Adresa: Ovčárecká 305, Kolín V, Kolín Telefon:

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Osteoporóza Role potravy v prevenci i léčbě
Advertisements

Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Minidezerty z italských cukráren
TUKY (LIPIDY).
VY_52_INOVACE_ZBP1_6264VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_20
Dana Gabrovská Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
VY_52_INOVACE_ZBP1_6164VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_TP_2.16 SOU Obořiště
Potraviny rostlinného původu
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Autor:Blanka Štrublová Zpracováno: Ročník (obor):1.CU H/01 Cukrář Tematická oblast:Těsta Předmět:Technologie Anotace:Výukový materiál slouží.
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Čokoláda.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: Technologie Ročník: III.
Téma: Ověřování gastronomických dovedností a vědomostí
Téma: Ověřování gastronomických dovedností a vědomostí
VY_52_INOVACE_ZBP1_5664VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
VY_32_INOVACE_10_GAS_575_Dos
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
Označení materiálu: VY_32_INOVACE_VEJPA_POTRAVINY1_11
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Škola: SŠ Oselce, Oselce 1, Nepomuk,
ZDRAVÉ MLSÁNÍ Ivana Paletová
VY_52_INOVACE_ZBP1_4064VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu: Rozvoj.
VY_52_INOVACE_ZBP1_6464VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Trendy ve spotřebě potravin v České republice
VY_52_INOVACE_ZBP1_4264VAL Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Rozvoj.
Autor:Blanka Štrublová Zpracováno: Ročník (obor):2.CU H/01 Cukrář Tematická oblast:Šlehané hmoty Předmět:Technologie Anotace:Výukový materiál.
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Výukový materiál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5
Číslo : VY_32_ INOVACE_ TEC_500 Ročník: 2. Cukrářská technologie
Číslo : VY_32_ INOVACE_ TEC_485 Ročník : 2. Cukrářská technologie
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Donuty. Donuty pečené ve speciální „pekárně“ Příprava těsta a pečení: Sypké suroviny smíchat.
Z LEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL Š VEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ P ROSTĚJOV REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.1.26/
Vývoj potravin a doplňků stravy na bázi obilnin projekt NAZV QF Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i. Oddělení potravinářského.
Z LEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL Š VEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ P ROSTĚJOV REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.1.26/
Čokoláda a čokoládové cukrovinky Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Dana Vinterová. Dostupné z Metodického portálu
Z LEPŠOVÁNÍ PODMÍNEK PRO VÝUKU TECHNICKÝCH OBORŮ A ŘEMESEL Š VEHLOVY STŘEDNÍ ŠKOLY POLYTECHNICKÉ P ROSTĚJOV REGISTRAČNÍ ČÍSLO CZ.1.07/1.1.26/
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/
S TŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA A S TŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA GASTRONOMIE A SLUŽEB, M OST, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE.
VY_32_INOVACE_Salamonová_ Méně trvanlivé náplně
TUKY (LIPIDY).
Mléčné výrobky. Vejce Vypracoval: Lukáš Karlík
Sada číslo 15 STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
Opakování – sortiment cukrovinek, nečokoládové cukrovinky
SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Předmět Potraviny a výživa
Třené, jádrové a smetanové výrobky
SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Předmět Potraviny a výživa
Cukrářské technologie – pálená hmota a listové těsto
Výroba dezertních hmot 1
Opakování – Výroba kakaové a čokoládové hmoty
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Třené, jádrové a smetanové výrobky
Výroba dezertních hmot 3
KRÉMY Předmět: Technologie přípravy pokrmů pro obor Kuchař – číšník třetí ročník Klíčová slova: krémy, charakteristika, kakaový, máslový Autor:
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
VY_32_INOVACE_ Laskonky
VY_32_INOVACE_ Lehké šlehané hmoty - charakteristika
ZAHUŠTĚNÉ, SUŠENÉ MLÉKO
Název projektu: Moderní škola
Polevy a náplně Autor: Gražyna Salamonová, Mgr..
Cukrářské technologie – šlehané hmoty
Cukrářské technologie – pevná těsta a linecké těsto třené
Cukrářské technologie – výrobky ze zvláštních šlehaných hmot
ZÁKLADY ZBOŽÍZNALSTVÍ
Potraviny a výživa 1. ročník – kuchař, číšník, servírka
Těžké šlehané hmoty / TŠH/.
Transkript prezentace:

Adresa: Ovčárecká 305, Kolín V, 280 02 Kolín Telefon:321 723 440 Altis s.r.o.,Kolín Adresa: Ovčárecká 305, Kolín V, 280 02 Kolín Telefon:321 723 440 Vypracovala: Michaela Roubíčková CUP3

Altis Kolín, s.r.o. Kolín má největší kapacitu na zpracování sójových bobů ve střední Evropě jako jediný v České republice vyrábí například plnotučné sójové mouky

SÓJA

SÓJA obsahuje 35% bílkovin, 30% škrobů, 18% tuků využívá se zejména k výrobě sójové mouky, sójových sýrů, omáček, rostlinných olejů a dalších plnohodnotných výrobků ze sóji z hlediska bílkovin odpovídá 1 kg sóji asi 2,5 kg telecího masa nebo 8 litrům kravského mléka sója je viděna očima odborníků jako plodina příštího tisíciletí.

ZPRACOVÁNÍ SÓJOVÝCH BOBŮ Sójová mouka Sójová mouka se vyrábí z pražených sójových bobů rozemletých do jemného prášku. Zakoupit ji můžeme plnotučnou nebo odtučněnou. Sójová mouka neobsahuje lepek, a je proto vhodná pro přípravu bezlepkových produktů, díky své barvě je někdy doporučována jako náhrada vajec.

SÓJOVÉ POLOTOVARY čištěné sójové boby plnotučné sójové mouky (pudr, hladká a hrubá mouka, krupice) sójové vločky pražené sójové drtě pražené sójové oříšky (přírodní, solené) Sójové polotovary jsou dodávány v papírových pytlích o hmotnosti 15, 20 nebo 25 kg.

Sójové mléko, sójová omáčka, mouka, tofu, temteh

Altis Kolín, s.r.o. jedním z největších výrobců potravinářských polotovarů pro pekaře a cukráře zdravé cukrovinky na bázi sóji čokoládové cukrovinky Výroba a prodej: sójových výrobků cukrovinek včetně diabetických cukrářské a pekařské polotovary

Altis Kolín, s.r.o. máčené i nemáčené tyčinky na bázi sóji funkční tyčinky sezónní cukrovinky ledová čokoláda nebo čokoládové krémy polotovary pod značkou ALTIS Industry sójové polotovary moderní náplňové krémy dezertní hmoty pražené jádroviny

POLEVY cukrářské polevy tmavé (klasik, exklusive) cukrářské polevy mléčné čokoládové polevy máčecí zmrzlinářské polevy speciální aromatizované polevy dia polevy (s fruktózou nebo s maltitolem) Použití speciálních tuků, které dokonale nahrazují kakaové máslo Polevy nevyžadují temperaci Dodávány ve formě dobře rozpustných tabulek nebo zlomků, balených v papírových pytlích po 15 kg.

Cukrovinky a zdravá výživa Použití polev Cukrovinky a zdravá výživa Máčené a polomáčené tyčinky Sušenky Bonboniéry

DOBRÁ NÁPLŇ náplně kakaové, čokoládové náplně kávové náplně lískooříškové, arašídové náplně aromatizované termostabilní náplně THERMO lískoořiškové, karamelové, arašídové náplně kakaové a lískooříškové s fruktózou a bez přidaného cukru

DEZERTNÍ HMOTY Kvalitní marcipánová hmota Hmoty mandlopersipánové Tyčinky Kvalitní marcipánová hmota Hmoty mandlopersipánové Hmoty persiánové Hmoty sojapánové Hmota kokos + rum Griliáš lískooříškový Náplně do dezertních bonbónů Bonboniéry

DALŠÍ POLOTOVARY pražené jádroviny (lísková jádra, arašídy, dýňová semínka, mandle, sója) cukr pálený – kulér (roztok 73-84 %) kávové pasty s různým obsahem tuku měkký griliáš lískooříškový dražované jádroviny pražená káva Robusta

HOTOVÉ VÝROBKY celá řada cukrovinek, pod vlastními značkami, tak pod značkami obchodních partnerů Nugeta společnosti Nestlé nebo energetická tyčinka Shell V-power

HOTOVÉ VÝROBKY Pomazánkové krémy Čokoládové pochoutky Polevy na vaření Sugar free a dia čokolády Tyčinky standardní a dětské Energetické a funkční tyčinky Pražené sójové oříšky Máčené extrudované sladkosti Dražé

Zdroje: vlastní obrázky http://www.altiskolin.cz/

KONEC PREZENTACE