Projekt rekonstrukce sportovního zázemí TJ Janovice Prezentace pro zastupitelstvo obce Janovice dne 15.4.2011.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
 OBCE a MĚSTA  SPONZOŘI  VEŘEJNÉ SBÍRKY  AKCE JEDNOTY  NADAČNÍ FONDY  DOTACE EU  ČESKÁ OBEC SOKOLSKÁ.
Advertisements

Doporučení pro přípravu žádosti;
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
Název projektu: „Aby byl domov domovem I“ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.3.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Aby byl domov domovem I“ realizovaném.
Výstavba sportovního areálu 20
Představení města v urbánním rozměru Mgr. Jan Mareš, primátor
KANALIZACE A VODOVOD V OBCI SIBŘINA KANALIZAČNÍ PŘÍPOJKY
1 Možnosti financování projektů v oblasti vodohospodářské infrastruktury v ČR A. Programy spolufinancované z EU: 1. Operační program životního prostředí.
1 Struktura dotačních titulů Středočeského kraje pro rok 2014.
Českomoravská záruční a rozvojová banka a evropské peníze.
Realizace rozvojových aktivit v obcích regionu České Švýcarsko 1. schůzka PS
Prevence korupce z hlediska příjemce dotace Ing. Martin Puš starosta města Jičín.
NOVÝ ÚZEMNÍ PLÁN LIBEREC
Projekt: Víceúčelová hala a regenerace zimního stadionu
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
Projekt TROLLEY Dobrý den.
1 Způsob žádání o dotaci v rámci OP Lidské zdroje a zaměstnanost Prezentující Mgr. Petr Zavadil.
Technické zhodnocení domu
Čerpání prostředků OPD 1, investice SŽDC
Výroční konference ROP Střední Morava Využití nového modelu administrace pro přípravu projektových záměrů z ROP Střední Morava OlomoucZlín
ZÁKLADNÍ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ A VYÚČTOVÁNÍ DOTACÍ 5. ledna 2011, Městský úřad Vsetín.
Programy v oblasti regionální politiky pro rok 2010 RNDr. Josef Postránecký.
1 Možnosti financování vzdělávacích programů pro zaměstnance v rámci OP LZZ Prezentující Ing. Lenka Piruchová.
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
POV Východiska POV 2008 Odstranění překryvů s Programem obnovy venkova ČR, zejména s Osou III zaměřenou na venkovské projekty Zásadní změna podoby.
Nový městský stadion Vítkovice Statutární město Ostrava Odbor ekonomického rozvoje.
Situace areálu A – Aquapark se vstupní halou B – Hotel 4* C1, C2 – parkovací domy pro osobní automobily.
Paliativní a hospicová péče v Libereckém kraji
Vodohospodářská zařízení Šumperk, a.s.
Volnočasové projekty a EU financování
POV 2008 Navrhovaná podoba Programu obnovy venkova Olomouckého kraje V roce 2008.
Statutární město Ostrava
Pro MAS projekty (období 2007 – 2013) Státní zemědělský intervenční fond, Ministerstvo zemědělství.
Mgr. Alena Lehmannová Nýrsko PROGRAMY PODPORY EKOLOGICKY ŠETRNÝ CESTOVNÍ RUCH, OCHRANA ŽP.
1 NOVÝ ZÁKON O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH 40/2004 Sb., o veřejných zakázkách účinnost: prováděcí vyhlášky: 239/2004 Sb. - zadávací dok. stavby 240/2004.
Moravská Třebová, Ing. Mgr. Dana Buriánková, vedoucí odboru finančního Dotace z Integrovaného operačního programu, oblast podpory 2.1 Zavádění.
Povodně a finanční pomoc Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Tisková konference
Odbor dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu kraje Vysočina Pro rok 2008 vypsal ODSH dva dotační tituly: Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina.
 Projekt započal rozhodnutím obcí svazku v roce 2007  Projektové dokumentace pro ÚR a SP 2007 – 2008  Majetkoprávní narovnání více než 800 pozemků.
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
Phare 2003 RLZ Financování květen 2005 regionální informativní semináře.
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Výchova k občanství II. stupeň Název a číslo učebního materiálu.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Jednání implementátorů ORP Moravskoslezského kraje Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica.
KAMPUS Univerzity J. E. Purkyně v Ústí nad Labem.
N á zev projektu: „ Sportovní víceúčelové centrum Králův Dvůr „ Registračn í č í slo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Sportovní.
Vítáme Vás v Hlušicích. OBEC HLUŠICE Archeologické nálezy u cesty Maršovky potvrzují osídlení krajiny už od 5. tisíciletí před n.l. První písemný záznam.
Valná hromada Svazku vodovodů a kanalizací Ivančice Svazek vodovodů a kanalizací Ivančice B.M. Kuldy 20, Ivančice IČ DIČ CZ
Kanalizace – kdy bude??? Povolovací, přípravný a realizační proces kanalizace Martin Exner, starosta obce Nová Ves Nová Ves
 projektová dokumentace pro územní řízení 2009  žádost o vydání územního rozhodnutí září 2010  vydání územního rozhodnutí srpen 2011  nabytí právní.
INTEGROVANÝ REGIONÁLNÍ OPERAČNÍ PROGRAM (IROP) - možnost získání FINANČNÍ PODPORY pro pořízení územně plánovacích dokumentů - alokace 46 mil. EUR 1.
Ministerstvo pro místní rozvoj Odbor politiky bydlení.
„Rekonstrukce chodníku podél silnice III/01152(II/474)“ 2. úsek: Bezbariérový chodník a autobusová zastávka 3. úsek: „Tunel – konec zastavěného území“
Podpory pro malé a střední podnikatele v roce zvýhodněné záruky, úvěry a finanční příspěvky.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava Přerov Podmínky pro dopracování projektu (problémy, rizika)
Září 2008Ing. Luboš Dobiáš INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Oblast podpory 1.1 Oblast podpory 1.2 Oblast podpory 1.3 Výzvy k předkládání žádostí Individuálních.
Výroční veřejné zasedání Pětihosty
Vizualizace pro připomínky členů Spolku pro Tisou Červen 2017
Dotační program vodohospodářské infrastruktury
ROZŠÍŘENÍ KAPACITY PENZIONU BEST
odbor politiky bydlení
Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje
Dotace obcím na zpracování územních plánů pro rok 2017
Modelový příklad smlouvy o spolupráci - zajištění ÚSVP ORP pro Obec
Dotace na zpracování územních plánů pro rok 2015
Obec Sibřina Plán investičních a provozních záměrů obce 2018 – 2022
Regenerace sídlišť Regenerace sídlišť Úprava veřejných prostranství
Výzva č. 3 MAS Nad Prahou – IROP – Místa setkávání a řešení krizí
Transkript prezentace:

Projekt rekonstrukce sportovního zázemí TJ Janovice Prezentace pro zastupitelstvo obce Janovice dne

Vývoj projektu a příprava žádosti o dotaci  6/2008 – příprava studie a počátek vyřizování dotace na výstavbu  11/2008 – rozšíření studie o rekonstrukci škvárového hřiště na povrch s umělým trávníkem  12/2008 – rozhodnutí podat žádost o dotaci z regionálního operačního programu  1-5/2009 – jednání s úřady a zpracování žádosti o dotaci  5/2009 – podání žádosti o dotaci

Vývoj projektu a příprava žádosti o dotaci  1/2010 – získání dotace z regionálního operačního programu ve výši 92,5% z celkových uznatelných nákladů, což představuje částku Kč ( Kč bez DPH)  2/2010 – vydání stavebního povolení na stavbu  6/2010 – výběr společnosti zajišťující tendr na dodavatele stavby dle zákona o veřejných zakázkách  8/2010 – ukončení výběrového řízení na dodavatele stavby – Interdecor, s.r.o. za cenu CZK ( Kč bez DPH)  Jednání se sponzory za účelem dofinancování projektu ve výši 12MCZK (3MCZK P. Kubina a zbytek ostatní subjekty)

Vývoj projektu a příprava žádosti o dotaci  12/2010 – žádost o pomoc při dofinancování stavby z rozpočtu obce Janovice (bezúročná půjčka ve výši 9 MCZK na dobu 10 let)  1/2011 – úpadek společnosti Interdecor s.r.o. a vyhlášení nového výběrového řízení na dodavatele stavby  2/2011 – projednání žádosti o dofinancování na zastupitelstvu obce  3/2011 – vyhodnocení nabídek nového výběrového řízení – vítězná nabídka: Bytostav Poruba a.s.– CZK ( CZK bez DPH)  4/2011 – ukončení výběrového řízení

Financování výstavby a rekonstrukce  Předpokládaná výše investice: CZK CZK bez DPH  Dotace z Regionální rady CZK CZK bez DPH  Příspěvek P. Kubiny min CZK CZK bez DPH  Obec Janovice max CZK CZK bez DPH

Přínos pro obec Janovice a její občany  Smlouva o využívání umělé trávy pro účely školy – bezúplatně  Pronájem umělé trávy pro občany obce Janovice za zvýhodněnou cenu  Vybudování fitness centra a sauny, kde budou mít občané Janovic vstup za zvýhodněnou cenu  Zázemí pro sportovce a diváky odpovídající dnešním standardům  Zpevněná parkovací plocha, která může být využívána jinými zájmovými sdruženími pro pořádání kulturních akcí apod.

Vizualizace projektu

Jak je vidět, TJ se snažila vyřešit všechny problémy spojené s výstavbou nového areálu sama, ale v této fázi se bez pomoci obce neobejdeme Zamysleme se, jestli chceme ztratit možnost vybudovat moderní areál s dotací více jak 25MCZK, jen proto, že už obec TJ v minulosti dostatečně pomohla…