SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 2. května 2018 Tato akce je.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zpráva o činnosti Státního úřadu inspekce práce za rok 2012 Mgr. Ing. Rudolf Hahn generální inspektor.
Advertisements

Konference Transformace a deinstitucionalizace sociálních služeb a Hradec Králové Národní centrum podpory transformace sociálních služeb.
Rizika, specifikace administrace na konci programového období ve vazbě na eliminaci rizik z „přezávazkování“/nedočerpání Programu Přerov
Setkání s poskytovateli služeb sociální prevence podpořených v rámci realizace projektu ROZVOJ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PARDUBICKÉM KRAJI 22. dubna 2016.
MINISTERSTVO PRO MÍSTNÍ ROZVOJ ČESKÉ REPUBLIKY Odborný seminář pro potenciální žadatele o dotaci na projekt Krajský úřad Jihomoravskéhjo kraje Brno, 1.
Datum: Zpracoval(a): Zavedli jsme systém environmentálního řízení a auditu Financování sociálních služeb – vyrovnávací platba Ing. Hana Doleželová,
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
Návrh rozpočtu MČ Brno-Kohoutovice na rok Struktura příjmů MČ Brno-Kohoutovice 1. Příjmy z veřejných rozpočtů o příjmy ze státního rozpočtu - postoupené.
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
Kultura a památková péče v Pardubickém kraji v letech
„MEZIMO“ Podpora znevýhodněné mládeže k posílení pracovní integrace, dalšího vzdělávání či odborné přípravy prostřednictvím mezinárodní mobility Projekt.
Postavení Nejvyššího kontrolního úřadu v rámci systému správy státu Jeho význam, fungování a systém kontrol.
Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. Vysoká škola podnikání, a.s. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií a.
Seminář pro žadatele o finanční podporu z Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Krajský úřad Jihomoravského kraje Odbor regionálního rozvoje.
Jana Hadravová Informace o realizaci globálních grantů Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Kraji Vysočina Jana Hadravová Oddělení.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů) Porada ředitelů škol a školských zařízení zřizovaných Libereckým krajem 19. září 2012 Ing. Michaela Stříbrná.
Seminář pro žadatele k 3.,4. a 9. výzvě IROP Ing. Helena Mertová Výběrová a zadávací řízení
Strukturální fondy v gesci Ministerstva vnitra Ing. Pavel Kryštof Ředitel odboru strukturálních fondů MV ČR.
Regionální politika EU v období Mgr. Oldřich Hájek.
Odd ě lení ekonomiky a kontroly, OSV, KÚ JMK.  Rozhodnutí Evropské komise ze dne č. 2012/21/EU  Zákon č. 108/2006 Sb., o sociálních slu ž.
Implementace Fondu mikroprojektů v období Ostrava,
Projekt Spolupráce Zlínska a Stredného Ponitria Přeshraniční spolupráce Otrokovice
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Publicita projektu
DUM - Digitální Učební Materiál Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/
VÝKON REGIONÁLNÍCH FUNKCÍ V ROCE 2016
Dotační programy Ústeckého kraje
Mgr. Radek Jiránek ředitel Agentury pro sociální začleňování
Závěrečný účet kapitoly 335 Ministerstvo zdravotnictví ČR za rok 2016
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 5. dubna 2017 Tato akce je financována.
VÝKON REGIONÁLNÍCH FUNKCÍ V ROCE 2016
Koordinace rodinných dávek, pohřebné
Seminář pro příjemce – dotační program „Podpora sociálních služeb v rámci individuálního projektu Podpora sociálních služeb v Plzeňském kraji 2016 – 2019“
Seminář Evaluace poskytovatelů „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z.
Pracovní motivace a její naplnění u zaměstnanců ve vybraném kraji
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Analýza kvality života aneb proč, jak a pro koho …
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Seminář pro příjemce OPVK
STÁTNÍ FONDY.
Obsah veřejných rozpočtů I
Daň z příjmů právnických osob Silniční daň veřejnoprávních poplatníků
Okruh: Grafomotorická cvičení Učební materiál č. 1: Jablíčko
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
NEJČASTĚJŠÍ NEDOSTATKY V ŽÁDOSTECH O GP
Regionální operační program regionu soudržnosti Střední Morava
Vzdělávací projekt v prostředí příspěvkové organizace kraje
Zdroje financování majetku - PASIVA
Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Situace na trhu práce v Olomouckém kraji
Situace na trhu práce v Olomouckém kraji
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována.
Obsah veřejných rozpočtů III
Tisková konference ČMKOS
DUM - Digitální Učební Materiál
MATEMATIKA Mocniny s racionálním exponentem
Rozpočtové hospodaření obcí v roce 2018
Financování dopravní infrastruktury v letech 2018 – 2021
SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato akce je financována z.
Klíčové aktivity projektu
Modul „Ekonomika“ Modul „Formuláře“
Projekt „Plánování sociálních služeb v Plzeňském kraji“
Podání žádosti o dotaci na rok 2019
Seminář pro příjemce Typ I – Příprava a podpis právního aktu, pravidla a podmínky realizace Oddělení března 2018, Brno.
Sociální podnikání Sociální firma.
Úvodní informace o Fondu malých projektů
Seminář pro příjemce Typ I – Příprava a podpis právního aktu, pravidla a podmínky realizace Oddělení ledna 2018, Praha.
Transkript prezentace:

SEMINÁŘ pro poskytovatele v rámci projektu: „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ 2. května 2018 Tato akce je financována z Evropského sociálního fondu, státního rozpočtu České republiky a rozpočtu Jihomoravského kraje prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost.

Informace k IP I Realizace projektu do 31.12.2018 Nový IP od 1.1.2019, realizace do 31.12.2021 Veřejné zakázky Vzdělávání Kontroly Monitoring Evaluace

Místní šetření Kontrola + Monitoring + Evaluace Forma check listu s poznámkami Do konce roku 2018 u všech služeb IP I

Evaluace Do konce roku 2018 dotazníky zaměřené na vyhodnocení průběhu projektu a poskytování sociální služby Týká se všech zapojených sociálních služeb Dotazníky budou mířené také na zaměstnance a uživatele služby

IP III Jihomoravský kraj má zažádáno o alokaci na IP III, zatím v jednání Realizace od 1.1.2021 do 2024

Vyrovnávací platba Vyrovnávací platba: VP = N – V kde N - jsou veškeré náklady na zajištění základních činností služby V - jsou výnosy plynoucí ze základních činností služby (tj. příjmy od uživatelů služby) Výpočet vyrovnávací platby: dle Pravidel řízení o přiznání finanční podpory Jihomoravského kraje pro rok 2017/ 2018 v oblasti podpory poskytování sociálních služeb Rozdíl skutečných nákladů a skutečných výnosů musí být minimálně stejný nebo vyšší než vyrovnávací platba – doložení po skončení kalendářního roku