Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Motobazar halouzka. Historie naší firmy Naše firma byla založena 1. Prosince. 2011 Naše firma se nachází v Bělčovicích,v malé vesničce u Dačic.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Motobazar halouzka. Historie naší firmy Naše firma byla založena 1. Prosince. 2011 Naše firma se nachází v Bělčovicích,v malé vesničce u Dačic."— Transkript prezentace:

1 Motobazar halouzka

2 Historie naší firmy Naše firma byla založena 1. Prosince. 2011 Naše firma se nachází v Bělčovicích,v malé vesničce u Dačic.

3 Dnešní stav firmy ● Dnešní stav firmy se o hodně posunul od té doby kdy naše firma vznikla. ● Dnes už máme plně vybavenou naší kancelář a už prodáváme o dvě značky motocyklů více než na začátku vzniku naší firmy. ● Jsme moc rádi že se naše firma tak rozšiřuje.

4 Budoucnost naší firmy? ● Budeme se moc snažit aby se naše firma udržela i když se nacházíme v tak malé vesničce. ● V budoucnu by jsme chtěli prodávat stále víc a víc motocyklů jakékoliv značky.Budeme dále přibírat zaměstnance,rozšiřovat firmu co to jen půjde.

5 Hledáte práci? Jestli hledáte práci v Jihočeském kraji tak nás navštivte v Bělčovicích od pondělí do pátku od 15:00 – 17:30.. Podmínky pro přijetí zaměstnance: Uchazeč musí mít řidičský průkaz -skupiny A,B Uchazeč musí umět zacházet s počítači! Uchazeč musí aktivně mluvit anglicky a německy ! ●

6 Kde nás najdete ● Pro ty kteří jsou na našich stránkách poprvé.. ● Bělčovice 21 – sídlo firmy ● 721 182 554 – telefon ● pavel.halouzka@seznam.cz - E-mail pavel.halouzka@seznam.cz

7 Děkujeme za zhlédnutí naší prezentace. Pro další informace navštivte naše internetové stránky – www.Motobazar-Halouzka.webnode.czwww.Motobazar-Halouzka.webnode.cz


Stáhnout ppt "Motobazar halouzka. Historie naší firmy Naše firma byla založena 1. Prosince. 2011 Naše firma se nachází v Bělčovicích,v malé vesničce u Dačic."

Podobné prezentace


Reklamy Google