Návod k použití Je dobré vědět dvě věci... Jen dvě věci! A jdeme na to!...abyste se dozvěděli z dokumentů, které definují základní pojmy, co nejvíc. Dřív.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Spustit návod O autorovi. Kde najít powerpoint  Nejdříve ve startu najdeme všechny programy Zde klikněte.
Advertisements

Číslování stran až od určité strany a určitého čísla - krok po kroku
Vysvětlení pojmů PROJEKT (ve vztahu s «mentálními gesty » - viz dokument o mentálních gestech) Vědomé projekty a.
Co je to uživatelské menu? Ve WinBase si můžeme ke každé aplikaci vytvořit vlastní menu, které po otevření nahradí standardní menu WinBase. Toto uživatelské.
Stává se že když koš smažete tak nebudete vědět co stím dělat!!!
Vstupní a výstupní zařízení
Definice pojmů : * pedagogický dialog * pedagogický profil.
Introspekce Auto- observace a. Introspekce Proces, ve kterém si subjekt na základě pedagogického dialogu (interakce) uvědomuje své vlastní „mentální fungování“
Slovo, pojem a věc Základ komunikace Radka Mužíková.
Jazyk a jazyková komunikace Cizí jazyk Slovní zásoba Maths VY_22_INOVACE_19 Sada 3 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval:
Seznam v iPhone Podrobný návod jak mít od seznamu v iPhone Jakub Dlouhý
Veronika Lexová. - Obrázek slouží k pestřejšímu vzhledu dokumentu. Dále aby zobrazoval nějaký děj nějaké věci (např: na internetových stránkách fotky.
Milana Reichlová. 1)co znamená myslet logicky 2)test 3)tipy, jak se zdokonalit 4) použité zdroje.
Jak vytvořit vlastní prezentaci ?
* ZÁKLADNÍ ŠKOLA NOVÁ ROLE, OKRES KARLOVY VARY * JAZYK A JAZYKOVÁ KOMUNIKACE * ANGLICKÝ JAZYK * SLOVNÍ ZÁSOBA * CLOTHES * VY_32_INOVACE_AJ_VE_02 * Vypracovala:
SYMFONICKÝ ORCHESTR Každý z nás si pro vás připravil krátké povídání.
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Animace v PowerPoint u Ročník: 7 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: PowerPoint - animace Ověřeno ve výuce: 1.
Jak vybarvit objekt v MICROSOFT POWERPOINT? 1Autor: Honza Mareš.
Zpracovala: Hana Májková 1. stupeň ZŠ 5. ročník
Jak poznávám a vnímám Pavel Šuranský.
Tabulátory, neboli zarážky VY_32_INOVACE_7C3. Definice Zarážka tabulátoru na vodorovném pravítku označuje, kam bude odsazen text nebo kde začne sloupec.
základní sestava Základní sestava počítače Přiřaď slova k obrázkům:
VY_32_INOVACE_08_Hláska a písmeno Ž, čtení slabik, slov
Vytvoříte si nějakou nádhernou tabulku. (lepší než mojí nebudete mít, tak se nikdy moc nesnažte) Celou si ji označíte... Next A kliknete na obrázek grafu.
Budu vás provázet jak vytvořit zástupce na ploše a ve složce. Doufám že vás tento program bude bavit. NÁVOD.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_396_Tisk dokumentu AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM:
Malování Microsoft Word Tento počítač (Počítač)
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
POWER POINT 1 Základní pojmy Power Point - základní pojmy.
Slovní úlohy (s procenty v zadání řešené pomocí rovnic)
Formát buněk. Obsah: Zarovnání Písmo Číslo Test Test (jak jste poslouchali)
Identifikátor materiálu: EU
VY_32_INOVACE_01_Hláska a písmeno K, čtení slabik, slov
VY_32_INOVACE_10_Hláska a písmeno G, čtení slabik, slov
Zařazení prezentační aplikace do výuky zeměpisu..
Zájmena Mgr. Renata Nogolová
HYPERTEXTOVÉ ODKAZY V PowerPointu 2010.
PIXLR − ONLINE GRAFICKÝ EDITOR (3)
Násobilka 7 VY_32_INOVACE_091, 5. sada, M ANOTACE
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_389_Počítačové sítě AUTOR: Ivana Mikulenková ROČNÍK, DATUM:
VKLÁDÁNÍ HUDBY V PowerPointu 2010.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
Matematika a její aplikace Číslo a početní operace na I. stupni ZŠ Kolikrát větší číslo VY_42_INOVACE_29 Sada 1 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov,
Zoner Callisto V této prezentaci najdete různé návody a rady jak pracovat s programem Zoner Calisto.
Vzdělávací technologie Ing. Kateřina Kostolányová, Ph.D.
Název školy Základní škola Domažlice, Komenského 17 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu „EU Peníze školám ZŠ Domažlice“ Číslo a název.
VY_32_INOVACE_03_Hláska a písmeno C, Č, čtení slabik, slov
INFORMATIKA 9 MS Excel IV. III2 – I ANOTACE Materiál obsahuje prezentaci ve formátu Microsoft PowerPoint (.ppt) pro učivo v předmětu Informatika,
Před, za, pod, nad aktivita
VY_32_INOVACE_02_Hláska a písmeno B, čtení slabik, slov (SADA ČÍSLO 4)
VY_32_INOVACE_09_Hláska a písmeno F, čtení slabik, slov (SADA ČÍSLO 4)
VY_32_INOVACE_06_Hláska a písmeno R, čtení slabik, slov (SADA ČÍSLO 4)
Název projektu:ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu Číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Oblast podpory: Zlepšení podmínek pro vzdělávání na základních.
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR:Mgr. Vladimír.
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVANÝ V RÁMCI PROJEKTU MODERNÍ ŠKOLA Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.400/ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Zpracovala: Mgr. Jana Ottová
Číslo v digitálním archivu školy
Ekvivalentní úpravy rovnic
Název: Formátování DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_05
S tímto programem si muzete spocítat, kolik Vám jeste zbývá dovolené !!! Tady kliknete !
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Vladimír.
5 tipů pro zjednodušení práce
Jak definovat novou organizaci, se kterou budete pracovat
VÝVOJ JEDINCE opakování
Microsoft Excel Funkce Když. Microsoft Excel Funkce Když.
Základní škola a mateřská škola Lázně Kynžvart Autor: Mgr
Zpracovala: Mgr. Jana Ottová
Transkript prezentace:

Návod k použití Je dobré vědět dvě věci... Jen dvě věci! A jdeme na to!...abyste se dozvěděli z dokumentů, které definují základní pojmy, co nejvíc. Dřív než začnete číst

Nespěchejte, až si budete dokumenty prohlížet......protože obrázky vám toho řeknou tolik jako slova! A animace také!! Takže nejdřív... Návod k použití

Co je dobré vědět! Většina obrázků tady není jen proto, aby to bylo „hezké“, jak to často bývá. Dejte si načas: -dívejte se -klaďte si otázky -nechte je „mluvit“ OK ?

Klikněte pokaždé jednou levou myší a čekejte! Když se už nic nehýbe, klikněte znovu! Je to jednoduché, že? A pak Návod k použití

Už jste si ty dvě rady „uložili do hlavy“? Ano? Tak do toho! Návod k použití

Nabízíme vám 5 dokumentů s definicemi následujících pojmů: Vnímavost Vnímání Evokace Evokační aktivita Evokované Vjem Projekt - Smyslové projekty Mentální gesta neboli kroky poznávání Pedagogický dialog Introspekce (sebepoznávání) Návod k použití

Můžete si je číst v jakémkoli pořadí, ale měli byste vědět žev tomto projektu je pro pochopení našich ukázek z praxe nejdůležitější právě dokument definující „vjem, vnímavost, vnímání, evokační aktivitu, evokaci a evokované“. Návod k použití

Fotografie:PP.Delvaux Obrázky: clipart na Dobře si počtěte! Microsoft Power Point 2003 zpracovala: Hélène Delvaux Návod k použití