Příběh ZKUŠENÉHO ???? podnikatele

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Přítel je osoba, se kterou se odvažujete být sami sebou
Advertisements

Uspech v podnikani Jak uplest z hovna bic
Z malé do Nemalé jak získat investora Ondřej Tomek ex Centrum.cz.
Význam vody pro člověka
Vysvětlení pojmů PROJEKT (ve vztahu s «mentálními gesty » - viz dokument o mentálních gestech) Vědomé projekty a.
Byl jednou jeden mladý pár s chlapcem ve věku 12 let.
Kamarádi :o) :o).
Projekt na podporu malých a středních podnikatelů
Slovosled Unscramble the following sentences. Vzor: nebudu bez ničemu rozumnět slovníku Bez slovníku ničemu nebudu rozumnět. *Taken from Lesson 12, pg.
Přeji Ti sílu všech živlů
Až doposud nám Hospodin pomáhal. Jistě pomůže i nadále. Až doposud nám Hospodin pomáhal. Jistě pomůže i nadále.
Začalo to v den, kdy jsem tě “potkala“…
Automatické otáčení Osude lidí, jak podobáš se větru.
11 rad, abychom se v životě nezbláznili. 1. Kdo jinému jámu kope, je u něho na brigádě!
V této dopravní soutěži prověříme vaše znalosti, které jste zatím získali a které dodržujete když se pohybujete venku a to nejenom na kole. Vašim úkolem.
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Přátelství.. .. je něco hezčího ? ...
Život.
MOUDRA.
Seminář v rámci soutěže MUP Praha o nejlepší studentský podnikatelský nápad pro studenty středních škol více informací na: Osobní business.
Leadership, zavádění změn a řízení týmů
Malé povzbuzení pro chvíle volna
Pozorně čti a vteřinu či dvě o tom popřemýšlej !
Pozornost Přednáška s prezentací nebo prezentace s přednáškou (Zapněte si prosím zvuk a sami přecházejte na další snímky.) © Radka Mužíková.
Pro ty co mám ráda Lidé přicházejí do našich životů z nějakého DŮVODU, na určité OBDOBÍ anebo na CELÝ ŽIVOT. Když je budeme umět rozlišovat, tak budeme.
„Od personalisty ke stratégovi“ aneb rozvoj podle skutečných potřeb „Nemůžeš nikdy porozumět roli vůdce, pokud se sám neujmeš takové odpovědnosti.“ Opravdoví.
Jednej tak, abys byl šťastný. Ne aby ses šťastným jen zdál.
Příprava družinových schůzek RK Bajkonur Domácí příprava (nebo ve škole, v buse, atd.....) Kvalita schůzky přímo závisí na tom, jak je připravená.
Číslo materiáluVY_62_INOVACE_EKO_4S_RE_33_13 NázevDesatero spotřebitele dle ČNB Druh učebního materiálu Prezentace PředmětEkonomika Ročník4 Tématický celekOchrana.
Sportovní a podnikatelská střední škola, spol. s r.o. Ekonomika a marketing I. ročník Vyučující PhDr. Jan Sinkule Základní kategorie ekonomie  Vztah ekonomie.
Jak vést diskuzi Zásady – rady - nebezpečí Výhody diskuze Společné dopracování se výsledku Společné dopracování se výsledku Odstranění pochybností a.
Konference PNEU & BUSINESS 2014 Ezop, rybáři a (naše) budoucnost …. Golf & Spa Resort Kunětická hora
PERSONÁLNĚ VZDĚLÁVACÍ AGENTURA  10 LET NA TRHU  VÍCE JAK UMÍSTĚNÝCH KANDIDÁTŮ  OD ROKU 2009 ČLEN ČESKÉHO INSTITUTU PRO FRANCHISING.
Quo vadis, praeceptores Počítač ve škole Radek Maca.
Charlie Chaplin klik.
Jak vybírat školu a obor?. Víte, že? Víte, že… V Plzeňském kraji je téměř 60 středních škol Všechny důležité informace o oborech SŠ v Plzeňském kraji.
Něco pro nás V tom NEJLEPŠÍM VĚKU Moudrost přichází s věkem Někdy však věk přijde sám 
Před Boží tváří Služte Hospodinu v bázni, a veselte se s třesením. (Ž 2, 11 K) Služte Hospodinu s bázní a jásejte s chvěním. (Ž 2, 11 E + ČSP)
Klubový zpravodaj. Obsah Co se tento měsíc stalo Novinky v klubu Naši členové + body Vaše inzerce Soutěž Poplatky Chat Co nás čeká… Překvapení na závěr.
Podnikatelský nápad Nejlepším a nejpříjemnějším způsobem, jak vytvořit úžasný produkt či službu, je udělat něco, co chceš sám používat.
Základní informace k projektu Zapiš se do dějin Jakub Kočí, Klára Ludvíková Letní semestr 2015.
Zkušenosti české a slovenské veřejnosti se systemickými konstelacemi - výsledky pilotního průzkumu PhDr. Vojtěch Černý, Ph.D. Mgr. Kateřina Grofová.
Absolventi na trhu práce
Didaktika informatiky II
Tento program je vytvořen nezávislými spolupracovníky projektu OpenEconomy za účelem maximalizace příjmů jednotlivých uživatelů, kteří se rozhodli k účasti.
SVOBODA je vaše životní právo ( Z knihy: Sanaya Roman ŽÍT S RADOSTÍ )
1.
Plánování hodiny pozpátku Text: Ivan Klíma, Jak daleko je slunce Příprava hodiny literární výchovy pro žáky 4. a 5. ročníku ZŠ A. Studentka vyhledá text.
Počítačové hry vs REALITA. První hra MinecraftRealita.
Křesťanství Adámková. Co křesťanská víra není? Velmi často se setkávám s představou, že křesťanská víra znamená dělat určité věci za účelem naklonění.
SEM VLOŽTE RAZÍTKO. Poznámka: Tato brožura je určená k tisku. Pokud chcete mít jistotu, že je umístění pro tisk správně nastavené, zkuste si ji nejdřív.
ASERTIVNÍ PRÁVA - MANIPULAČNÍ POVĚRY Ten, kdo se chce asertivně projevit, to má udělat slušně, ale důrazně. Má odolávat manipulacím, zbavit se úzkosti.
Hudba: Floyd Cramer – Unchained melody Nepřítel zabírá v naší hlavě víc místa, než přítel v našem srdci.
Customer Contact Praha
Čím chci být, až vyrostu Jonáš Dej.
Vyhrál jsem Rady, nápady, pravidla
Jak na PR (absolutní základ)
Byl jednou jeden mladý pár s chlapcem ve věku 12 let.
Moje HOBBY.
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
Plánované rodičovství
Typ klienta.
a zručnosti vědět, jak ji správně použít.
a zručnosti vědět, jak ji správně použít.
Něco pro nás V tom NEJLEPŠÍM VĚKU.
11 rad, abychom se v životě nezbláznili
Malé povzbuzení pro chvíle volna
NORTHWIND TRADERS Kdo jsme [Podtitulek brožury nebo motto společnosti]
a zručnosti vědět, jak ji správně použít.
ORCHIDEJE Z VIET NAMU + RADY K TOMU Hudba : Ernesto Cortazar
Transkript prezentace:

Příběh ZKUŠENÉHO ???? podnikatele Ondřej Tomek ex Centrum.cz

Zkušenost Zkušenost je drahá škola, ale hlupáci se jinde učit nechtějí. B. Franklin Zkušenost je věc, kterou získáte až po tom co jste ji potřebovali Houknu a všichni vědí Atmosféra dokáže nahradit nutnost společného cíle=prostě nás to baví tak o co jde? Flexibilita, usnadňuje reakci, nenutí ale k promyšlení Zákazníka cítíme… protože všichni děláme všechno

Zkušenost Nesnažte se NIKDY býti zkušenými Ale snažte se zkušenosti neustále získávat Učte se od druhých = ideálně na chybách druhých Více středů a často jinak velikých, důležitých Přichází nutnost delegovat = mít více dobrých teamleaderů Šéf už není pro všechno, je jen na něco Dívám se na „svůj střed“ častěji než na celou firmu = bližší košile než kabát = nebezpečí rozpadu priorit Firma už není tak moje jako byla před tím Zákazník je mnohem dál

Pár rad pro začátek Vize je ....... buď velké klišé, nebo velký pomocník BP děláte hlavně pro sebe..... Cílem je vědět co je a co není důležité Papír nesnese KECY!!! MUSÍTE VĚŘIT TOMU CO CHCETE Malá firma je felxibilní Ale velká, tam už se plánuje na delší dobu dopředu,musíte systematizovat = musíte mít produkt s dobrou mírou predikovatelnosti, abyste mohli investovat do systémů

Pár rad pro začátek To nejlepší nevyroste najednou, to nejlepší se brousí k dokonalosti Nicméně pořád něco brousit je taky k ničemu Takže co je tedy DOKONALÉ? Jen to co přesně potřebuje váš zákazník Více středů, více lidí má svůj „mikrostřed“ = bližší košile než kabát = vytrácí se hlavní nejdůležitější priority Nutnost systémově a pravidelně zdůrazňovat cíle celé firmy aby se nestalo: Nasazení veliké, ale hodnota pro zákazníka se nemění, či klesá

Urgentní vs. Důležité Víte kdo jste? V čem chcete být nejlepší? A víte kým nejste? Co naopak řešit nemusíte? 80% věcí je urgentních = co to znamená???? Nebuďte oslové = 100x nic umořilo osla Řešte to co je podstatné Čím je firma větší, tím méně je moje Čím méně je moje tím více se děje co?........ Ulejvání, neangažovanost, to je jejich zákazník, to musíte zavolat zítra dnes už tady lidi nejsou….. Řetězec důvěry = věřím, že když něco řeknu/udělám, neobrátí se to proti mně = zlepšováky, otevřená atmosféra, motivace lidí = jsem důležitý

Urgentní vs. Důležité Nejde o to hodně pracovat Jde o to hodně z toho mít JE UMĚNÍ VĚDĚT CO JE DŮLEŽITÉ NENÍ UMĚNÍ VEDĚT CO SE MUSÍ UDĚLAT Čím je firma větší, tím méně je moje Čím méně je moje tím více se děje co?........ Ulejvání, neangažovanost, to je jejich zákazník, to musíte zavolat zítra dnes už tady lidi nejsou….. Řetězec důvěry = věřím, že když něco řeknu/udělám, neobrátí se to proti mně = zlepšováky, otevřená atmosféra, motivace lidí = jsem důležitý

Pár rad pro začátek Myslet je houby vědět Vědět co musím udělat nestačí …. REALIZACE ROZHODNE Skončit včas je umění, nestyďte se za to

Naděje Není řešení !!

Chyby Chyba je dobrý začátek, když se o ní ví a pokud vznikla vytvářením něčeho nového Chyba je DILETANSTVÍ pokud se opakuje,

Duševní hygiena Podnikání je jen součást vašeho života, není to život sám Jste si jisti, že je to stále to co chcete? Nemůžete být spokojenější jinde? NEBOJTE SE MYSLET NA SEBE, protože hlavně o vás tady jde

Smějete se? Chcete firmu prodat? = pak OK Nechcete firmu prodat? = pak pozor Finanční znamená prodej, Strategický ztrátu identity

A je čas skončit včas

Nesnažte se být zkušenými, ale zkušenosti získávat Musíte věřit tomu co CHCETE Dokonalé je jen to co potřebuje zákazník, nic víc Řešte to co je podstatné Myslet je H...O vědět Realizace rozhoduje Jde hlavně o Vás Umějte naložit s chybami Naděje není řešení Skončit v čas je umění Smějete se ještě?????? Ale složitá smlouva, má vždy spoustu děr