Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tak zase Josefové slaví 19.března svátek. Již několik roků jsem jim touto cestou blahopřál a tak i letos malé přání, v tom jejich těžkém životě. Bohužel,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tak zase Josefové slaví 19.března svátek. Již několik roků jsem jim touto cestou blahopřál a tak i letos malé přání, v tom jejich těžkém životě. Bohužel,"— Transkript prezentace:

1

2 Tak zase Josefové slaví 19.března svátek. Již několik roků jsem jim touto cestou blahopřál a tak i letos malé přání, v tom jejich těžkém životě. Bohužel, mnoho jich již odešlo.

3 V životě nemůže být každý hrdinou, ale každý může zůstat člověkem... ale každý může zůstat člověkem... Tak jsme dopadli. Ještě máme štěstí, že se máme o co opřít. (rok 2010) Joža dnes již sám. Hodně zdravíčka Jožo!!!!!!!!!!

4 Josef, ten má zase práci, snad poslední sníh

5 Pepa Zouhar, ten již není ve Vysočanech, ale tráví své stáří v Kunštátě. Rád by šel do Blanska. Vzpomíná a je mu smutno.(r.2010)

6 Tak co Jozef, jak to vidíš????, bude to lepší???

7 Tak Pepulo, také již jenom vzpomínáme.

8 Pepek to je nezmar. I v 86ti létech je plný sil dovede se veselit i pracovat.

9 První, co člověku příroda poskytne, je přítel První, co člověku příroda poskytne, je přítel... tak tedy na zdraví....... Pepek rád přijde na návštěvu povykládat a na kávičku

10 Když loučení bolí, znamená to, že chvíle, které jste prožili společně byly krásné... Pepa Petrůj přijel na pouť, nav š t í vil Jozefa Loni již nepřijel. Oba již ode š li na věčnost

11

12 Život je příliš krátký, na rozčilování se, proto v klidu užívejme života. To u nich platí Dva Pepíci z naší ulice (v r. 2010)

13


Stáhnout ppt "Tak zase Josefové slaví 19.března svátek. Již několik roků jsem jim touto cestou blahopřál a tak i letos malé přání, v tom jejich těžkém životě. Bohužel,"

Podobné prezentace


Reklamy Google