Autovlaky v ČR.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Materiál je určen pro 1. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Advertisements

DOTACE PROJEKTY STUDIE SEMINÁŘE Podpora odborného vzdělávání zaměstnanců II – POVEZ II „Praktické příklady pro jednotlivé typy žadatelů“
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Na podporu PEK ● PEK - Písemná a elektronická komunikace je předmět na Obchodních akademiích ● Jeho obsahem je naučit žáky psát desetiprstou technikou.
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Pracovní smlouva Vypracoval: Lukáš Karlík.
Období vzniku: duben _inovace_FG.9.48 Autor : Vladimír TesaříkČlověk a svět práce, finanční gramotnost, nové auto.
VY_32_INOVACE_AUT1_11 Kategorie a druhy motorových vozidel.
Pořadové číslo projektu: 4247/21/7.1.4/2011 Číslo šablony: VY _32_INOVACE_ENV_13.
ŽELEZNIČNÍ PŘEJEZDY - před železničním přejezdem si počínat zvlášť opatrně - zejména se přesvědčit, zda můžu železniční přejezd bezpečně přejet - vozidla.
Využití informačních technologií při řízení obchodního řetězce Interspar © Ing. Jan Weiser.
Logistika Doprava a čerpání betonu Ing. Zdeněk Honzík Lukáš Suchý 6. ročník Beton University - Provádění betonových konstrukcí.
Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Gymnázium, Český Krumlov Prezentace k začátku školního roku pro studenty 1. ročníků.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Ú s t e c k ý k r a j Dopravní obslužnost 2008 aneb po celém Ústeckém kraji bez auta Ústí nad Labem, snímek 1 Krajský úřad Ústeckého kraje.
HRUBÁ MZDA VČETNĚ PŘÍPLATKŮ VY_32_INOVACE_14_1_5 HRUBÁ MZDA VČETNĚ PŘÍPLATKŮ Autor: Ing. Jana Rauscherová CZ.1.07/1.5.00/ Gymnázium a Střední odborná.
VZNIK PRACOVNÍHO POM Ě RU Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné Autor: Mgr. Helena Baculáková Název: VY_32_INOVACE_01_B_08_VZNIK PRACOVNÍHO.
Cestovní náklady podnikatele a zaměstnance. Paušální cestovní výdaje  Podnikatel si může do nákladů započítat paušální odpočet 5000 Kč/měs. na jedno.
PRACOVNÍ PRÁVO III. Pracovní doba. Mzda.. Definice pracovní doby. Je to stanovená doba, v níž je zaměstnanec povinen vykonávat práci pro zaměstnavatele.
Uzavírky a objízdné trasy v rámci realizace II. etapy „Rekonstrukce ulice Nádražní“ v termínu od do
Motobazar halouzka. Historie naší firmy Naše firma byla založena 1. Prosince Naše firma se nachází v Bělčovicích,v malé vesničce u Dačic.
Integrovaná střední škola, Hodonín, Lipová alej 21, Hodonín Registrační čísloCZ.1.07/1.5.00/ Označení DUMVY_32_INOVACE_E21.02 Ročník2. ročník.
Název projektu: Moderní škola Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Škola: Základní škola, Česká Lípa, Školní 2520, p.o. Číslo klíčové aktivity:
HRUBÁ MZDA VČETNĚ NÁHRAD VY_32_INOVACE_15_1_5 HRUBÁ MZDA VČETNĚ NÁHRAD Autor: Ing. Jana Rauscherová CZ.1.07/1.5.00/ Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím.
ZÁKLADNÍ POJMY I. Pozemní komunikace - dopravní cesta určena k užití silničními a jinými vozidly a chodci Dálnice a silnice pro motorová vozidla -pozemní.
1 Komentované prohlídky města Poskytovatel: Horácké muzeum a informační centrum Prohlídka města zahrnuje centrum Nového Města, dva historické sklepy a.
Členské fórum A.T.I.C. Mariánské Lázně
Aritmetický průměr Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastMATEMATIKA - Finanční matematika a statistika Datum.
Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru Provoz a ekonomika dopravy, předmětu Doprava a přeprava, inovuje výuku použitím multimediálních pomůcek.
Slovní úlohy o pohybu Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Syblík. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Rovnice ve slovních úlohách II.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Zákonná úprava užívání osobních přepravníků (Segway)
Pracovní motivace a její naplnění u zaměstnanců ve vybraném kraji
Úvod do dopravy a přepravy
A U T O Š K O L A P R O F I H a v í ř o v
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL zpracovaný v rámci projektu
Vznik pracovního poměru
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Vocelova 1338
Financování přímých NIV
NÁZEV ŠKOLY : ZŠ KOLÍN V. , MNICHOVICKÁ 62 AUTOR : Mgr
Modré volání O2 zaměstnanecký program pro Univerzitu Pardubice
Realizace obchodního případu ve vybrané společnosti
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Dopravní výchova 8. ročník
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru.
Majetkové daně – motorová vozidla Michal Radvan
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
ODMĚŇOVÁNÍ - MZDA. ODMĚŇOVÁNÍ - MZDA MZDA JE ODMĚNOU ZA VYKONANOU PRÁCI JE SMLUVNÍ MUSÍ RESPEKTOVAT ZÁKONÍK PRÁCE A ZÁKON O MINIMÁLNÍ MZDĚ, MZDOVÉ.
Vliv reklamy na společnost
Možnosti přepravy turistů a cykloturistů vlaky
VLEČENÍ MOTOROVÝCH VOZIDEL
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
Pracovní právo STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
DE 5 Vydělávání peněz dnes a v budoucnosti (20)
Slovní úlohy O pohybu 2 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Jan Syblík. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
Pohybové úlohy 2 Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Pro žáky naší školy více – Na míru píšeme učebnice VY_32_INOVACE_VJ29 Excel – funkce Počet období.
Definice finanční majetek (u úvěru cizí zdroj) držený ve firmě do jednoho roku vyznačuje se vysokou likvidností Aktivní účty - 21, 22, 26 Pasivní účty.
Omezení silniční dopravy na silnici III. třídy č
Hodnocení informačního střediska
Na podporu PEK PEK - Písemná a elektronická komunikace je předmět na Obchodních akademiích Jeho obsahem je naučit žáky psát desetiprstou technikou (námaha.
Bilanční tisková konference OSDP
Zařízení služeb provozované SŽDC a jí poskytované služby
Lineární funkce v praxi
Přeprava krevní plazmy firmou BESICO Trans, s.r.o.
Airbus A-380.
Komunitní navigace Waze
NÁZEV ŠKOLY: MŠ a ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova
Transkript prezentace:

Autovlaky v ČR

Představení systému kombinace výhod auta a vlaku možno přepravovat i motocykl odlehčení pozemních komunikací příklad cesty za lyžováním

Historie 1998 – R 224/225 Hornád (Praha – Poprad/Tatry, nasazován vůz Laekks, rychlost 100 km/h, jen víkendy v létě) 2001 – Ex 124/125 Laborec (víkendy celoročně, od 2002 denně) 2003 – 2009 R Jadran (Praha – Split) 2005 – R 222/223 Cassovia (do Košic, vozy pro 100 km/h vyřazeny v roce 2006) 2009 – 2015 Košičan (Praha – Košice)

Postup u přepravy objednávka přepravy osobně nebo přes internet nelze přepravovat čtyřkolky po objednávce určen čas začátku nakládky terminál autovlaku v Italské ulici zařadit se do pruhu podle cíle cesty zaměstnanec zkontroluje stav vozidel (pro pozdější reklamace poškození) řidiči najíždí sami na pokyn zaměstnance přistaven lůžkový vůz, třeba rezervovat místo manipulace s lůžkovým vozem s cestujícími

Náklady na cestování Spojení Praha – Poprad autovlakem: 2800 Kč Spojení Praha – Poprad autem: 900 Kč pohonné hmoty 270 Kč dálniční známka 4500 Kč Grand hotel Kempinski (cesta den předem)

Výhled do budoucna Nyní: Praha – Poprad-Tatry a zpět Praha – Košice a zpět Praha – Humenné Jiné destinace zatím v nedohlednu

Počet přepravených vozidel