Program mezinárodní spolupráce mezi Českou republikou a Státem Izrael v aplikovaném výzkumu a experimentálním vývoji GESHER/MOST.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Činnost AKVŠ v roce 2012 Marta Machytková Bibliotheca academica 2012
Advertisements

Národní program udržitelnosti I
Projekt CzechEkoSystem (Ekosystém pro rizikový kapitál)
Konference „Inovace a technologický transfer – výzva a příležitost pro Ústecký kraj“ 20. května května 2014, Ústí nad Labem
Regionální kancelář pro Ústecký kraj
1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení a služby 3) Ochrana kulturního dědictví 4) Investice do lesů 1) Obnova a rozvoj vesnic 2) Občanské vybavení.
Současný systém podpory
Nový program MZe - dvoustupňová veřejná soutěž
Projekt Moravian Science Centre Brno Mgr. Lukáš Richter
Zhodnocení fungování pobídek po novele Ing. Ondřej Votruba | ředitel Divize Investic Brno, 8. říjen 2013.
Projekt CzechEkoSystem (Ekosystém pro rizikový kapitál)
Informace o současné podpoře kombinované dopravy v České republice
Konkurenceschopnost ČR
Změny v podpoře pro období Ing. Marian Piecha, Ph.D., LLM | generální ředitel Brno, 8. října 2013.
České vysoké učení technické v Praze
Aktuální úkoly MŠMT Odbor programů výzkumu a vývoje 2009.
CzechInvest Koncepce podpory investic
Velké infrastruktury pro výzkum, vývoj a inovace
1 Projekty 7. RP Petra Martináková, MSc RP – chystané výzvy Představení – Petra Martináková, MSc –Finanční manažerka projektu OP VK „Právo do praxe,
MAS Lužnice, o.s. Příprava strategie MAS Lužnice na období
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR Jan Kofroň Seminář Galerie inovací FOR INDUSTRY,
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Konference „k projektu Moderní metody profesního vzdělávání“ Martina Volná Krajský úřad Moravskoslezského kraje.
Věda v Olomouci III. Agentura CzechInvest Lenka Gondová Olomouc
Podpora podnikání a investic a EU v následujícím období Ing. Ondřej Votruba | ředitel Divize Investic Brno, 24. duben 2013.
Investice v Polsku – jak investovat
30. září 2014 Vodňany EVROPSKÁ ÚZEMNÍ SPOLUPRÁCE
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic
OPERAČNÍ PROGRAM PODNIKÁNÍ A INOVACE Program Prosperita
Technologický profil ČR Databáze kontaktů pro spolupráci v inovačním podnikání Projekt je podporován MŠMT v rámci programu KONTAKT (projekt ME 950).
Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy
Program INOVACE Projekty na ochranu práv průmyslového vlastnictví
Inovace 2007, Praha, 4. prosince Mezinárodní vědeckotechnická spolupráce ČR Jan Marek Miloš Chvojka Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
Předběžné hodnocení návrhů projektů EUREKA Historie vývoje hodnocení projektů programu EUREKA a současný stav Ing. Pavel Dlouhý, manažer projektů EUREKA.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic NÁRODNÍ DIALOG KE KLASTROVÝM KONCEPCÍM Martina Froňková Praha,
MOBILITY VĚDECKÝCH PRACOVNÍKŮ A PRACOVNIC Mgr. Libor Daněk Odbor mezinárodní spolupráce ve výzkumu a vývoji MŠMT 2. prosince 2010.
STÁTNÍ PODPORA VÝZKUMU A VÝVOJE
Program Czechinvestu pro II. fázi rozvoji klastru v rámci Operačního programu průmysl a podnikání MPO plánované období dotace pro klastr 3 -
Dotace obcím v oblasti vodního hospodářství z rozpočtu kraje Vysočina : 1.Fond Vysočiny - grantový program „Čistá voda 2008“ 2.Dotace na drobné vodohospodářské.
Daňová reforma - reformní novela 2013 JUDr. Radim Boháč, Ph.D
Rámec kvalifikací VŠ vzdělávání Tomáš Fliegl, Odbor VŠ, MŠMT
Technologické platformy a dopravní výzkum
ČR jako atraktivní lokalita pro umístění centra sdílených služeb Petr Pospíšil| ředitel Divize Investic
Institut zemědělské ekonomiky a informací Praha 2 – Slezská 7 Postaven jako Dům zemědělské osvěty v roce 1926.
Národní agentura pro evropské vzdělávací programy Národní agentura pro evropské vzdělávací programy.
Rozvoj kapacit dalšího profesního vzdělávání v Královéhradeckém kraji grantové schéma kraje pro období 2004 – 2006 Olga Zumrová.
Podpora inovativním podnikům „Inovační fórum pro malé a střední podniky“ Lada Kratochvílová Ostrava
Asociace výzkumných organizací EUREKA evropská spolupráce v oblasti aplikovaného a průmyslového výzkumu a vývoje Ing. Václav Neumajer výkonný předseda.
STÁTNÍ PODPORA VÝZKUMU A VÝVOJE NA MPO Výzkum a vývoj na MPO.
Title Sub-title PLACE PARTNER’S LOGO HERE European Commission Enterprise and Industry Programy podpory v oblasti inovací, výzkumu a vývoje Lukáš Procházka.
Krajský úřad Libereckého kraje SEMINÁŘ Možnosti spolufinancování projektů ze strukturálních fondů Evropské unie prostřednictvím operačních programů.
ZAHÁJENÍ DOKTORSKÝCH STUDIÍ 2011/2012
Aktuální úkoly MŠMT v oblasti VaVaI Josef Janda. Obsah prezentace 1. Mezinárodní spolupráce ve VaV Programy EU Infrastruktury VaVaI 2. Lidé 3. Instituce/NPV.
Informační systém pro akreditace Marie Kaňková, MŠMT
MEZINÁRODNÍ SPOLUPRÁCE ČESKÉ REPUBLIKY VE VÝZKUMU A VÝVOJI NA DVOUSTRANNÉ ÚROVNI Mezinárodně-smluvní rámec spolupráce  dohody o vědeckotechnické spolupráci.
Program průmyslového výzkumu a vývoje IMPULS
Grantové příležitosti pro Ph.D. studenty
CzechInvest Agentura pro podporu podnikání a investic Fórum Evropský rok aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity 2012 Ing. Blanka Miksová Praha,
Podpora výzkumu, vývoje a inovací 30. listopad 2010 CZECHINVEST Agentura pro podporu podnikání a investic Ing. Miroslav Křížek, Ph.D. Generální ředitel.
Prezentace RIS kraje Vysočina Ing. Zdeňka Škarková ředitelka RRA Vysočina.
1 Gymnázia z pohledu statistických dat Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Karmelitská 7, Praha 1 tel.:
Aktuality Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy
Ing. Martin Kocourek ministr průmyslu a obchodu ZPĚT NA VRCHOL – INSTITUCE, INOVACE A INFRASTRUKTURA Podpora výzkumu, vývoje a inovací na MPO Ing. Martin.
Program EUPRO II podprogram INTER-INFORM
Poskytovatel Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Schválení programu 2. května 2016 Předmět podpory Projekt, který může mít charakter mezinárodní.
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Praha, 23. června 2016 Pavel Lukeš
Národní programy VaV v gesci Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy 28. června 2007.
Aktuality Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy
- aplikace pro vyhledávání vědecko- výzkumných výzev
Transkript prezentace:

Program mezinárodní spolupráce mezi Českou republikou a Státem Izrael v aplikovaném výzkumu a experimentálním vývoji GESHER/MOST

Předmět Podpora účasti českých podniků zabývajících se aplikovaným výzkumem a experimentálním vývojem ve spolupráci s partnerem ve Státě Izrael, v projektech aplikovaného výzkumu nebo experimentálního vývoje. GESHER/MOST

CÍL Podpora mezinárodní dvoustranné spolupráce podniků v oblastech:   - Informačních a komunikačních technologií, - Udržitelných a čistých technologií, - Bio-Agro – zemědělských a potravinářských technologií, - Biotechnologie a lékařské techniky, - Strojírenství (nové materiály, nanotechnologie, kybernetika a robotika). GESHER/MOST

Veřejná soutěž GESHER/MOST - jednostupňová veřejná soutěž - výzva vyhlašována 1x ročně - max. doba řešení projektu 3 roky - možnost spolupráce podniku s výzkumnou institucí   GESHER/MOST

Finance I. GESHER/MOST 1 výzva = 60 mil. Kč, (tzn. 20 mil. Kč na rok) - nejvyšší povolená míra podpory AV: 50 % uznaných nákladů EV: 25 % uznaných nákladů - činnost výzkumné instituce až 100 % do 30 % uznaných nákladů projektu   GESHER/MOST

Finance II. GESHER/MOST - min. výše podpory 500 tis. Kč/ rok - max. výše podpory 4 mil. Kč/rok - doporučená výše podpory 2 mil. Kč/rok   GESHER/MOST

Veřejné soutěže – realizované projekty - VES 2010 – 2 projekty - VES 2011 – 1 projekt - VES 2012 – 2 projekty - VES 2013 – probíhá   GESHER/MOST

Kontaktní osoby GESHER/MOST Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy: Kontaktní osoba na izraelské straně Ing. Nina Fejksová MATIMOP – Israeli Industry Center for R&D Odbor výzkumu a vývoje Uzi Bar Sadeh Karmelitská 7 Program Manager 118 12 Praha 1 Industrial R&D Programs, Europe tel: 234 811 832 MATIMOP-Israeli Industry Center for R&D e-mail: nina.fejksova@msmt.cz Hamered Str. 29, 61500 Tel Aviv tel.: +972-3-5118185 e-mail: uzi@matimop.org.il Agentura pro podporu podnikání a investic CzechInvest: www.matimop.org.il Ing. Marcela Kolveková Štěpánská 15 120 00 Praha 2 tel: 296 342 616 e-mail: marcela.kolvekova@czechinvest.org   GESHER/MOST

  Děkuji za pozornost. GESHER/MOST