Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tento program je vytvořen nezávislými spolupracovníky projektu OpenEconomy za účelem maximalizace příjmů jednotlivých uživatelů, kteří se rozhodli k účasti.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tento program je vytvořen nezávislými spolupracovníky projektu OpenEconomy za účelem maximalizace příjmů jednotlivých uživatelů, kteří se rozhodli k účasti."— Transkript prezentace:

1 Tento program je vytvořen nezávislými spolupracovníky projektu OpenEconomy za účelem maximalizace příjmů jednotlivých uživatelů, kteří se rozhodli k účasti na něm z důvodu zlepšení své vlastní finanční situace a chtějí dosáhnout příjmů ve výši alespoň 30 000,- Kč měsíčně. Tento program není integrální součástí projektu OpenEconomy, jen využívá jeho jednotlivých modulů a funkcí k vytvoření pravidelného a stále rostoucího příjmu. Účast na programu je zcela dobrovolná a jeho využití závisí pouze a výlučně na samotných uživatelích. Využíváme filozofii síťového marketingu!

2 Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Jak vydělávat s OpenEconomy Jednoduše Rychle Levně

3 Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Je možné vydělávat jednoduše? ANO OpenEconomy nabízí nástroje, které může využívat opravdu každý, bez ohledu na dosavadní zkušenosti či znalosti.

4 Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Je možné vydělávat rychle? ANO První výsledky se mohou dostavit již během prvních několika dnů a integrovaný reklamní systém OpenAdvert dokonce umožňuje vydělat své první odměny ihned po registrací!

5 Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Je možné vydělávat levně? ANO Každé podnikání vyžaduje nějaké investice. S OpenEconomy můžete tyto investice omezit na minimum (cca 200,- Kč). Dokonce můžete začít vydělávat s investicí ve výši 0,- (nula) Kč!

6 Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Tento program je určen lidem, kteří chtějí: Vydělávat z domu Vydělávat pravidelně Vydělávat alespoň 30 000,- Kč měsíčně

7 Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Položím Vám nyní 3 otázky: Chcete vydělávat? Opravdu chcete vydělávat? Jste si tím absolutně jistí, že chcete vydělávat?

8 Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Proč Vám pokládám 3 stejné otázky? Protože lidé tvrdí, že chtějí vydělávat. Registrují se do spousta různých systémů. Když ale mají něco udělat, vycouvají z toho a nakonec jen nadávají, že všechno je podvod.

9 Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Svůj úspěch máte ve svých rukou! OpenEconomy Vám dává nástroje. Tento program Vám řekne, jak je využít. Jen Vy ale rozhodnete, jak naložíte s těmito nástroji, možnostmi a svým životem.

10 Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Využijeme následujících nástrojů: Open-Pre-Launch OpenBlog OpenAdvert OpenAurum

11 Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Vy pak dodáte: Vaše pevné rozhodnutí Váš čas Vaši energii Finanční investici ve výši max. 200,- Kč

12 Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Proto se Vás zeptám naposledy: Opravdu chcete začít vydělávat?

13 Network Marketing NINJA by Daniel Sikora Pokud ještě nejste uživateli projektu OpenEconomy, registrujte se zdarma na stránce www.9553.open-pre-launch.com a začněte měnit svůj život už dnes!

14 Pokud již jste uživateli projektu OpenEconomy, věnujte pozornost další prezentaci s názvem „Jak vydělávat s OpenEconomy - Open-Pre-Launch“.


Stáhnout ppt "Tento program je vytvořen nezávislými spolupracovníky projektu OpenEconomy za účelem maximalizace příjmů jednotlivých uživatelů, kteří se rozhodli k účasti."

Podobné prezentace


Reklamy Google