Představení Fichí I. Výzvy (2008/VYZ – 1) MAS sv. Jana z Nepomuku Místní akční skupina sv. Jana z Nepomuku.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Postup při zpracování projektu do PRV 27. – Mgr. Michal Jarolímek.
Advertisements

Představení MAS Zubří země, o. p. s.
Možnosti dotací a grantů pro CR v roce • Projektová dokumentace • Souhlas stavebního úřadu • Vyřešené majetkové vztahy k nemovitostem • Prostředky.
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Informace o výsledcích 1. výzvy MAS Vizovicka a Slušovicka, o. s.
Sídlo místní akční skupiny: Maleč 48 (okres Havlíčkův Brod)
PF02-14 Podprogram na podporu obnovy venkova pro rok 2014
Prezentace pro projekt : Pelhřimovsko za vzděláním Podnikatelské příležitosti venkova " Projekt je financován z prostředků EAFRD v rámci Programu rozvoje.
Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Program rozvoje venkova na období Diverzifikace hospodářství venkova ing. Emil Machálek, CSc.
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Občanské vybavení a služby Program rozvoje venkova ČR OSA III.
Přehled fichí Budujeme region se společnou budoucností Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Dotační příležitosti.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
MAS Mikroregionu Frýdlantsko 349 km obyvatel 18 obcí (3 města, 15 vesnic) Vznikla v roce 2004, s aktivním podílem zemědělců a drobných podnikatelů.
Program rozvoje venkova ČR na období Osa 4 Leader Ing. Kateřina Adamcová, oddělení metodiky Osy 4 PRV.
P REZENTACE MAS K RÁLOVSKÉ STEZKY O. P. S. Cestovní ruch a formy podpory Chotěboř
1. Ochrana kulturního dědictví Obnova a rozvoj vesnic Občanské vybavení a služby Investice do lesů 2.
Jak žádat o dotace z programu Leader?
Region Jihozápad bude mít v letech k dispozici téměř 18 miliard korun na podporu investičních projektů Dostupnost center -
Opatření III.2.1 Obnova a rozvoj vesnic, občanské vybavení a služby Podopatření III Obnova a rozvoj vesnic Přerov, Hotel Fit Program rozvoje.
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
Školení MAS Podhůří Železných hor o.p.s. k 2. výzvě v roce 2011 Přednášející: Jiří Zápotočný, ředitel o. p. s. Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova:
Vymezení Fiche Podpora podnikání v oblasti cestovního ruchu.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
Co je třeba udělat pro vznik o.p.s. Hradecký venkov se sídlem v Nechanicích :
Místní akční skupina SPOLEČNÁ CESTA Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Prioritní osa 2 Rozvoj cestovního ruchu výstavba, technické zhodnocení turistické infrastruktury (např.: kongresových či lázeňských center, sportovně rekreačních.
Program rozvoje venkova ČR na období Olomouc Šumperk
Dětské hřiště Mochov první dětské hřiště v obci. Potřebnost projektu V obci v současnosti chybí jakékoli zázemí pro volnočasové aktivity rodin s dětmi.
Luhačovské Zálesí, o.p.s. Prezentace společnosti.
Opatření (Fiche) SPL Budoucnost založená na tradici Návrh opatření pro Výzvy roku 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova Evropa investuje do.
Volnočasové projekty a EU financování
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Mgr. Alena Lehmannová Nýrsko PROGRAMY PODPORY EKOLOGICKY ŠETRNÝ CESTOVNÍ RUCH, OCHRANA ŽP.
„Budujeme region se společnou budoucností“ realizace programu Leader Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Zdroje financování – vybrané oblasti pro obce + Dispoziční fond Ing. Zdeňka Škarková, RRA Vysočina.
ÚSPĚŠNÉ PROJEKTY realizované v Grantovém schématu Podpora místní infrastruktury pro cestovní ruch v Moravskoslezském kraji vedené ve Společném regionálním.
MAS Královská stezka o.p.s. Byla vybrána k realizaci strategie SPL v programu LEADER Mezi 32 vybraných z 96 přihlášených.
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
„Budujeme region se společnou budoucností“ „Budujeme region se společnou budoucností“ realizace SP LEADER Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova:
Program rozvoje venkova aktuální stav implementace
Program rozvoje venkova ČESKÉ REPUBLIKY na období 2007 – 2013.
Zaměření Národního programu podpory CR v roce 2011 Podprogram Cestování dostupné všem.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
1 Region á ln í operačn í program regionu soudržnosti Středn í Morava 2007 – 2013 (ROP)
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
Možnosti pro poskytovatele služeb v cestovním ruchu MAS NAD ORLICÍ, o.p.s.
Regionální operační programy V rámci cíle Konvergence je pro období je připraveno celkem 7 regionálních operačních programům (ROP) určených pro.
Místní akční skupina Lanškrounsko, z.s. Nám. J. M. Marků Lanškroun
MAS ORLICKO a podpora cestovní ruchu. Co je MAS ORLICKO MAS - Místní akční skupina (z ang. „Local Action Group – LAG“) Nezisková organizace – občanské.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Velichovky, 22. června 2009 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 26. srpna 2016.
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Cestovní ruch.
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
12/04/2010 Zámek Loučeň Ing. Pavel Vinohradník Oblast cestovního ruchu v ROP Střední Čechy.
Region spokojeného života pro všechny
Možnosti financování obnov památek 2017 Ing. Alena Pospíšilová
RSK, KÚ Ústeckého kraje.
Program rozvoje venkova 2007 – 2013 – Osa III
- CESKY SEVER FLE Chřibská 2017.
MAS Lípa pro venkov z.s. Monitoring a evaluace
Místní akční plán rozvoje vzdělávání v území ORP Rychnov nad Kněžnou
Aktuální dotační příležitosti IROP
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA (PRV)
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Informace o vyhlášených výzvách
Transkript prezentace:

Představení Fichí I. Výzvy (2008/VYZ – 1) MAS sv. Jana z Nepomuku Místní akční skupina sv. Jana z Nepomuku

MAS sv. Jana z Nepomuku I. Výzva k předkládání Žádostí o dotaci na projekty z PRV Osa IV – Leader na období 2007 –13 Vyhlašované Fiche (Opatření) Fiche 3 – 2.3. Obnova a kultivace veřejných prostranství jako míst k setkávání Fiche 5 – 2.5. Kulturní, společenské a sportovní akce a zázemí pro jejich pořádání Fiche 7 – 3.7. Venkovský cestovní ruch Finanční zdroje Kč

MAS sv. Jana z Nepomuku I. Výzva k předkládání Žádostí o dotaci na projekty z PRV Osa IV – Leader na období 2007 –13 Termíny Datum vyhlášení Výzvy: Datum příjmu Žádostí:11.8. – (Po, Út 9,00 – 16,30 hod., Čt 13,00 – 18,00 hod.) Datum ukončení příjmu Žádostí v 18,00 hod. Žádosti doručené po termínu ukončení příjmu Žádostí nebudou zaevidovány (přijaty). Místo příjmu Žádostí Kancelář MAS sv. Jana z Nepomuku, MÚ Spálené Poříčí (1. patro), Nám. Svobody 132, Spálené Poříčí

MAS sv. Jana z Nepomuku Fiche 3 – 2.3. Obnova a kultivace veřejných prostranství jako míst k setkávání Cíl: • zachovat a obnovit tradiční vzhled a venkovský charakter sídel, • rekonstruovat, obnovit a vytvářet umělecké, výtvarné a architektonicky cenné prvky v intravilánu obcí, • obnovit a vytvářet veřejná prostranství včetně oprav a osazování mobiliáře (lavičky, altány apod.), • obnovit zeleň v intravilánu obcí, • zapojit veřejnost do plánování a tvorby veřejných prostranství (včetně primární i následné péče).

MAS sv. Jana z Nepomuku Fiche 3 – 2.3. Obnova a kultivace veřejných prostranství jako míst k setkávání Typové projekty: • obnova a tvorba veřejných prostranství včetně oprav a osazování mobiliářem (lavičky, altány, odpočívadla atd.), osvětlení, oplocení, • parkové úpravy, nákup a výsadba veřejné zeleně v souvislosti s projektem, • nákup techniky pro údržbu zeleně v souvislosti s projektem, • rekonstrukce, obnova a vytváření uměleckých, výtvarných a architektonicky cenných prvků intravilánu obce.

MAS sv. Jana z Nepomuku Fiche 5 – 2.5. Kulturní, společenské a sportovní akce a zázemí pro jejich pořádání Cíl: Rozšiřovat a modernizovat podmínky pro společenský, kulturní a sportovní život v obcích a efektivizovat provoz zařízení, ve kterých jsou tyto aktivity realizovány. Preferovány budou projekty, které vytvářejí podmínky pro kolektivní trávení volného času.

MAS sv. Jana z Nepomuku Fiche 5 – 2.5. Kulturní, společenské a sportovní akce a zázemí pro jejich pořádání Typové projekty: • rekonstrukce kulturních, společenských a sportovních zařízení, • vybavení kulturních, společenských a sportovních zařízení, • vytváření zázemí pro pořádání kulturních, společenských a kulturních akcí regionálního charakteru, • tvorba nebo modernizace zázemí pro aktivity místních společenských, kulturních, zájmových a sportovních organizací a spolků a církví a jejich organizací, které přispívají k zachování tradic a upevňují lokální identitu a mezilidské vztahy, • rekonstrukce nebo výstavba prostor pro zajištění neformálních výchovně vzdělávacích aktivit a trávení volného času (např. multifunkční hřiště), především dětí a mládeže.

MAS sv. Jana z Nepomuku Fiche 7 – 3.7. Venkovský cestovní ruch Cíl: • zvýšit kapacitu a kvalitu ubytovacích zařízení pro účely cestovního ruchu v území MAS, • zvýšit diverzifikaci zemědělských subjektů a zvýšit procento jejich příjmů z nezemědělských podnikatelských aktivit, • zvýšit úroveň poskytování doplňkových služeb pro návštěvníky oblasti, • rozvinout a rozšiřovat turistické produkty v území MAS se zaměřením na aktivní šetrnou turistiku.

MAS sv. Jana z Nepomuku Fiche 7 – 3.7. Venkovský cestovní ruch Cíl: • tvorbu pěších tras, lyžařských tras a hippostezek, • rekonstrukce nebo výstavby malokapacitních ubytovacích a stravovacích zařízení, půjčoven sportovního vybavení, objektů a ploch pro sportovně rekreační vyžití.

MAS sv. Jana z Nepomuku web: Kontaktní osoby: Ing. Michal Arnošt, manažer MAS tel.: mail.: Ing. Jindřich Jindřich, předseda MAS tel.: mail: