Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nebe plný hvězd 1. Příteli pohleď, na nebe plný hvězd,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nebe plný hvězd 1. Příteli pohleď, na nebe plný hvězd,"— Transkript prezentace:

1 Nebe plný hvězd 1. Příteli pohleď, na nebe plný hvězd, do tmy je rozsel stvořitel sám. Veliká hvězda ukazuje svůj směr, kde vládce světa povstal dnes, On povstal dnes. 2. Příteli vstávej, do tmy se vydej, možná, že najdeš to světlo dnes. ukazuje tvůj směr, 3. Temnotu noci, osvítila záře, ta záře, která nikdy nezhasne, Veliká hvězda ukazuje náš směr, kde vládce světa povstal dnes, On povstal dnes. 4.=1.

2 Tobě, Pane, Dík Ref: Tobě, Pane, dík, že dal jsi perlu krásnou, Tobě, Pane, dík, že květy mohou kvést. Tobě, Pane, dík, už vidím hvězdu jasnou, Tobě, Pane, dík, chceš s námi tíhu nést. 1. Do šera, do tmy hvězda nám svítí, do temna noci, jasný cíl. V tom světle člověk naději cítí, ze světla čerpáš nejvíc sil. Ref: 2. Pozdvihni oči, pro tebe taky ta hvězda svítí, nejsi sám. A když ji někdy zakryjí mraky, ozve se znovu: "Pokoj vám!„

3 Televizní 1. Dopřejte si s námi klid, přicházíme vás potěšit, kanálů máme vždycky dost, zapněte nás pro radost. Ref: Třikrát trojvé, tévésova a pak tečka cézet, televize pro každého, na to můžeš sázet. Třikrát trojvé, na smutek ten pravý lék. 2. Senzaci pro Vás uloví, ví, po čem jste tak hladoví, tajemnou hvězdu odhalí, záhadu tak zodpoví. Ref. 3. Kdo duší je spíš romantik, pro toho máme velký hit: východ slunce v přímém přenose, stačí si nás vygooglit. Ref. 4. Stačí se pěkně usadit, a naši tévé naladit. Chcete-li signálu vždycky dost, použijte set–top–box. Ref.

4 Koleda 1. Doba se nám dopředu moc nepohnula, problémy jsou stejný jako v roce nula, hotely jsou narvaný a jak se s váma jedná, je to nemlich to samý co v roce jedna. Ref: Jenže dny se krátí a mnohem dřív se stmívá, už vyšla hvězda, za ní zlatá hříva, a z téhleté hvězdy naděje vyplývá, že světlo přijde i do našeho chlíva. 2. V politice se to bere pěkně zkrátka, většinou to odskákají neviňátka, ať už vládne Herodes nebo jiná bedna, výsledek je stejný dnes i v roce jedna. Ref: 3. Lidská duše připomíná někdy skládku, v každým rohu najdeš trošku nepořádku, každý má své hlubiny a své studny bez dna, jen jeden byl nevinný od roku jedna. Ref:

5 Hvězda 1. Tomu, kdo pro žal hlavu věší, na nebi hvězda září, zahání tmu a smutné těší, osuší slzy z tváří. 2. Sníh na dlani tě bude hřát a mráz ten nespálí tě, vlk s beránkem si budou hrát a králem bude dítě. 3. Lalala..... 4. = 2.


Stáhnout ppt "Nebe plný hvězd 1. Příteli pohleď, na nebe plný hvězd,"

Podobné prezentace


Reklamy Google