Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ukončete prosím všechny programy kromě okna se instalačním souborem a prezentací Poté klikněte.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ukončete prosím všechny programy kromě okna se instalačním souborem a prezentací Poté klikněte."— Transkript prezentace:

1 Ukončete prosím všechny programy kromě okna se instalačním souborem a prezentací Poté klikněte

2 Při výzvě zvažte, zda je program který se chystáte nainstalovat z důvěryhodného zdroje. Pokud si myslíte že ano, spusťte soubor

3 Poznámka: Je možné, že se vám spustí ještě jedna výzva od Vašeho Operačního systému, zda je program z bezpečného zdroje. Pokud si jste jisti že ano, Spusťte soubor. Pokud nevíte nebo si nejste jisti,raději stornujte proces (Klik na tlačítko Storno) Spustí se vám tento program.Klikněte na tlačítko další.

4 Nejpravděpodobněji se vám spustí Licenční smlouva.Přečtěte si aspoň kousek a klikněte na tlačítko Další

5 Instalační program se vás zeptá, kam chcete daný program nainstalovat.Zvolte cestu pomocí tlačítka procházet a klikněte na Další

6 Pokud nechcete nic změnit a chcete začít instalovat, klikněte na tlačítko Instalovat.Poté program začne instalovat soubory a data. Po dokončení instalace máte program nainstalován.

7 • Máte li problém s instalací, vyřešte instalaci ON-LINE,nebo přes ICQ nebo Skype, popřípadě e-mailem • Máte li jiný instalační program, vyřešte to také ON-LINE. •Máte li jiný dotaz,nebo potřebujete poradit,nevíte jak na to, nebo vám to třeba nejde, vyřešte to ON-LINE s autorem stránek.

8


Stáhnout ppt "Ukončete prosím všechny programy kromě okna se instalačním souborem a prezentací Poté klikněte."

Podobné prezentace


Reklamy Google