1.A 2019/2020.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
1.A 2015/2016. UČEBNICE Příspěvek od školy 600 Kč. Zatím cena 775 Kč.
Advertisements

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Čekalová Sylva. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
Základní škola Lichnov Den otevřených dveří 2015.
Projekt MŠMTEU peníze středním školám Název projektu školyICT do života školy Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ ŠablonaIII/2 Sada 30 Anotace.
Doprava ROZMĚRY Který obrázek je největší? Který obrázek je nejmenší?
Téma: Úvod do předmětu Odborné kreslení Vypracoval: Mgr. Jan Ruml.
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY NA ŠKOLNÍ ROK 2016/2017.
Přijímací řízení ve školním roce 2015/ ÚVOD Kde je/bylo možné získávat informace:  Návštěvy SŠ a SOU, dna otevřených dveří  Výstava EDUK ART.
Název SŠ: SŠ-COPT Uherský Brod Autor: Bc. Martin Bártek Název prezentace (DUMu): 5. Stříhání plechů, rovnání a ohýbání, pájení (krabička) Název sady: Tematické.
BAREVNÝ ŠNEK VY_32_I NOVACE _09MD-2 Dagmar Matúšů ZŠ a MŠ Nedašov.
E KOLOGIE Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Soňa Dvořáková Název: VY_32_INOVACE_13_B_19_Ekologie Téma: Člověk a příroda Číslo.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ J. E. Purkyně Libochovice AUTOR: RNDr. Adéla Lipšová NÁZEV: VY_52_INOVACE_23_BEZPEČNOST PRÁCE TÉMA: BEZPEČNOST PRÁCE ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/
Třídní aktiv (1.D) Školní řád od nový školní řád (vyvěšený v kmenové třídě, webové stránky, zadní strana diáře - podepsat) ŠŘ dostane.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
Zatoulaná klubíčka prostorové vztahy NA, POD, ZA, PŘED, VPRAVO, VLEVO.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Šablona klíčové aktivityIII/2 SadaMatematika 6 NázevDesetinná čísla_8.
Celistvost lidského organismu. Šablona : V/2 Sada: 2/36 Ověření ve výuce: Třída: 5 Datum: Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Pořadové.
Přijímací řízení 2016/17.
Důležité informace pro rodiče vycházejících žáků
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Grafická úprava prezentace
SLABIKÁŘ DĚTSKÝCH PRÁV VY_32_INOVACE_01_10
STAVBA TĚLA VY_32_Inovace_09OT- 3 autor: Mgr. Tereza Olejníková
Tvorba jednoduché tabulky - rozvrh
ŠKOLA: Základní škola Velké Karlovice, okres Vsetín
Pracovní porada Pracovní list.
KALENDÁŘ.
Pracovní porada Pracovní list.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Název školy: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Dětský klub Malý drak.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA SLOVAN, KROMĚŘÍŽ, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE
Výzkum přírodních geochemických a remediačních procesů a jejich využití pro sanace po těžbě nerostů GEOCHEM Kontrolní den ‘04 GEOCHEM – KD 2004.
Název: Práce s tabulátory Autor: Hokr Jan
Správa fotografií v Adobe Lightroom II.
Iniciály, iluminace Název školy
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
Rozpisy témat a odevzdávárny
Individuálně vzdělávací plán
PILOVÁNÍ VY_32_INOVACE_15_290
vařečka - klaun VY_32_Inovace_03MD-2
Maturity 2017/2018 listopad 2017 L. Jíša.
NÁZEV ŠKOLY: ZÁKLADNÍ ŠKOLA TIŠICE, okres MĚLNÍK AUTOR:
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tematický celek
PRSTOVÉ POČÍTÁNÍ.
TŘÍDNÍ SCHŮZKY
Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2018/2019
Investice do rozvoje dalšího vzdělávání
Malujeme vodovkami vnímání.
Noc ve škole – Zúčastněte se.
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu EU peníze školám
Velikonoční vajíčko VY_32_Inovace_06MD-2
Dřevořezba v odborném výcviku (pro ročník uměleckých oborů)
Přijímací řízení pro školní rok 2019/20
Přijímací řízení pro školní rok 2019/20
Word Základy Wordu. Word Základy Wordu Ročník: 6 Předmět: Informační a komunikační technologie Učitel: Vojtěch Novotný Téma: Základy Wordu Ověřeno.
Informace pro vycházející žáky a jejich rodiče
TŘÍDNÍ SCHŮZKY PROBĚHLÉ AKCE AKCE PŘED NÁMI EXKURZE VÍDEŇ
Noc ve škole – Zúčastněte se.
Třídní schůzky 4.A
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Přijímací řízení v roce uchazeč může pro 1
Tábor SYROV 2019.
ZVUKY A TÓNY.
UPOVÍDANÝ PAPOUŠEK VY_32_Inovace_10MD-2
1.A 2019/2020.
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_DEN_ZEME Název materiálu: Den Země
Transkript prezentace:

1.A 2019/2020

Třídní učitelka: Mgr. Ivana Válalová Kontakt: Ivana.Valalova@seznam.cz valalova@zskopce.cz 568 606 111 (kabinet) 737 371 024 Stránka třídy: www.valalova.webnode.cz (začne fungovat kolem poloviny července)

UČEBNICE – Lili a Vili nakladatelství Klett více o učebnicích: https://www.youtube.com/watch?v=0RP3hzRxwuE Budou zůstávat ve třídě. Na konci roku se budou odevzdávat. Žákům budou zůstávat. Příspěvek od školy 499 Kč.

VÝUKA ANGLIČTINY CELKOVÁ ČÁSTKA ZA PRACOVNÍ UČEBNICE NA 1 ŽÁKA 729,- škola hradí žákům pracovní sešit za 230,- CELKOVÁ ČÁSTKA ZA PRACOVNÍ UČEBNICE NA 1 ŽÁKA 729,-

Dále škola každému žáku bude hradit: mazací tabulku – 40 Kč 1 pořadač plastový 4 kroužky – asi 60 Kč overball – 39 Kč euroobaly 100 kusů – asi 50 Kč 1 pořadač papírový – asi 33 Kč ORIENTAČNÍ CENA NA 1 ŽÁKA 222 KČ

CENTRUM ATELIÉR - škola nám ho částečně pomůže vybavit: vodovky Koh-i-noor 6 kusů voskovky 6 kusů štětec plochý a kulatý po 6 kusech křídy prašné 3 sady kelímek na vodu 6 kusů plastelína Play-Doh Mega (balení 36 kusů) barevné papíry 10 barev – 500 listů Vybavení Ateliéru stoji asi 2 032,- Na 1 žáka to vychází přibližně 78,-

Dále již dorazil první sponzorský dar – velké pevné desky na učebnice Není zapotřebí kupovat desky na číslice ani písmena. NE

CO POŘÍDIT SVÉMU PRVŇÁČKOVI?

POUZDRO • tužky trojboké silnější 3 kusy • pastelky trojboké 12 barev (mohou být i samostatně v krabičce) • nůžky (pozor nůžky pro leváky) • lepidlo v tubičce • guma, ořezávátko (vhodné k zakoupeným tužkám a pastelkám) • 2 fixy na mazací tabulku • hadřík na tabulku (může zůstat v lavici) • malé 20 cm pravítko • černý fix permanentní velikost M RADA – VŠECHNO PODEPSAT! POZOR! ZE ZAČÁTKU PÍŠEME POUZE TUŽKOU. NENÍ POTŘEBA VYBAVOVAT POUZDRO PEREM. Později budeme používat pero TORNÁDO s ergo držením.

VELKÁ PROSBA O PODLOŽKU NA CVIČENÍ • oblečení do tělocvičny a ven (září-říjen a pak jaro) • cvičky nebo tenisky do tělocvičny se světlou podrážkou • i zde radím všechno podepsat (pak se hledají boty, trička) • do pytlíku s cvičebním úborem dát i švihadlo VELKÁ PROSBA O PODLOŽKU NA CVIČENÍ

• obaly na sešity: na malý sešit 8x • úkolníček • obaly na sešity: na malý sešit 8x na velký sešit 2x obal na žákovskou knížku (jako na malý sešit) • temperové barvy stačí 6 základních barev+ běloba

Bude se vybírat na začátku září Třídní fond - různá drobná vydání (výtvarný materiál, hromadná jízdenka MHD … )

DÁLE BUDEME POTŘEBOVAT A ZÁLEŽÍ NA DOMLUVĚ (BUĎ SAMOSTATNĚ KOUPÍ RODIČE NEBO KOUPÍ TŘÍDNÍ UČITELKA A NA ZAČÁTKU ZÁŘÍ VYBERE PENÍZE (VŠE BUDE DOLOŽENO PARAGONY) • SEŠITY (3 malé do matematiky, 3 malé do českého jazyka) • DESKY PAPÍROVÉ S CHLOPNĚMI (4 kusy český jazyk, matematika, prvouka, angličtina)

Výkresy A4 3 BALÍKY +A3 2 BALÍKY PAPÍRY DO TISKÁRNY Zde veliká prosba. Pokud by někdo měl možnost sehnat papíry, výkresy apod. jako sponzorský dar pro naši třídu, vše uvítáme. A děkujeme předem.

Karta žáka prosím o vyplnění Na konci srpna očekávejte dopis, který bude Vašeho prvňáčka „motivovat“ začátku školního roku. Informace k platbě poplatků bezhotovostní formou na běžný účet školy variabilní symbol bude přidělen až v září

Rada rodičů 1) Co je Rada rodičů ? Rada rodičů je sdružení rodičů školy, jenž se skládá ze zvolených zástupců rodičů žáků všech tříd. Za jednu třídu vždy jeden zvolený rodič + jeden náhradník, tak aby na schůzce Rady rodičů vždy byl někdo přítomen za každou třídu. Rada rodičů je neformální poradní orgán, který díky vstřícnému postoji vedení školy může již několik let aktivně ovlivňovat dění ve škole. 2) Čím se Rada rodičů zabývá ? Rada rodičů se schází v den konání třídní schůzky. Rada rodičů pomáhá a zprostředkovává obousměrnou komunikaci mezi rodiči, učiteli a vedením školy, snaží se poskytnout otevřený a bezpečný prostor pro řešení problémů, komunikování návrhů, námětů, atd.

3) Zvolení zástupci rodičů Rady rodičů Všichni chceme, aby komunikace fungovala na co nejlepší úrovni, a proto je velmi důležité, aby zvolení zástupci Rady rodičů se pravidelně účastnili schůzek Rady rodičů. V případě nemožnosti zúčastnit se Rady rodičů, účastní se za třídu náhradník. Ostatní rodiče ve třídách podpořte svého zvoleného zástupce, aby mohl funkci člena Rady rodičů vykonávat co nejlépe a ku prospěchu našich dětí - vždyť nám jde všem o stejné - o naše DĚTI.

Školní jídelna Přihlášení ke stravování 66 Kč poslední týden v srpnu nebo začátek září Přihlášení ke stravování Nenechávat na začátek září – velké fronty

www.valalova.webnode.cz VŠE NALEZNETE NA: stránky začnou fungovat kolem poloviny července