Číslo operačního programu: CZ.1017 Název OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: AutoNet, nová kvalita výuky v autooborech na středních.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Podpora učňovského školství v Olomouckém kraji
Advertisements

Výuka anglického jazyka s interaktivní tabulí a e-learningem
Základní škola, Matice školské 3, České Budějovice
ZELENÝ KOMPAS VZDĚLÁVÁNÍ PRO ZÁKLADNÍ A STŘEDNÍ ŠKOLY ZAMĚŘENÉ NA ROZVOJ DOVEDNOSTÍ ŠETRNÝCH K ŽIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost • V roce 2012 se Střední odborné učiliště zapojilo do Operačního programu Vzdělání pro konkurenceschopnost.
KONCEPCE NÁSTAVBOVÉHO STUDIA porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 17. prosince 2008.
Průmyslová střední škola Letohrad
Spolupráce SŠAMP Krnov a strojírenské firmy ELFE s. r. o
KROK ZA KROKEM K MODERNÍ ŠKOLE Registrační číslo: CZ.1.07/1.2.08/
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Název projektu: Student – praxe – excelence CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu:
Zapojení školy do projektu T.I.M.E
PROJEKT „Okna technickým oborům dokořán“ registrační číslo: CZ.1.07/1.1.36/ Projekt je spolufinancován z Evropského sociálního fondu prostřednictvím.
na EDUCE – Střední odborné škole, s.r.o.
Základní škola, Brno, Štolcova 16
Lidský faktor v dopravě!
Centrum celoživotního vzdělávání
Autoevaluace škol v Moravskoslezském kraji
„Veterinární ekokodex“ Minimalizace a třídění odpadů, úspory energie, vody a zlepšení životního prostředí školy. Registrační číslo projektu: PF03-09/031.
Lidské zdroje a zaměstnanost a státního rozpočtu ČR.
Název příjemce: Základní škola Vyškov, Nádražní 5, příspěvková organizace Název partnera: ………………………………………………………………… Číslo a název operačního programu:
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Projekty OP VK a jejich využití pro popularizaci technických oborů a zlepšení kvality vzdělávání v technických oborech.
Projekt Nové přístupy k realizaci praktického vyučování ve Zlínském kraji Uherský Brod, Mgr. Petra Pilčíková Projektová manažerka.
Výzva č. 31 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.4 Partnerství a sítě Mgr. Martina Jedličková.
Výchovné problémy ZŠ Prezentace projektu č. CZ.1.07/1.3.03/
Nabídka studijních a učebních oborů Školní rok 2012/2013.
Podpora poradců Podpora poradců
Aerodynamický tunel Střední škola letecká Kunovice,
PRAXE PRO ŽIVOT PRAXE PRO ŽIVOT CZ.1.07/1.1.00/ Projekt určený gastro oborům.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Průběh realizace aktivit projektu TIME Průběh realizace aktivit projektu TIME Lenka Zábranská.
Milan Chylík, Praha, 17. února 2015
Hodnocení škol a ředitelů zřizovatelem – Zlínským krajem
 Pilotní kurz pro pedagogy MUDr. Iveta Matějovská, CSc.
Projekt Digitální škola - její pozice v systému projektů na OA Orlová.
Střední škola, Bohumín, příspěvková organizace, Husova 283 Projekt“ Rozvoj dalšího vzdělávání - nový úkol pro školy“
 Zákon č. 561/2004 Sb., školský zákon, ve znění pozdějších předpisů, zejména zákona č. 472/2011 Sb.  Zákon č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění.
OSTRAVA 26. – 27. DUBNA 2012 ŘEŠENÍ PROJEKTU UNIV 2 KRAJE V MORAVSKOSLEZSKÉM KRAJI 10. KRAJSKÁ KONFERENCE PROJEKTU Jana Bydžovská.
Zvýšení vědeckovýzkumného potenciálu pracovníků a studentů technických vysokých škol v oblasti dopravy a nových dopravních technologií Registrační číslo:
Opava Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji CZ.1.07/1.1.00/ Střední škola dopravy, obchodu a služeb.
1. června Příklad dobré praxe Začlenění rozšířeného vstupního školení řidičů do výuky.
VOŠ, SPŠ automobilní a technická České Budějovice © 2011.
KURIKULUM S Podpora plošného zavádění školních vzdělávacích programů v odborném vzdělávání.
„Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“ CZ.1.07/1.1.00/ Projekt: „Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje“
Název kapitoly Název podkapitoly Text Operační program Výzkum, vývoj a vzdělávání Seminář pro žadatele IROP.
Evropský projekt vzdělávání pedagogických pracovníků Střední odborná škola a střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338.
Základní fakta Celková částka pro ZŠ a SŠ v republice (mimo hl. město) mil Kč Minimální částka na jeden projekt: 15 mil. Kč Maximální výše podpory.
Projekt IVOŠ Inovace a modernizace vzdělávacích programů VOŠ Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory: Vyšší odborné vzdělávání.
Ředitel Název operačního programu: OP VK Název prioritní osy: Počáteční vzdělávání Název oblasti podpory: Další vzdělávání pracovníků škol a školských.
Název projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE CZ.1.07/2.1.00/ Zahájení projektu: Ukončení projektu: PODPORA – PRAXE – PROFESE.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í.
Systém dílčích kvalifikací - cesta k výučnímu listu Střední odborná škola a Střední odborné učiliště technické, Třemošnice, Sportovní 322.
EVROPSKÝ PROJEKT KOORDINOVANÉHO VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ Střední škola technická a dopravní Ostrava – Vítkovice p.o.
Výzva č. 32 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.1 Vyšší odborné vzdělávání Mgr. Martina Jedličková.
Střední průmyslová škola dopravní, Plzeň. Vyučované automobilní obory - téměř 1500 žáků Mechanik opravář motorových vozidel Mechanik opravář motorových.
I n v e s t i c e d o r o z v o j e v z d ě l á v á n í Globální granty jsou spolufinancovány Evropským sociální fondem a státním rozpočtem ČR. Operační.
Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Podpora přírodovědného a technického vzdělávání v Moravskoslezském kraji CZ.1.07/1.1.00/ Ing.
EVROPSKÝ PROJEKT VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGICKÝCH PRACOVNÍKŮ VYHODNOCENÍ PROJEKTU.
Důvod vzniku krajských stipendií
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Příjemce Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava
„Okna technickým oborům dokořán“
Nový model tvorby trhu práce budovaný partnerstvím zaměstnavatelů – škol a jejich zřizovatelů a úřadů práce Ing. Jiří Herodes.
PROJEKTOVÝ LIST Pro zjišťování informací o projektových záměrech pro účely zvýšení absorpční kapacity v prioritních osách VaVpI.
Stáže pedagogických pracovníků u zaměstnavatelů
Krajský metodický kabinet AUTOMOBILNÍ TECHNIKY
Modernizace odborného vzdělávání OLOMOUC - pondělí 14. května 2018
NOVÉ FORMY VÝUKY VE ŠKOLÁCH JMK
Aerodynamický tunel Střední škola letecká Kunovice,
Transkript prezentace:

Číslo operačního programu: CZ.1017 Název OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: AutoNet, nová kvalita výuky v autooborech na středních školách s efektivním využití prostředků ICT Žadatel projektu: POE EDUCO, spol. s.r.o. Partneři projektu -Střední škola, Bohumín, p.o. -Střední odborná škola a Střední odborné učiliště podnikání a služeb Jablunkov, p.o. -Střední škola strojírenská a dopravní, Frýdek Místek, p.o. -Střední škola techniky a služeb, Karviná, p.o. -Střední odborná škola dopravní a Střední odborné učiliště, Ostrava Vítkovice, p.o. -Střední škola, Vítkov-Podhradí, p.o. -Střední škola technických oborů, Havířov-Šumbark, p.o.

Projet je zpracován a realizován pod patronací EÚ

Partneři projektu:

AutoNet-Partner 6 Střední škola Bohumín, příspěvková organizace Realizační tým -Manažer 6 Václav Uherek -Finanční manažer 6 Bc. Marcela Konečná -Administrativní pracovník 6 Jana Krausová -Tvůrce 16 Břetislav Kurka -Tvůrce 17 Emil Pospíšil -Tvůrce 18 Josef Wagner

AutoNet-Partner 6 Střední škola Bohumín, příspěvková organizace Popis projektu Projekt je v souladu s dlouhodobým záměrem Moravskoslezského kraje v oblasti vzdělávání, ve kterém je mj. podporováno odborné vzdělávání v technických oborech. Hlavní cil projektu: Zvýšení kvality počátečního vzdělávání autooborů na středních odborných školách. Hlavní cílovou skupinu projektu tvoří žáci, kteří se rozhodli spojit svou profesní kariéru s automobilovým průmyslem. Druhou cílovou skupinu tvoří pedagogičtí pracovníci sedmi partnerských škol, kteří se přímo podílejí na výuce předmětu autooborů.

AutoNet-Partner 6 Střední škola Bohumín, příspěvková organizace Hlavní cílovou skupinou projektu jsou žáci denního studia technických SŠ Tříleté obory: -Automechanik -Autoelektrikář -Mechanik opravář motorových vozidel -Klempíř pro strojírenskou výrobu – autokarosář -Lakýrník / dopravní technika -Strojní mechanik – mechanik kolejových vozidel Čtyřleté obory: -Silniční doprava -Provoz a ekonomika dopravy -Autotronik

AutoNet-Partner 6 Střední škola Bohumín, příspěvková organizace Projekt je realizován ve třech etapách Etapa – tvorba 11 / 2009 až 08 / 2010 Tvorba studijních materiálů dle vytypovaných témat Komplet studijních materiálů obsahuje studijní text, pracovní listy (testy pro žáky), powerpointovou prezentaci a instruktážní video – fotosnímky Etapa – pilotní ověřování 09 / 2010 až 08 / 2011 na každé partnerské škole proběhne ověření nově vytvořených studijních materiálů vlastních tří témat včetně e-elearningové podpory. Etapa – praxe 09 / 2011 až 06 / 2012 Žáci a pedagogičtí pracovníci budou v tomto období zapojeni do praktické výuky všech 21 inovovaných témat

AutoNet-Partner 6 Střední škola Bohumín, příspěvková organizace Na tvorbě jednotlivých studijních materiálů se za partnera 6 – Střední škola Bohumín podílí celkem tři učitelé OV. Kurka Břetislav Téma 16 – konstrukce podvozku motorového vozidla Pospíšil Emil Téma 17 – diagnostika zážehových motorů Wagner Josef Téma 18 – diagnostika vznětových motorů

AutoNet-Partner 6 Střední škola Bohumín, příspěvková organizace Projekt byl zahájen Na Střední škole Bohumín se uskutečnila projektová porada č. 5 za účasti manažerů partnerských škol. Úkolem této porady bylo mimo jiné vyhodnocení výběrového řízení 10 / 141 na grafickou identitu projektu. Dne se uskutečnila na Střední škole Bohumín další projektová porada č. 6 za účasti ICT specialisty, hlavního manažera, 7 manažerů partnerských škol a 21 tvůrců studijních materiálů dle vybraných témat. Úkolem této porady byla prezentace do té doby již vytvořených studijních materiálů partnerských škol.

AutoNet-Partner 6 Střední škola Bohumín, příspěvková organizace Projektová porada č.6 dne