie) pomůže publiku pochopit moji řeč?“ Posluchači nejsou schopni.
TVORBA COMBA V POHLEDECH Martina Musilová. Obsah prezentace * Co je to combo * Jak vypadá combo I. * Jak vypadá combo II. * Parametry comba * Druh comba.
Základní skupiny organismů
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Nevěřící Tomáš sestaveno s využitím obrázků Henryho Martina Český text: kanan.cz Copyright © Henry Martin Used by Permission.
Dexův zpravodaj. BAF!!! Utíká to jako voda, u nové paničky jsem už měsíc a tak vás, mí milí příznivci, zase zdravím. (SPAM upozornění: Kdo je do příznivců.
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
Psaní a editace textu Jindřich Terč.
Tak Tak jde jde čas… Stručný průvodce vývojem naší třídy…
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
1. 2 Hypertextové odkazy Na stránce se mohou nacházet místa, na která když klepnete myší, dostanete se na jinou stránku, na jiný server nebo na jinou.
VY_32_INOVACE_03_Hláska a písmeno C, Č, čtení slabik, slov
Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: Web: Desatero proti nudě.
POLITICKÝ SYSTÉM ČR Zadání práce pro žáky 8. ročníku. Výchova k občanství Téma: POLITIKA.
VY_32_INOVACE_09_Hláska a písmeno F, čtení slabik, slov (SADA ČÍSLO 4)
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA, ŠKOLNÍ JÍDELNA A ŠKOLNÍ DRUŽINA BOUZOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP.
Dotazníky Google docs Jan Juránek Základní charakteristika Google Docs/Google dokumenty Jsou to online aplikace od společnosti Google. K využívání těchto.
Rozlišování látek podle vlastností Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno.
POKOŽKA LISTŮ JEDNODĚLOŽNÝCH A DVOUDĚLOŽNÝCH ROSTLIN
NÁVOD NA PODÁNÍ PŘIHLÁŠKY NA BAKALÁŘSKÉ A MAGISTERSKÉ STUDIUM
Jak na aktuality.
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
GOOGLE A POWER POINT Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
KIV/ZD cvičení 5 Tomáš Potužák.
Klasické fotoalbum.
FIMO.
Dělení mnohočlenu mnohočlenem
Název školy: ZŠ a MŠ Zvole Autor: Mgr
PowerPoint.
Návod k aplikaci pro vedoucí DoFE Instalace aplikace a kontrola aktivity systém Android Verze aktuální k
První pomoc VY_52_INOVACE_26
Školení IS - 7 Rozvrh, Záložky.
Datové referáty Apstr4.
Přečtěte si o tom vše Příspěvky Microsoft SharePointu
Jak definovat novou organizaci, se kterou budete pracovat
Helena Vrchotková VICEPREZIDENTKA Přední 1234 Znojmo , Česká republika
Rozložení nadpisu Podnadpis.
Definiční obory. Množiny řešení. Intervaly.
Práce s powerpoint. Lekce 1 - více výukových souborů najdete zde: emagister.eu
Transkript prezentace:

Zase je tu nemoc šílených krav Lidé blázní a mnozí jsou neprávem nařčeni, že ji mají. Mnoho lidí si myslí že nemoc šílených krav mohou mít pouze ženy, protože muži jsou prý od přírody šílená prasata, ale některé ženy zaručeně poznaly, že jejich muž ji přece jen dostal, protože obvykle se mouchy na zádech zabíjejí rukou. Jenže tyto případy jsou vyjímkou a příznaky této nemoci nebývají tak patrné. Teď si určitě říkáte, jak tedy tuto nemoc poznám ? Není nic jednoduššího.

Jak se projevuje nemoc šílených krav ? Klikni na nápis pod krávou pak přijdeš na to, jaký je mezi nimi rozdíl. Jak se projevuje nemoc šílených krav ? Šílená kráva Normální kráva Na další stránku Klikni na nápis pod krávou pak přijdeš na to, jaký je mezi nimi rozdíl.

Ještě jednou otestovat KONČÍME !!!! Po kliknutí na text v bublině se provede, to co vám šílená kráva nabízí Ještě jednou otestovat KONČÍME !!!!