Barvy podzimu Podzim Sluníčko se rozloučilo s kytičkami, s travičkou, na cestu jim zamávalo paprskovou ručičkou. Jděte všichni honem spát, musím podzim.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Škola pro děti Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Advertisements

Vyvození písmen Z, z Zajíc v zelí Zalezl zajíc do zelí,
PRÁZDNINY 2010 A JAK TO ZASE ZAČALO. CO SE VLASTNĚ DĚLO NA KOPRETINĚ ? •B•Bylo potřeba uskutečnit další výměnu elektrického vedení •Š•Štěstí přeje připraveným,
VY_32_INOVACE_ 07_ Rozmanitost přírody Počasí (SADA ČÍSLO 2)
VY_32_INOVACE_ 03_ Lidé a čas Roční období (SADA ČÍSLO 2)

Milé děti, díváte se dobře kolem sebe?
O tiché noci Hudba Ivan Hlas.
Vězeň na útěku. Dobrý den, vítám Vás v našem městě.
alias Ringo Silver  Šedesátka to nic není... Policajti říkají, tak prý k tomu do důchodu ještě pár let přidají. Nebuď smutný, nevěš hlavu, Tebe se to.
Jaro Zdenka Suchánková.
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
Obrázky-humor 1 Použity obrázky od přátel.
Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383
Rozvoj čtenářské gramotnosti
Ovoce patří mezi plody. Dělíme je na: MALVICE PECKOVICE BOBULE
VÁNOČNÍ TAJEMSTVÍ Zpívá Hana Zagorová a Petr Rezek.
LIDÉ A ČAS KALENDÁŘNÍ ROK.
JARO JE KDYŽ KVETOU KYTIČKY A ZPÍVAJÍ JARNÍ PÍSNIČKY,SLUNÍČKO ZAČÍNÁ HŘÁT,POSPĚŠ SI JARO A POJĎ MEZI NÁS,AŤ VIDÍM ÚSMĚV NA TVOJI TVÁŘI,JE TU 1.MÁJ JARO,TO.
Achi,achi,ach.Ani nevíte jak se nudím.Už pěkných 25 let žiji tady v Podlésáku.Tak jsem se rozhod, že se přestěhuji. A celou tou cestou mě budete provázet.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Výuková prezentace pro 4. ročník ZŠ, Přirodověda Jan Mayer.
Jeníček a Mařenka Třídění Odpadu. Žili, byli Jeníček a Mařenka v jednom činžovním domě, kdesi za sedmero horami a sedmero řekami.
Metodický list Pořadové číslo: VY_32_INOVACE_I.B.11 Název pro školu:
Souhlásky Mgr. Vladimíra Mikulášková ZŠ Jenišovice VY_32_INOVACE_181.
Neděle pěkná jako tulipán, a proto není radno býti sám, říkáme vesele, dneska jen v kostele vítáme zrovna vás. Slečna jde v džínách, to se nedělá, jít.
Amore amore .... Amore amore ... Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám Ode dne, co Tě znám, divný pocit v srdci mám. Sám sebe ptám.
Ježíšku, panáčku, já tě budu…
Tak zase Josefové slaví 19.března svátek. Již několik roků jsem jim touto cestou blahopřál a tak i letos malé přání, v tom jejich těžkém životě. Bohužel,
Roční období Název školy:
Ať stromeček krásně voní, ať tisíce zvonečků na Štědrý den zvoní, ať pocit štěstí a lásky hřeje, dárků plné závěje, ať Vám láska navěje.
Šest čtyři pět tři osm deset sedm devět dvě jedna.
Hravé čtení Rébusy Petr ……………… s ……………… ba ……………… vice ……………… ička
ODPOVĚDI K OŘÍŠKŮM1 Výuka pro druhý stupeň. CD přehrávač a baterie (odpověď) Baterie stojí 25 Kč. (Přehrávač stojí 5025 Kč, tedy 5025 Kč + 25 Kč=5050.
1. Brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, haleluja, haleluja, kdy.
Spisovatelé dětské literatury Český jazyk a literatura 2. období Očekávaný výstup: žák se seznamuje s životem a dílem spisovatele, porovnává své dosavadní.
Výukový prográmek pro děti 2.třídy ZŠ Roční období
1. Ježíši, jak pastýř voď nás, | chceme býti stádem tvým! | Z pouště světa doprovoď nás | k pastvám věčně zeleným, z pouště světa doprovoď nás | k pastvám.
AutorŠárka Jurášová ŠkolaZŠ a MŠ Stožec, okres Prachatice TémaOpakování Název materiáluVY_52_INOVACE_01_HÁDANKY_V_PRVOUCE Sada 1 PředmětPrvouka Ročník3.
Dobrý den, děti, jsem skřítek Lesánek. Zde bydlím. Starám se o lesní zvířata a mám velkou radost, když se jim dobře daří. Ale často jsem smutný. To když.
1. ročník, číslo 1 (prosinec 2008)‏ Písničky: MALUJE SLUNÍČKO Maluje sluníčko, červené jablíčko, červené kulaté, jablíčko je sladké. Hop, hop, na jablíčko,
Škola: Základní škola a Mateřská škola, Kostelní 560, Svoboda n. Úpou, okres Trutnov Autor: Mgr. Hana Klomínská Datum: květen 2013 Název: VY_12_INOVACE_1.2.1_.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Vlasta Fitzová Mgr Název DUM: VY_32_Inovace_2.2.6 Poznáváme ovoce Název sady: Člověk a jeho svět 2.ročník Číslo.
TEST - SPOLEČENSTVO LES
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
PODZIM JSOU BÍLÉ MLHY PO RÁNU A DĚTSKÉ KAPSY PLNÉ KAŠTANŮ …
Autor: Mgr. Lucie Hudcová Datum: Název: VY_52_INOVACE_14_PRVOUKA
Než jde ježek spát.
Indiáni Josef Kainar.
Park Jiřího Karena Na Třebešíně
PŘEDLOŽKY Z (ZE), S (SE) Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Macháčková. Dostupné z metodického portálu
Název školy: ZŠ a MŠ Verneřice Autor výukového materiálu:
Mateřská škola, Základní škola a Praktická škola Trhové Sviny
VY_32_INOVACE_17_ Skladba – podmět a přísudek
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření leden 2013 Ročník
Č. DUMu: VY_32_INOVACE_19_podzim
VY_32_INOVACE_ PRV.2R.1B.1 ROK a ROČNÍ OBDOBÍ fotografie - vlastní.
PŘEDLOŽKY Z (ZE), S (SE) Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Eva Macháčková. Dostupné z metodického portálu
SVČ „Domeček“: Podzim výukový program Prvouka „Když jde ježek spát“
Já chtěl bych tam být 1. V den kdy skončí naše dlouhá cesta, přijde pro nás Ježíš Král. otevřou se brány jeho města, řekne nám: „Tak pojďte dál.“ Ref:
VY_III/2_inovace_04_Podzim
Prvňáci a matematika Počítáme do KA 3 TI 2 TE MA
Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili
Základní škola a Mateřská škola Bílá Třemešná, okres Trutnov
ATMO MUSIC- VLNY skupina: Kryštof Peuker a Ondřej Turták Singl Andělé byla 2 nejhrávanější v ČR alba: Anděle X Démoni, Sen.
Člověk a jeho svět 2.ročník
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Prysk, okres Česká Lípa, příspěvková organizace Autor: Helena Petrůvová Název: VY_32_INOVACE_02_PRVOUKA_PODZIM.
Než jde ježek spát 1. E poprvé v Domečku.
Název školy ZŠ Zlonice, okres Kladno Adresa školy
Transkript prezentace:

Barvy podzimu Podzim Sluníčko se rozloučilo s kytičkami, s travičkou, na cestu jim zamávalo paprskovou ručičkou. Jděte všichni honem spát, musím podzim přivítat.

Lípa Listopad Vítr přišel s listopadem, všechno listí padá na zem. Milé děti, těšte se, vítr zimu přinese.

Vrba

Ovocné stromy a keře

Keře

Foukej, foukej Foukej, foukej, větříčku, shoď mi jednu hruštičku Foukej, foukej Foukej, foukej, větříčku, shoď mi jednu hruštičku. Shoď mi jednu nebo dvě,budou sladké obě dvě.

Stromy

Déšť Ťap, ťap, ťapy ťap, ťape voda pod okap Déšť Ťap, ťap, ťapy ťap, ťape voda pod okap. Vezmu deštník, klobouk, boty, Budu ťapat taky tak.

Jehličnany

Naše Kaštanka  Kaštan Shoď mi kaštan, kaštane, vždyť se ti nic nestane, když mi jeden kaštan shodíš, jenom trochu hlavou hodíš.

Veverka Veverka sedí v pelíšku, louská devět oříšků Veverka Veverka sedí v pelíšku, louská devět oříšků. Šel tam tudy Pepek, se dvěma jí utek. Bříza

Listy

Barvičky Mám zelenou barvičku, tou nakreslím travičku Barvičky Mám zelenou barvičku, tou nakreslím travičku. Žlutou tužkou housata, zasvítí jak ze zlata. A červená barvička? Ta nakreslí jablíčka. Už jsou zralá, nízko visí, pojďte děti, kousněte si! Listy

Podzime Podzime, podzime, zas už nosíš deště, pěkně tě prosíme, počkej chvíli ještě. Kam vkročíš podzime, tam je plačtivý den, pěkně tě prosíme, počkej ještě týden. Listopad Vítr přišel s listopadem, všechno listí padá na zem. Milé děti, těšte se, vítr zimu přinese.

Alice Schallerová Markéta Chvalkovská

Konec… 