Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Pro žáky naší školy více – Na míru píšeme učebnice VY_32_INOVACE_VJ29 Excel – funkce Počet období.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Pro žáky naší školy více – Na míru píšeme učebnice VY_32_INOVACE_VJ29 Excel – funkce Počet období."— Transkript prezentace:

1

2 Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Pro žáky naší školy více – Na míru píšeme učebnice VY_32_INOVACE_VJ29 Excel – funkce Počet období Předmět  Výpočetní technika Tematická oblast Excel Anotace Prezentace podává výklad o použití funkce Počet období Očekávaný výstup Žák umí používat informace, které získal z dané prezentace Klíčová slova Excel, tabulka, funkce Počet období Druh učebního materiálu Prezentace v PowerPointu Předpokládané znalosti Žádné Autor Mgr. Iveta Vojtková Cílová a věková skupina Určeno pro žáky ročníku denní formy vzdělávání. Datum vytvoření 2/2013 Metodika Prezentaci lze zařadit jako materiál pro výkladovou i praktickou hodinu. Slouží i pro samostudium žáků. Literatura

3 VY_32_INOVACE_VJ29 Tematická oblast - Výpočetní technika Název – Excel, funkce Počet období

4 Zadání

5 Základní tabulky Vytvoříme základní tabulky, budeme počítat Počet období spoření. Splátka je záporná.

6 Začátek období

7 Konec období

8 Graf - porovnání Vypočtené měsíce převedeme na roky a měsíce.
Dále sestrojíme tabulku pro graf. Tabulku označíme a vložíme graf. Graf pomocí horní lišty upravíme do konečné podoby. Nezapomeneme na odpověď.

9 Náhled řešení


Stáhnout ppt "Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu Pro žáky naší školy více – Na míru píšeme učebnice VY_32_INOVACE_VJ29 Excel – funkce Počet období."

Podobné prezentace


Reklamy Google