Širokozáběrové diskové žací kombinace NOVACAT X8 / ED / RC / collector

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Shrnutí výhod při použití plukotraku 1.
Advertisements

Širokozáběrový čtyřrotorový středový shrnovač
Pneumatické secí stroje s čelním zásobníkem
Radiální ložiska s bodovým stykem
VELKÝ ZÁB Ě R S Č ISTOU SKLIZNÍ! Š i r o k o z á b ě r o v é d v o u r o t o r o v é s t ř e d o v é s h r n o v a č e TOP 852 / 972 S - line.
Sklízecí řezačky.
Projekt Anglicky v odborných předmětech, CZ.1.07/1.3.09/
Chemické ošetřování sadů a vinic
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Výroba a prodej zemědělských strojů a ND
Nesený TERRADISC – sklon disků Nesený TERRADISC – sklon disků  V závislosti na typu a vlhkosti půdy, množství rostlinných zbytků, pracovní hloubce a rychlosti.
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Kombinovaný kypřič SATURN a NEPTUN
Obraceče ,shrnovače.
Převody jednotek délky objemu hmotnosti času
Mechanické secí stroje s botkou DualDisc
EM radiální pneu + Jeřábové pneu Product Story
JUMBO L combiline.
Secí stroj s přihnojováním TERRASEM fertilizer
Řemenový dopravník Prezentace pro Den strojařů
FARO 6300 L / FARO 8000 L V e l k o o b j e m o v é s a m o s b ě r a c í v o z y p r o s k l i z e ň s e n a a s l á m y.
ZAHRADNÍ SEKAČKY DRUPOL
Radializace Nový Smokovec, září 2011.
Univerzální vozy pro sklizeň senáže, sena, slámy a odvoz kukuřice
Jednorotorové nesené stranové shrnovače
Nesené diskové žací stroje se sníženou hmotností
EUROTOP 620 / 701 / 771 / 881 D v o u r o t o r o v é s t ř e d o v é s h r n o v a č e Šetrná manipulace s minimálním zne č išt ě ním píce! Tvorba pravidelného.
NOVACAT 261 / 301 / 351 F alpha-motion
Š i r o k o z á b ě r o v é n e s e n é d i s k o v é ž a c í s t r o j e NOVACAT 402 / 442 H VÝROBA KRMIV S NÍZKÝMI NÁKLADY!
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Mechanické secí stroje Kvalitní uložení osiva pro kvalitní sklizeň!
Sklopný držák dýchacích
© Emotron AB Účinný a spolehlivý provoz Ventilátory Kompresory Dmychadla.
Železniční dvojkolejné příhradové mosty
Frézování - rovinné Používá se k srovnávání prken, fošen nebo hranolů, k frézování (hoblování) ploch do úhlů, spárování a k srážení hran. Rozlišujeme:
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. a 3. Téma: Pěstování rostlin
Tato prezentace byla vytvořena
Rovnoměrný přímočarý pohyb
Produktová prezentace
Střední odborné učiliště stavební, odborné učiliště a učiliště
Fy – sekunda Yveta Ančincová
Tato prezentace byla vytvořena
Předmět: Odborný výcvik Ročník: 2. a 3. Téma: Pěstování rostlin
EUROTOP 421 / 461 A S minimální energetickou náro č ností! J e d n o r o t o r o v é t a ž e n é s t r a n o v é s h r n o v a č e.
STRNIŠŤOVÝ MANAGEMENT OPTIMALIZUJE PRACOVNÍ POSTUPY A TÍM SNIŽUJE NÁKLADY A ZLEPŠUJE CELKOVOU EKONOMIKU PODNIKU!
Dvourotorové stranové shrnovače
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
ŠIROKOZÁB Ě ROVÉ Ž ACÍ KOMBINACE NOVADISC 730 / 900 Malá energetická náročnost.
VÝROBA KRMIV S NÍZKÝMI NÁKLADY
Systémovým řešením z jedné ruky nabízí
Všestranně využitelný stroj
Confidential Modernizace 1 › Řada ROBUST › Nízký vývin tepla › Vysoké rychlosti › Materiály › Použití speciálních ocelí (SHX, EP) a keramických materiálů.
Výhody WiseFusion Synergický pusní MIG & WiseFusion Jak zvýšit produktivitu a kvalitu?
TRAMVAJOVÉ SBĚRAČE. Typy sběračů Schunk Základní typy tramvajových sběračů Sběrače SBE pružinový zvedací mechanismus elektricky izolovaný spouštěcí motorový.
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 3. ročník oboru strojírenství Vzdělávací.
 Dvoudisková botka s přesazenými disky  Disky s průměrem 380 mm a šířkou 3 mm  Dvouřadé kuličkové ložisko  Bezúdržbové uložení disků  Ochrana disků.
Univerzální vozy pro sklizeň senáže, sena, slámy a odvoz kukuřice
PR60ALG BEZSÁČKOVÝ vysavač PRODIGE
Nesené diskové podmítače OD ROKU 2011 VÝROBA VE VODŇANECH
Dvourotorové středové shrnovače
Nesený diskový žací stroj se shazováním řádků šnekovým dopravníkem
NESENÉ PLUHY SERVO 35 S VYROBENO VE VODŇANECH.
Dvourotorové středové shrnovače
NESENÉ PLUHY SERVO 45 M VYROBENO VE VODŇANECH.
Čtyř, šesti a osmirotorové obraceče HIT
PRC18LI BEZSÁČKOVÝ akumulátorový vysavač PRODIGE
Skútry pro přepravu osob
Transkript prezentace:

Širokozáběrové diskové žací kombinace NOVACAT X8 / ED / RC / collector Montag, 03. April 2017

NOVACAT X8 / ED / RC / collector X8 RC X8 ED collector X8 RC collector Pracovní záběr - m 8,30 Transportní šířka - m 3,00 Hmotnost - kg 1800 2200 2400 3200 3300 Lamač ne prstový válcový Shazovací pás ano Min. příkon - k 140 160 180 Min. výkonnost - ha/hod. 10,00

NOVACAT X8 / ED / RC / collector - využití dle podmínek nebo zvolené technologie! Pro traktory s otočným řízením. Pro traktory s PVH. Pro traktory s PVH s využitím shazovacího pásu.

NOVACAT X8 / ED / RC / collector Ovládání funkcí z kabiny grafickým panelem Power Control pro collector v základu (samostatné ovládání pásu, nastavitelné odlehčení lišt, …). Středové uložení žací lišty Optimální kopírování nerovností. Rovnoměrné zatížení lišty s „plovoucím řezem“. Odlehčení žací lišty Dvě silné pružiny garantují rovnoměrný přítlak na půdu po celé šířce lišty. Hydraulické odlehčení pro collector v základu. Přítlak lišty (+/- 70 kg) pro kvalitní kopírování. Odlehčení je nastavitelné bez nářadí (v závislosti na podmínkách a využití pásu, lamače nebo shazovacích disků). Minimální přítlak pro ochranu stroje i porostu. Menší opotřebení plazů i nožů. Hydraulická nájezdová pojistka Při najetí na překážku se žací lišta vykývne dozadu. Vypínací síla je nastavitelná. Dopravní poloha – úzký při dopravě Snadno přestavitelné z kabiny řidiče. NOVACAT X8 / ED / RC / collector

NOVACAT X8 / ED / X8 RC / collector Variabilní odkládání pokosu pro úsporu nákladů a eliminaci znečištění při shrnování. Při odkládání pokosu pouze s 1 pásem lze v kombinaci s TOP 972 nebo TOP 1252 snížit šířku shrnování až o 40%! Příčný shazovací pás je připojen k trojbodovému závěsu a lze jej v několika minutách demontovat a postavit na podpěru pro odstavení. To značně snižuje hmotnost žací kombinace při použití bez příčného dopravníkového pásu. Odlehčení obou pásů zajišťují nastavitelné pružiny. Pás nezatěžuje vlastní žací lištu! Montag, 03. April 2017

NOVACAT 301 / 351 F alpha-motion NOVACAT alpha-motion 301 F / ED / RC 351 F / ED / RC Pracovní záběr - m 3,04 3,46 Transportní šířka - m 2,98 3,42 Hmotnost stroje - kg 855 / 1030 990 / 1195 Počet disků 7 8 Lamač - / prstový / válcový Min. příkon traktoru - PS 60 / 70 70 / 80 Výkonnost - ha/h 3,0 3,4

Čelně nesený NOVACAT F alpha motion – kopírování nerovností Příčný výkyv +/- 16°, zdvih stroje až 350 mm. Aktivní nosný rám  nedochází ke změně délky a předpětí odlehčovacích pružin  odlehčení žacího stroje je při výkyvu vždy konstantní  rychlá reakce na terénní nerovnosti s nízkým opotřebením plazů! Podélný výkyv lišty od +12 ° do -9°. +/- 16° +/- 16°

Čelně nesený diskový žací stroj Snadná agregovatelnost s traktory různých výrobců a výkonových tříd (70–360 k). Optimální kopírování nerovností („aktivní“ nosný rám) s konstantním odlehčením v různých polohách žacího stroje (2 vysoce dimenzované odlehčovací pružiny)  rovný řez a menší znečištění pokosu  ochrana porostu  menší opotřebování plazů. Těžiště blízko traktoru. Vhodný tvar  výhled z kabiny. Čelně nesený diskový žací stroj NOVACAT 301 / 351 F / ED / RC alpha-motion

NOVACAT - žací lišta Modulová konstrukce disků pro snadnou opravitelnost. Plochý tvar lišty a plazů s optimalizovaným oválným tvarem disků garantují kvalitní řez i v těžkých podmínkách. Lišta je svařovaná a vyrobená z kvalitní oceli o šířce 4 mm. Šroubovaný unašeč s vyměnitelným čepem. Dvouřadé kuličkové ložisko. Plazy pro vyšší strniště ve volitelné výbavě.

NOVACAT - žací lišta Ozubená kola s počtem 35 a 44 zubů pro rovnoměrné zatížení a klidný chod. Vždy 2 zuby v záběru. Rychloupínání nožů pro snadnou výměnu.

V nabídce pouze od firmy Pöttinger! Disky, prstový lamač nebo mačkací válce? Při demontáži jednoduše uvolníme 2 čepy, sundáme klínové řemeny, lamač uložíme na opěrná kolečka a vysuneme. Demontáž lamače trvá asi 5 minut a montáž přibližně 10 minut. Snadné nastavení intenzity narušení píce jak u provedení s lamačem, tak i s mačkacími válci. V nabídce pouze od firmy Pöttinger!

NOVACAT H – plošný rozhoz EXTRA DRY Žádné rozhazování a obracení. Senážování v jednom dnu. Snížení ztrát lístků odrolem. Sklizeň kvalitního krmiva. Snížení nákladovosti sklizně.

NOVACAT X8 / ED / RC / collector Kvalitní originální opotřebitelné náhradní díly za přijatelnou cenu!

Žací kombinace NOVACAT - uživatelé Společnost Ekomaso, okres Trutnov Při sečení travních porostů, vzhledem k velkým nerovnostem terénu, ponechávají strniště okolo 6 cm, aby v píci nebyla hlína a nečistoty, které by znehodnotily krmivo. Když jsou dobré podmínky, pracují žací stroje rychlostí až 20 km v hodině. Průměrná pracovní rychlost je kolem 15 km v hodině, takže za hodinu se dá posekat 10 ha a v prodloužených směnách kolem 80 ha. V naší horské oblasti jsou náročné půdní podmínky, ale žací lišty, především NOVACAT 356 F ED alfa motion, mají opravdu bezkonkurenční kopírování a poradí si s každou nerovností. Dobrou zkušenost máme s kondicionérem, který ušetří minimálně jedno rozhazování a obracení a hmota lépe prosychá. Pro žací stroje jsme pořídili traktor 200 koní, který je pro kombinaci v našich podmínkách optimální. Při sečení jsme dosáhli průměrnou spotřebu 3,5 litru nafty na ha.

Žací kombinace NOVACAT - uživatelé Milan Hutník, Kal, podnik služeb „Pokud jde o rotační sekání, nic lepšího jsem zatím neměl. Nejsou to těžké stroje, dal jsem jim přednost před robustnější technikou, přitom dělají velmi kvalitní práci, jsou vyvážené a stabilní v terénu. S žací kombinací jsme schopni za den snadno posekat a uklidit senážními vozy od 40 do 60 hektarů. Záleží také na množství hmoty a jak daleko se vozí. Většinou sečeme tak, aby se píce stihla pohrabat, odvozit a uložit. Dvě hodiny po sečení už sklízíme, nemá smysl, aby píce na poli přeschla.“ říká Milan Hutník.

„Kdo se rozhodne pro PÖTTINGER, získá více než stroj …“ Děkujeme za pozornost! Montag, 03. April 2017