Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Zpívej, že lásku a Boha znáš a že Bůh tebe zná. A když se zlého cos přihodí, on že tě pozvedá. Zpívej mu žitím svým, zpívej, že on dal ti jistotu radost.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Zpívej, že lásku a Boha znáš a že Bůh tebe zná. A když se zlého cos přihodí, on že tě pozvedá. Zpívej mu žitím svým, zpívej, že on dal ti jistotu radost."— Transkript prezentace:

1 1. Zpívej, že lásku a Boha znáš a že Bůh tebe zná. A když se zlého cos přihodí, on že tě pozvedá. Zpívej mu žitím svým, zpívej, že on dal ti jistotu radost a smytí vin.

2 2. Zpívej a díky vzdej každý den, že Bůh ti tolik dal. On za tě svůj život položil, na kříži umíral. Z lásky jsi zachráněn, sílu máš, bys k slávě jeho žil, než pohasne tvůj den.

3 3. Jásej, že pokoj a radost máš, co nemůže dát svět. I když se tma z mraků nakupí, slunce smíš uvidět. Tím je ti Ježíš sám. Chránil své již za dnů potopy, pomoc dá také nám.


Stáhnout ppt "1. Zpívej, že lásku a Boha znáš a že Bůh tebe zná. A když se zlého cos přihodí, on že tě pozvedá. Zpívej mu žitím svým, zpívej, že on dal ti jistotu radost."

Podobné prezentace


Reklamy Google