Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji CZ.1.07/1.1.00/44.0006 Střední škola dopravy, obchodu a služeb.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji CZ.1.07/1.1.00/44.0006 Střední škola dopravy, obchodu a služeb."— Transkript prezentace:

1 Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji CZ.1.07/1.1.00/44.0006 Střední škola dopravy, obchodu a služeb Moravský Krumlov Partner 2

2 Cílem projektu je podpora technického vzdělávání na Střední škole dopravy, obchodu a služeb Moravský Krumlov jednak zlepšením vybavení svařovny a odborné učebny měření, jednak vzděláváním pedagogických pracovníků k obsluze nově nakoupených pomůcek a především zavedení systému dlouhodobé a systematické spolupráce Střední školy dopravy, obchodu a služeb Moravský Krumlov se základními školami v regionu. Tato spolupráce si klade za cíl zvýšit zájem žáků základních škol o technické obory vyučované na Střední škole dopravy, obchodu a služeb Moravský Krumlov. Do této spolupráce jsou zapojeni i zaměstnavatelé.

3 Aktivity a výstupy projektu Vybavení virtuální svařovny trenažéry i novou technikou pro svařování, vybavení učebny pro měření fyzikálních a elektronických veličin a školení učitelů pro práci s nově zakoupenou technikou

4

5 570 učitelů středních škol se zúčastnilo 22 seminářů za účelem vytváření sítě spolupracujících škol se vzájemnou výměnnou zkušeností mezi učiteli a odborníky z praxe.

6 250 žáků základních škol absolvovalo volnočasové aktivity pro žáky základních škol v rámci technických kroužků truhlář, mechanik opravář motorových vozidel, autotronik, obráběč kovů, strojní mechanik, kovář a turbocad 80 žáků SŠDOS absolvovalo volnočasové aktivity pro žáky SŠDOS Moravský Krumlov – kroužky svařování a měření fyzikálních a elektronických veličin.

7

8

9

10

11

12

13 Hlavním přínosem projektu je vytvoření systému koordinované spolupráce mezi SŠDOS a zapojenými základními školami v regionu: Základní škola Moravský Krumlov, Ivančická Základní škola Moravský Krumlov, nám. Klášterní Základní škola Miroslav Základní škola Vémyslice Základní škola Ivančice, Na Brněnce Základní škola Vladimíra Menšíka Ivančice Základní škola Oslavany a také nově zapojená Základní škola Olbramovice


Stáhnout ppt "Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji CZ.1.07/1.1.00/44.0006 Střední škola dopravy, obchodu a služeb."

Podobné prezentace


Reklamy Google