Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Já chtěl bych tam být 1. V den kdy skončí naše dlouhá cesta, přijde pro nás Ježíš Král. otevřou se brány jeho města, řekne nám: „Tak pojďte dál.“ Ref:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Já chtěl bych tam být 1. V den kdy skončí naše dlouhá cesta, přijde pro nás Ježíš Král. otevřou se brány jeho města, řekne nám: „Tak pojďte dál.“ Ref:"— Transkript prezentace:

1 Já chtěl bych tam být 1. V den kdy skončí naše dlouhá cesta, přijde pro nás Ježíš Král. otevřou se brány jeho města, řekne nám: „Tak pojďte dál.“ Ref: Já chtěl bych tam být, tam, kde je můj Pán. Já chtěl bych tam být, když bude korunován. Já chtěl bych tam být, když bude korunován. 1/2

2 Já chtěl bych tam být 2. Z celého vesmíru se tam sejdou nesčíslné zástupy, houfy svatých andělů tam přijdou přivítat vykoupené. Ref: Já chtěl bych tam být, tam, kde je můj Pán. Já chtěl bych tam být, když bude korunován. Já chtěl bych tam být, když bude korunován. 2/2


Stáhnout ppt "Já chtěl bych tam být 1. V den kdy skončí naše dlouhá cesta, přijde pro nás Ježíš Král. otevřou se brány jeho města, řekne nám: „Tak pojďte dál.“ Ref:"

Podobné prezentace


Reklamy Google