JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. – 25. 2. 2007.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Doporučení pro přípravu žádosti;
Advertisements

Rozvojový program Excelence středních škol 2012
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Společné jednání nad otázkami koncepčních možností budoucího financování sportu v Libereckém kraji. Financování sportu ve Statutárním městě Liberec Vypracoval:
Spolupráce s mikroregiony
1 Struktura dotačních titulů Středočeského kraje pro rok 2014.
Evropský rok dobrovolnictví • Evropský rok dobrovolných činností na podporu aktivního občanství (ERD) je tematickým rokem vyhlášeným pro všechny členské.
Zpracováno z pracovních materiálů k datu Možnosti čerpání dotací v roce 2012 pro mladé hasiče okresu Náchod.
Podpora mikroregionů v Královéhradeckém kraji Ing. Pavlína Trpkošová Krajský úřad Královéhradeckého kraje Odbor regionálního rozvoje, cestovního ruchu.
Program Mládež v akci. Program MLÁDEŽ V AKCI  Největší grantový program na podporu volnočasových aktivit  Podpora a rozvoj neformálního vzdělávání 
DOTAČNÍ POLITIKA MĚSTA PLZNĚ V OBLASTI KULTURY
Oddělení mládeže a sportu
Přehled realizovaných plateb a opatření k urychlení proplácení projektů financovaných z ROP Střední Morava 2. září 2009 Olomouc 8. září 2009 Zlín Výroční.
Uznatelné výdaje v projektech podpořených ze strukturálních fondů EU v administraci NROS Vyúčtování globálních grantů.
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
Středočeský kraj Česká republika
Rozvoj klíčových kompetencí v praktických činnostech školy  projekt ZŠ Třebíč, Na Kopcích  realizace od do  přidělená dotace =
INTEGROVANÝ PLÁN ROZVOJE MĚSTA STRAKONICE (= IPRM)
ZÁKLADNÍ PODMÍNKY PRO POSKYTOVÁNÍ A VYÚČTOVÁNÍ DOTACÍ 5. ledna 2011, Městský úřad Vsetín.
Systém podpory sportu ve městě OTROKOVICE SETKÁNÍ SE ZÁSTUPCI SPORTOVNÍCH ORGANIZACÍ Citius – Altius – Fortius rychle – výše - silněji.
Fond Vysočiny Celkový objem finančních prostředků Fondu Vysočiny – 81,4 mil Kč Dílčí cíl Programu rozvoje kraje – 3.2 Podpora rozvoje telekomunikačních.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY VZDĚLÁVÁNÍ V OBLASTI KOMUNITNÍHO PLÁNOVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB.
Národní a regionální dotační tituly. Význam národních a regionálních dotačních titulů Jejich význam postupně klesá, pro mnohé subjekty přesto téměř nezbytné.
Zdeňka Kasalová Podpora cestovního ruchu ze strany Kraje Vysočina Zdeňka Kasalová Krajský úřad Kraje Vysočina odbor kultury, památkové péče a cestovního.
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Projekty na podporu cílů vzdělávací politiky ČR v kontextu Lisabonské strategie a dalších iniciativ EU Jana Švecová MŠMT odbor pro záležitosti EU 20.října.
Fond Vysočiny Realizované grantové programy v oblasti odpadového hospodářství a připravované pro rok 2008 garantem odbor životního prostředí Krajský úřad.
Informace o dotačních titulech Olomouckého kraje.
POV Východiska POV 2008 Odstranění překryvů s Programem obnovy venkova ČR, zejména s Osou III zaměřenou na venkovské projekty Zásadní změna podoby.
01 Seminář pro žadatele o dotace MPSV- odbor rodinné politiky Státní dotace a NNO JUDr. Hana Frištenská, NROS.
Společný grant města Strakonice a Komunitní nadace Blanicko - Otavské Inovace ve veřejné správě, Brno Mgr. Michal Novotný.
2. setkání pracovníků ORP v oblasti regionálního rozvoje v Královéhradeckém kraji se zástupci Královéhradeckého kraje a CEP 2. BLOK Centrum evropského.
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
Program rozvoje venkova a problematika DPH Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí.
 zastupitelstvo,  rada,  hejtman  ředitel krajského úřadu.
Iniciativa Společenství INTERREG IIIA Dispoziční fond Euregio Bavorský les – Šumava – Dolní Inn.
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava 2007 – 2013.
POV 2008 Navrhovaná podoba Programu obnovy venkova Olomouckého kraje V roce 2008.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Nájemní bydlení Municipality & Development. Nájemní bydlení Vysokoškolské koleje (PPP a jiné formy) Domovy mládeže – internáty Ubytovny.
Zdroje financování – vybrané oblasti pro obce + Dispoziční fond Ing. Zdeňka Škarková, RRA Vysočina.
Odbor kultury a památkové péče Oddělení kultury Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina pro poskytování dotací na podporu společenských a kulturních aktivit.
Program podpory regionů Společenská odpovědnost v ČSOB a Poštovní spořitelně.
Odbor dopravy a silničního hospodářství Krajského úřadu kraje Vysočina Pro rok 2008 vypsal ODSH dva dotační tituly: Zásady Zastupitelstva kraje Vysočina.
EVVO v Ústeckém kraji Odlřichov v Hájích 29. –
Připravované grantové programy Fondu Vysočiny pro rok 2008 Garant odbor životního prostředí Krajský úřad kraje Vysočina Jihlava
Grantové programy Odboru školství, mládeže a sportu KrÚ pro rok 2008: Sportoviště 2008 Jednorázové akce 2008.
1KÚKK, ORR Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje Ing. Jana Bělohoubková „Internetizace knihoven Karlovarského kraje“
Podpora obnovy venkova podpora regionálního rozvoje v roce 2008.
GP Bydlete na venkově 2008 Celkový objem finančních prostředků: 1,2 mil. Kč Předmět podpory: projektová dokumentace pro stavební řízení - 1. rekonstrukce.
PROJEKTY SPOLUPRÁCE Programový výbor MAS Hradecký venkov Nechanice, 10. června 2010 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských.
Prevence sociálně patologických jevů a MŠMT
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Prevence rizikového chování a informace k dotačnímu titulu v MSK Ing. Jan Broda, Odbor školství, mládeže a sportu, KÚ MSK.
1 Národní rozvojový program mobility pro všechny 7. dubna 2016 Oddělení investic MŠMT Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7,
Téma: DOTACE LIBERECKÉHO KRAJE OBLAST SPORTU A TĚLOVÝCHOVY 2015 – 57 mil. Kč, 2016 – 55 mil. Kč Dotační programy PŘÍMÉ PODPORY z rozpočtu LK (2015 – 12.
Jednání Kolegia pana radního K 21 v rámci KKS dne
GRANTY A DOTACE KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE VYPSANÉ V ROCE 2009  Cestovní ruch  Kultura a památková péče  Obce a mikroregiony  Sociální oblast  Školství.
Téma: GRANTOVÝ FOND LIBERECKÉHO KRAJE KURZ FINANČNÍ ŘÍZENÍ ŠKOLY v rámci projektu ZVYŠOVÁNÍ KOMPETENCÍ VEDOUCÍCH PRACOVNÍKŮ ŠKOL A ŠKOLSKÝCH ZAŘÍZENÍ LIBERECKÉHO.
Financování bezbariérových úprav chodníků a cyklistických stezek Seminář SMO ČR, SFDI a ČKAIT Praha, 9. září 2014 Ing. Karel Havlíček.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Program obnovy venkova Jihočeského kraje
Možnosti financování obnov památek 2017 Ing. Alena Pospíšilová
Programové dotace Olomouckého kraje 2018
Dotace Olomouckého kraje v roce 2017
RESORT ŠKOLSTVÍ, MLÁDEŽE A ZAMĚSTNANOSTI
PROGRAM OBNOVY VENKOVA KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE 2011 SETKÁNÍ ORP 30. 6
Zhodnocení období 2005 – 2008 v oblasti školství a sportu
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost globální granty Krajský úřad Jihomoravského kraje odbor regionálního rozvoje/odd. evropských dotací.
Dotační program pro rok 2019
Transkript prezentace:

JAK NA DOTACE NA VYSOČINĚ? RVVZ Vysočina 23. –

Dva zdroje financí z kraje  FOND VYSOČINY  rozpočet kraje

FOND VYSOČINY  cca 80 mil. Kč do všech oblastí kraje  grantové programy  navrhuje oddělení mládeže a sportu  schvaluje rada a zastupitelstvo  vyhodnocuje řídící výbor (jmenován ZK)  smlouva  financování po podpisu smlouvy nebo po vyúčtování

FOND VYSOČINY  VOLNÝ ČAS  dlouhodobé volnočasové aktivity  dotace , ,- Kč  maximálně 40%  financování po podpisu smlouvy  vyhlašován na podzim předchozího roku  pro letošní rok již uzavřen

FOND VYSOČINY  JEDNORÁZOVÉ AKCE  krátkodobé akce (maximálně měsíc)  dotace 5.000, ,- Kč  maximálně 30%  financování po vyúčtování  vyhlašován na přelomu roku  uzávěrka

FOND VYSOČINY  TÁBORY  obnova vybavení letních táborů  pro rok 2007 ještě nejsou známy podmínky  dotace cca , ,- Kč  maximálně 40%  financování po podpisu smlouvy  vyhlášení cca březen 2007

FOND VYSOČINY  DALŠÍ PROGRAMY  Sportoviště  výstavba a údržba sportovních zařízení  Regionální kultura  kulturní akce …… ……

ROZPOČET KRAJE  V.I.P akce  velké akce  přímo v rozpočtu kraje  většinou pod záštitou člena rady  pravidla rady kraje  navrhuje oddělení mládeže a sportu  schvaluje rada  žádosti kdykoli v průběhu roku  větší šance než ve FONDU VYSOČINY

ROZPOČET KRAJE  PRAVIDLA FINANCOVÁNÍ SOUTĚŽÍ  krajská nebo vyšší kola postupových soutěží  krajská kola – ,- Kč  vyšší kola , ,- Kč  maximálně 50%  financování po vyúčtování  podání nejpozději 2 měsíce před akcí

ROZPOČET KRAJE  DOFINANC. EVROPSKÝCH PROJEKTŮ  dofinancování schváleného evropského projektu  maximálně ,- Kč za rok  maximálně 40%  financování předem  průběžné vyhodnocování

ROZPOČET KRAJE  DALŠÍ PRAVIDLA RADY KRAJE  otevření krajských sportovišť veřejnosti  otevření sportovišť středních škol  podpora sportovní reprezentace  účast na sportovních mistrovstvích  podpora pořádání sportovních mistrovství  vrcholné sportovní akce na Vysočině

DALŠÍ MOŽNOSTI  DOTACE MŠMT  uzávěrka na následující rok  (pouze na práci s neorganizovanými)   DOTACE Z OBECNÍCH ROZPOČTŮ  téměř každý obecní nebo městský úřad  NADACE ATD. 

Jan Burda

DĚKUJI ZA POZORNOST…