Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Telefónica Tato firma, která rozhodně nebyla považována za favorita tendru, je v české kotlině v podstatě neznámá - největší trhy má ve Španělsku a zemích.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Telefónica Tato firma, která rozhodně nebyla považována za favorita tendru, je v české kotlině v podstatě neznámá - největší trhy má ve Španělsku a zemích."— Transkript prezentace:

1 Telefónica Tato firma, která rozhodně nebyla považována za favorita tendru, je v české kotlině v podstatě neznámá - největší trhy má ve Španělsku a zemích latinské Ameriky, jedná se však o třetího největšího operátora na světě. Kromě segmentu pevných linek provozuje také mobilní služby pod značkou MoviStar a internetové služby prostřednictvím firmy Terra Lycos - ta vznikla koupí kdysi populárního portálu Lycos.com právě Telefónicou; společnost má řadu serverů po celém světě. Telefónica celkem provozuje v rámci všech svých společnosti 43 milionů telefonních linek (20 milionů ve Španělsku) a má 74,5 milionů mobilních zákazníků (19 milionů ve Španělsku). Nás asi nejvíce bude zajímat situace kolem Internetu. Situace s broadbandem je ve Španělsku lepší než v ČR, ovšem patří spíše do spodní části zemí původní EU. Významný podíl mají ADSL služby, zhruba 2,5 milionů linek, kabelový Internet má asi zákazníků. V oblasti ADSL dominuje Telefónica s zhruba 1,6 miliony zákazníků. Společnost také nabízí zajímavý obsah - je například možné sledovat přes Internet digitální televizi či používat speciální pay-per-view televizní kanály. Zdroj:


Stáhnout ppt "Telefónica Tato firma, která rozhodně nebyla považována za favorita tendru, je v české kotlině v podstatě neznámá - největší trhy má ve Španělsku a zemích."

Podobné prezentace


Reklamy Google