Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Odpověď na otázky 1. Díky, že když se ptáme, máš slovo své, nevíme-li jak dále, dáš slovo své. Mnohý jak světem jdem, štěstí květ hledá v zlém, chtěl by.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Odpověď na otázky 1. Díky, že když se ptáme, máš slovo své, nevíme-li jak dále, dáš slovo své. Mnohý jak světem jdem, štěstí květ hledá v zlém, chtěl by."— Transkript prezentace:

1 Odpověď na otázky 1. Díky, že když se ptáme, máš slovo své, nevíme-li jak dále, dáš slovo své. Mnohý jak světem jdem, štěstí květ hledá v zlém, chtěl by být každý pán, lid tvůj je posmíván. Ptáme se den co den, pročpak ty mlčíš jen, proč jen, proč jen? 1/4

2 Odpověď na otázky Ref.: Díky, že když se ptáme, máš slovo své, nevíme-li jak dále, dáš slovo své. 2/4

3 2. Díky, že když se ptáme, máš slovo své, nevíme-li jak dále, dáš slovo své. Soused když souží nás, čí se nás ujme hlas? Starosti cloní cíl, konec je našich sil. Ptáme se den co den, pročpak ty mlčíš jen, proč jen, proč jen? 3/4 Odpověď na otázky

4 Ref.: Díky, že když se ptáme, máš slovo své, nevíme-li jak dále, dáš slovo své. 4/4


Stáhnout ppt "Odpověď na otázky 1. Díky, že když se ptáme, máš slovo své, nevíme-li jak dále, dáš slovo své. Mnohý jak světem jdem, štěstí květ hledá v zlém, chtěl by."

Podobné prezentace


Reklamy Google