Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Před Boží tváří Služte Hospodinu v bázni, a veselte se s třesením. (Ž 2, 11 K) Služte Hospodinu s bázní a jásejte s chvěním. (Ž 2, 11 E + ČSP)

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Před Boží tváří Služte Hospodinu v bázni, a veselte se s třesením. (Ž 2, 11 K) Služte Hospodinu s bázní a jásejte s chvěním. (Ž 2, 11 E + ČSP)"— Transkript prezentace:

1 Před Boží tváří Služte Hospodinu v bázni, a veselte se s třesením. (Ž 2, 11 K) Služte Hospodinu s bázní a jásejte s chvěním. (Ž 2, 11 E + ČSP)

2 Před Boží tváří Dáváš mi poznat stezku života, hojnost radosti je tvá přítomnost, ve tvé pravici je věčné blaho. (Ž 16,11 ČSP) Známou učiníš mi cestu života; sytost hojného veselí jest před oblíčejem tvým, a dokonalé utěšení po pravici tvé až na věky. (Ž 16,11 K)

3 Před Boží tváří Dvě možné chyby ve vztahu k Bohu: * jsme zaměřeni na dílčí dobré věci, ale ne na Boha samého * je pro nás důležité něco, co nás vede jiným směrem, než kam nás chce vést Bůh

4 Před Boží tváří * Bůh je naprosto svatý + Bůh je skutečná láska * Bůh má absolutní nárok + nás přijímá takové, jací jsme

5 Před Boží tváří NE: Nejdřív se polepši ALE: Nejdřív tuto lásku přijmi a počítej s ní

6 Před Boží tváří * absolutní přijetí * chceme jít za Bohem, jsme ochotni ho poslouchat a měnit se

7 Před Boží tváří * nedělat to, o čem víme, že se Bohu nelíbí * poslouchat Boha v jednotlivých věcech * modlit se (včetně děkování a chvály) * nechat se inspirovat a ovlivňovat Písmem * nevystavovat se špatným vlivům * hledat povzbuzení u přátel křesťanů * společná modlitba


Stáhnout ppt "Před Boží tváří Služte Hospodinu v bázni, a veselte se s třesením. (Ž 2, 11 K) Služte Hospodinu s bázní a jásejte s chvěním. (Ž 2, 11 E + ČSP)"

Podobné prezentace


Reklamy Google