Standardní Standardní prd je vhodný pro většinu příležitostí a ve společnosti téměř kohokoliv. Je v podstatě nudný, ale některé kousky dokážou svým buketem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Jak měřit hlavu psa pro výrobu náhubku na míru
Advertisements

Personální řízení v malých podnicích
Kde najdete informace o volných pracovních místech?
Vyhodnocení dotazníku – Barcamp Brno 2012 Magdaléna Katolická magdalena [at] marketingovevyzkumy.cz
Co je to uživatelské menu? Ve WinBase si můžeme ke každé aplikaci vytvořit vlastní menu, které po otevření nahradí standardní menu WinBase. Toto uživatelské.
Ukončete prosím všechny programy kromě okna se instalačním souborem a prezentací Poté klikněte.
Seminář k metodám sociologického výzkumu Josef Bernard Katedra sociologie FF UHK.
Vzduch se tetelí při poledním zvonu, s klekáním nás vítá soumrak, znovu a znovu…
Interpretace neuměleckého textu Popis, charakteristika I.
3. Co jsou to hodnoty? významný termín používaný zvláště v etice 20. století axiologie – disciplína zkoumající hodnoty hlavní představitelé: Max Scheler,
Zvládání rizik vyplývajících z pracovního stresu ve společnosti EDUCACONSULT M&J Consulting Pardubice, Česká republika
Copak nám nadělil rok 2008 V tomto roce jsme zažili mnoho nečekaných změn. Dokonce takových změn, že je nám mnozí můžou závidět, ale určitě se nechceme.
CYKLONA EMMA A JEJÍ PROJEVY V HOŘICÍCH Bc. Radek TOMÁŠEK.
Majetek Formy vlastnictví
Podnikatelské organizace (firmy, podniky, popř. jejich dílčí části) tvoří součást sociálně ekonomické struktury společnosti. Z tohoto hlediska je pro.
Pro úspěch práce manažera a jím vedeného kolektivu je důležité i to, v jakém prostředí společně pracují, co je spojuje, jaké hodnoty a cíle sdílejí, jaká.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Rovnovážná cena je cena, při níž je trh v rovnováze Při rovnovážné ceně nedochází k tlakům na její zvýšení (převis poptávky) ani k tlakům na její snížení.
DOPRAVA VYPRACOVALA: VERONIKA STEINOVÁ C1.B. Co je doprava Doprava je způsob přemisťování objektů z místa na místo. Těmito objekty rozumíme osoby, předměty,
Psychologie sportu stolního tenisu a tenisu obzvlášť Vojtěch Kaplan O4A.
Part 1. Preston Stormer Ačkoli se jedná o celkem nový model, Stormer představuje hrdinu klasického typu. Je loajální a má svou důstojnost, nestojí o slávu.
Motivační seminář Opava Východiska a zkušenosti pro vzdělávání pro sociální podnikání Karel Rychtář SČMVD Praha Tato prezentace je spolufinancována.
Prodejní dovednosti pro společnost Chodura Konkurenceschopnost a kvalita - cesta k úspěchu zemědělského podniku.
Klíčová otázka č. 3 Prevence ztráty bydlení: základní teze Jan Milota 26. – 27. listopadu 2014.
PhDr. Josef Duplinský, CSc. PhDr. Zuzana Hadj Moussová
Dupo Dupo je optimistický, šťastný a spontánní Engendro. Obvykle zvládá několik činností současně.
Part 2. Wiliam Furno Všichni, kdo se podíleli na jeho stvoření, se shodují v jednom: Furno je zcela výjimečný. Je to ten nejnovější model, vskutku mistrovské.
Motivační dopis Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Seminární práce Mgr. Bc. Radka Burketová N_TiM/pMPH
ERASMUS.  Obor předškolní pedagogika je vyučován pod Fakultou sociálních studií (Department of Social Education) v malebném městě Odense  V závislosti.
Základní škola a mateřská škola Bzenec Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity: III/2: využívání ICT – inovace Vypracoval/a:
Analýza konkurence.
GNU /Linux Jakub Konečný Simona Bartková. CO nabízí? moderní koncepce stabilní systém svoboda použití žádné viry žádný spyware ohromná základna aplikací.
Jessica COX.
Proces řízení rizik.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_250 Název školyGymnázium, Tachov, Pionýrská 1370 Autor Ing. Roman Bartoš Předmět Informatika.
Práce s ICQ aneb začínáme komunikovat Instalace a základy práce s ICQ.
2. DUŠEVNÍ VÝVOJ OSOBNOSTI, PORUCHY VÝVOJE OSOBNOSTI
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. HANA MOTYČKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_12_REGULOVÁNÍ.
Východiska úkolově orientované supervize
Ekologické problémy Petr Machala.
Jméno autora Zdeňka Sudová název projektuModernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ číslo šablonyIII/2 Inovace.
Podprogramy (subroutines) Pojmenované kousky programu, které –tvoří logicky ucelené části –se v programu opakují Jsou zapsány na jednom místě a v případě.
Kusovník na zdvojené okno
9. Heterogenní a homogenní skupiny
Hesla. Vlastnosti silného hesla  Délka  Minimálně 8 znaků  Ideálně 14 znaků  Různé typy znaků  Písmena malá i velká  Číslice  Symboly (i mezera)
Principy segmentace vnějšího a vnitřního prostředí podniku
PSYCHICKÁ PŘÍPRAVA VE SPORTU
1. PREZENTACE ZE ZÁKLADŮ TEORIE HROMADNÉ DOPRAVY Základní pojmy Ondřej Kališ
Animace zapojení asynchronního motoru
Charakteristika společenských účesů
Téma: Využití ICT pro psaní novinových článků Vypracovala: Jana Wasserbauerová.
Platforma pro sociální bydlení: Prevence ztráty bydlení a potřeby lidí bez domova 27. leden 2015 Jan Milota.
Adopce na dálku. Mnozí z nás často mívají pocit, že pomoc jednoho nic nezmůže. Není tomu tak. Pomoc každého jednotlivce je důležitá.
Informační a komunikační technologie 5. Co je to počítač, jeho využití Autor : RNDr. Zdeněk Bláha.
ŠKOLA: Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace
Základní pojmy v automatizační technice
Fáze ÚOS Jitka Navrátilová.
KOALA.
Telefónica Tato firma, která rozhodně nebyla považována za favorita tendru, je v české kotlině v podstatě neznámá - největší trhy má ve Španělsku a zemích.
Autor: Mgr. Jitka Langerová Datum: Název: VY_32_INOVACE_19_ČESKÝ JAZYK
Důlní elektrické přístroje
Jejich přijímání a vyjádření
Ukazatele kvality Program školení.
Body mass index Index tělesné hmotnosti Kateřina Červinková.
Policejní prezidium ČR I. náměstek policejního prezidenta plk. Mgr
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
FYZIKA 2.B 5. hodina.
NEPRAVIDELNOSTI VĚTNÉ STAVBY
Specifika a požadavky těchto skupin
Transkript prezentace:

Standardní Standardní prd je vhodný pro většinu příležitostí a ve společnosti téměř kohokoliv. Je v podstatě nudný, ale některé kousky dokážou svým buketem vyvolat závist mezi přátely či spolupracovníky. Patří do stejné skupiny jako Trhač, ale často pouze nedostatek odvahy a tlaku ho neposune do této další úrovně. Pro poslech příkladu Standardního prdu stačí kliknout na tlačítko dole. Klikni pro poslech

Nervózní Nervózní prd schválně provozují pouze mistři, v ostatních případech je způsoben přirozenou reakcí na nepříjemnou situaci v níž se dotyčný ocitl. Občas je k zaslechnutí v divadle a na firemních poradách. Jedna z charakteristik takového prdu je vysoký tón na konci, způsobený stažením půlek nervózního provinilce.

Kašloprd Kašloprd je technika maskování nelibé aktivity. Tato technika je většinou používána ve společnosti žen, obzvláště těch, které nepovažují prdy za legrační. Varování: Kašloprd může být dvousečný při nesprávném načasování nebo je-li prd delší než jste očekávali.

Lepivec (Bláťák) Lepivcem získáte vysokého hodnocení v partě kámošů. Většinou kvůli faktu, že jste se právě posral. Lepivec je většinou následován inpekcí škod na spodním prádle. Bláťák je zábavou pro všechny krom pachatele, pro něhož je obvyklým následkem aktivity potřeba čištění.

Silný prd Tento prd je podobný Standardnímu, ale jak již bylo naznačeno dříve, je vypouštěn s větší odvahou. Je obvykle respektován, pokud je zaslechnut kolemjdoucími nebo vypuštěn v kostele či na jiném tichém místě. Zvláště efektní je při současném zaznění s posledním slovem mluvčího nudné přednášky.

Soprán Tento prd je těžko popsatelný. Jeho tón je většinou vysoký a je spojen s lechtavým brněním v rozkroku. Může být použit pro výrazné prodloužení Trhače či Standardního prdu, pokud vám jde o délku.

Trhač Můj osobní favorit: Trhač. Je silný, intenzivní a dává vám pořádnou jistotu, že si to všichni užili nebo aspoň zažili. Není pouze hlasitý, s proměnnou tóninou, ale je považován i za velmi smradlavý. Naprosto ideální při cestování autem se zařazenou vnitřní cirkulací a aktivovanou dětskou pojistkou elektrických oken.

Ty sis prdla, miláčku? Ano! Byl dobrej...

Rekapitulace Lepivec (Bláťák) Standardní Nervózní Kašloprd Soprán Trhač Silný