Ostrava!!! Statutární město Ostrava – Městský obvod Třebovice Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
NÁKUP ELEKTRICKÉ ENERGIE A PLYNU NA ČMKBK
Advertisements

Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Právní tým Svaz měst a obcí ČR Ostrava, 04. listopadu 2013.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Integrovaný plán rozvoje města Český Těšín „Revitalizace významně postižené městské části SVIBICE“ DOBRÝ DEN!
Poslanecká sněmovna 15. listopadu 2012
Město Týniště nad Orlicí pro občany SNÍŽENÍ NÁKLADŮ PRO VAŠE DOMÁCNOSTI, FIRMY, OBČANSKÁ SDRUŽENÍ A BYTOVÁ DRUŽSTVA.
SLUŽBY SPOJENÉ S UŽÍVÁNÍM BYTU
Novela zákona č. 458/2000 Sb. v oblasti plynárenství Ing. Martin Pecina MBA náměstek ministra © 2004 Ministerstvo průmyslu a obchodu.
Brno 7. ledna 2010 Seminář pro předkladatele projektů do Integrovaného plánu rozvoje města Brna Postup předkládání projektů.
1 1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Nová zelená úsporám 2013 možnosti využití výrobků f. DAFE-PLAST.
SEMINÁŘ PRO ŽADATELE Veřejné výběrové řízení 15. ročníku sbírkového projektu Pomozte dětem.
Financování sociálních služeb
Městský úřad v Říčanech, Masarykovo náměstí 53/40, Říčany, Tel: , PROJEKT Říčany pro Vás … SNÍŽENÍ CEN ENERGIÍ PRO DOMÁCNOSTI.
Výzkumné projekty MPO řešené v r na ZČU náležitosti účetních dokladů na ZČU u projektů se samostatným bankovním účtem.
Podpora meziobecní spolupráce Prohlubování meziobecní spolupráce David Bohadlo Vedoucí právního týmu.
E-AUKCE soutěžení elektrických energií
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Projektový tým Svaz měst a obcí ČR Ostrava, 04. listopadu 2013.
Energetická legislativa Zákon č.406/2000 Sb.,o hospodaření energií Vyhláška 252/2001Sb., o způsobu výkupu elektřiny z obnovitelných zdrojů a KVET Liberec.
Větrný Jeníkov.  Jednoduchým nákupem energií v garantovaném prostředí komoditní burzy dosáhnout cenového soupeření dodavatelů a tím i nejlepších.
Benefitní program Moje energie pro členy Odborového svazu zdravotnictví a sociální péče ČR.
Monitorovací zpráva (MZ) Projektová část
Předpokládaný vývoj české elektroenergetiky Pozice ERÚ seminář VSE 28. května 2007 – Praha Josef Fiřt - ERÚ.
Obchodní podmínky pro poskytování ZZ 30 Naše cesta vede k Vám Ing. Jiří Strnad.
MALÉ VODNÍ ELEKTRÁRNY Sekce podporovaných zdrojů Energetický regulační úřad
Snižme společně náklady na energie pro naše domácnosti. Jen pár kroků k úsporám… 1. krok: Na kontaktním místě podepíšete smlouvu s eCENTRE a předáte potřebné.
Město Roztoky, Nám. 5 května 2, Roztoky, Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. 1. krokV malé zasedací místnosti.
Město Náchod, Masarykovo náměstí 40, Náchod, Snižme společně náklady na energie pro Vaše domácnosti. 1. krokNa.
VÝSLEDKY e-AUKCE PRO DOMÁCNOSTI. ČERVENCOVÁ e-AUKCE – Zemní plyn Celkový objem do e-Aukce 95,2 milionů Kč Dosažená úspora 26 milionů.
Smluvní vztahy a registrace Jaroslav Žákovčík Praha
Smluvní vztahy a registrace u Operátora trhu s elektřinou, a. s
Představení společnosti Od roku 2005 se skokově zvyšuje spotřeba i ceny elektřiny a zemního plynu v České republice a v široké veřejnosti panuje názor,
Prezentace pečovatelské služby
Způsobilé výdaje poskytovatelů sociálních služeb pro Individuální projekt Pardubického kraje na sociální služby.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
Gymnázium a obchodní akademie Chodov Smetanova 738, Chodov Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Smluvní vztahy a registrace Jaroslav Žákovčík PRAHA
E-utility report 9. Národní konference kvality 20.února 2013.
Smluvní vztahy a registrace Jaroslav Žákovčík Praha
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Aktivity v oblasti regionálního rozvoje Česko-Polská konference Partnerství LEADER , Bouzov.
Business novýma očima Elektronické tržiště veřejné správy CenTrade Ing. Michal Rosenbaum konference ISSS
VÝSLEDKY e-AUKCÍ PRO DOMÁCNOSTI. VÝSLEDEK 1. e-AUKCE PRO DOMÁCNOSTI Zemní plyn Celkový objem do e-Aukce 17,120 milionů Kč Dosažená úspora.
Systém kontrolní činnosti SEI
9. prosince 2004 Regulace cen tepelné energie od Energetický regulační úřad Stanislav Večeřa.
Lokální distribuční soustavy – nejdůležitější zásady
Obecní úřad Pstruží Pstruží 93 Obec Pstruží pro občany Chcete snížit náklady na domácnost? Obec pro Vás zajistila příležitost snížit náklady domácností.
Individuální projekt „Podpora sociálních služeb v Jihočeském kraji“ Aktuální stav realizace projektu Jana Moravcová
Komentář ERÚ k cenovým rozhodnutím, kterými se stanovují ceny plynu, tepla, elektřiny a souvisejících služeb seminář AEM , Praha Josef Fiřt.
Smluvní vztahy a registrace- držitelé licence na distribuci Jaroslav Žákovčík Praha
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
Novela Energetického zákona změny a zkušenosti v oblasti elektroenergetiky a teplárenství Brno Ing. Josef Snítilý © 2005 Ministerstvo průmyslu.
Představení společnosti Od roku 2005 se skokově zvyšuje spotřeba i ceny elektřiny a zemního plynu v České republice a v široké veřejnosti panuje názor,
ENA s.r.o. – energetické analýzy MODEL TRHU S PLYNEM Ing. Vladimír Ing. Zdeněk Praha.
Fungování energetických trhů v EU a ČR Dopady chystaných změn energetických koncepcí na energetiku a její zákazníky 1. listopadu 2012 Ing. Jiří Bis.
E-AUKČNÍ SÍŇ eCENTRE. Kdo je eCENTRE, a.s. ? Společnost eCENTRE, a.s. působí na trhu již od roku 2006, kdy začala prostřednictvím sdružování poptávky.
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
Pracovní schůzka ekonomů příspěvkových organizací Centrální nákupy CEJIZA, s.r.o. Ing. Alena Oslizlová – ekonom společnosti.
Průkazy energetické náročnosti budov Novela zákona č.406/2000 Sb, o hospodaření energií Resort školství Setkání ředitelů škol Oddělení sekretariát.
Sdružené nákupy – cesta k úsporám rozpočtových prostředků krajů, měst a obcí Setkání se starosty měst a obcí MSK.
Snížení nákladů pro domácnosti. SNÍŽENÍ NÁKLADŮ PRO DOMÁCNOSTI Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady.
Síť sociálních služeb Ústeckého kraje Setkání s poskytovateli sociálních služeb v Ústeckém kraji.
SLUŽBY SPOJENÉ S UŽÍVÁNÍM BYTU
Fungování energetických trhů v ČR a EU
Webové portály LDS/MDS
Snižme společně náklady na energie pro naše domácnosti
Město Valašské Meziříčí pro občany Chcete snížit náklady na domácnost
Obec Pstruží pro občany
HYPOTÉKY Odesílání obchodů na zpracování před konce roku 2015
Transkript prezentace:

Ostrava!!! Statutární město Ostrava – Městský obvod Třebovice Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností na elektrickou energii a zemní plyn. Tuto službu máte zcela zdarma. Podklady potřebné pro zařazení do e-Aukce  Kopie smlouvy včetně případných dodatků a všeobecných podmínek(Elektřina/Zemní plyn)  Kopie ročního vyúčtování(Elektřina/Zemní plyn)  Podepsaná smlouva mezi eCENTRE a klientem Způsob předání podkladů  osobně na kontaktním místě (kopie dokumentů v tištěné podobě)  nebo zasláním kopií dokumentů v tištěné podobě na níže uvedenou adresu Obálku s podklady prosím označte „Domácnosti obvodu O.-Třebovice“ eCENTRE, a.s. Vera Schmid Nemocniční 987/ Ostrava 1 Harmonogram a termíny pro zařazení do e-Aukce Ve dnech a to středy 2.10 a a do od do hod. probíhá sběr podkladů od domácností. Žádáme občany, kteří se chtějí do e-Aukce zapojit, aby své podklady předali co nejdříve, aby bylo možné zkontrolovat úplnost předaných dat. E-Aukce na dodavatele elektrické energie a zemního plynu se uskuteční koncem měsíce listopadu a v prosinci O přesném termínu e-Aukce jsou občané informováni na webových stránkách obvodu O.-Třebovice V prosinci 2013 a v lednu 2014 budou na kontaktním místě pro občany připraveny k podpisu smlouvy s vítězným dodavatelem. Změnu dodavatele zajišťuje eCENTRE ve spolupráci s vítězným dodavatelem. Poskytovatel služby (Organizátor e-Aukce) w w w. e c e n t r e. c z Provoz kontaktního místa Úřad městského obvodu Třebovice ul. 5.května 5027/1 Dne a Každá středa od do hod. Od 6.11 do každá středa od do hod. V případě jakýchkoliv dotazů, prosím, kontaktujte níže. Kontaktní osoba: Vera Schmid Tel: E: Úřad městského obvodu Třebovice, ul. 5.května 5027/1,

Ostrava!!! Statutární město Ostrava – Městský obvod Třebovice Chcete snížit náklady na domácnost? Město pro Vás zajistilo příležitost snížit náklady domácností na elektrickou energii a zemní plyn. Tato služba je pro občany zcela zdarma. Snižme společně náklady na energie pro naše domácnosti. Jen pár kroků k úsporám... 1.krok 2.krok 3.krok 4.krok 5.krok 6.krok 7.krok Na kontaktním místě podepíšete smlouvu s eCENTRE a předáte potřebné podklady eCENTRE sesbírá podklady od všech domácností a sdruží poptávku do e-Aukce Po té osloví široké portfolio dodavatelů – zajištěná férová soutěž Poskytovatel služby porovná Vaše dosavadní ceny s cenou vzešlou z e-Aukce Je li cena z e-Aukce nižší než Vaše stávající cena, eCENTRE zajistí podpis smlouvy mezi Vámi a vítězným dodavatelem. Máte tak zajištěn 100% administrativní servis Z čeho se skládají Vaše platby a co je možné vysoutěžit? Zjednodušeně můžeme říct, že platby za energie, které hradíte, se skládají z těchto částí: Regulovaná složka – především cena za distribuci energie(elektřiny či zemního plynu) která je každoročně pevně stanovena Energetickým regulačním úřadem a nelze ji tudíž soutěžit. Neregulovaná složka – výši této části si dodavatelé stanovují sami, a tudíž lze soutěžit v e-Aukci. Neregulovaná složka u elektřiny: Jedná se o cenu za silovou elektřinu (tedy skutečně dodanou do Vašich zásuvek) v kWh a dále Pevnou cenu za měsíc (poplatek za činnost dodavatele, např. za tvorbu vyúčtování, evidenci, apd.) V e-Aukci soutěžíme neregulovanou část, tedy silovou elektřinu. Je tvořena cca. 40% z celkové platby. Neregulovaná složka u zemního plynu: Jedná se o cenu za samostatnou potřebu zemního plynu včetně stálého měsíčního poplatku. V e-Aukci soutěžíme neregulovanou část. Tato tvoří až 80% z celkové platby. Úřad městského obvodu Třebovice, ul. 5.května 5027/1, Poskytovatel služby (Organizátor e-Aukce) w w w. e c e n t r e. c z Provoz kontaktního místa Úřad městského obvodu Třebovice ul. 5.května 5027/1 Dne a Každá středa od do hod. Od do každá středa od do hod. V případě jakýchkoliv dotazů, prosím, kontaktujte níže. Kontaktní osoba: Vera Schmid Tel: E: