Přehled činnosti jednotky sboru dobrovolných hasičů Osek n./B.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Zpráva o činnosti Státního úřadu inspekce práce za rok 2012 Mgr. Ing. Rudolf Hahn generální inspektor.
Advertisements

Rejstřík škol a školských zařízení Seminář pro ředitele škol zřizovaných LK.
DPH Ekonomika podniku 2. ročník DPH - nepřímá univerzální daní, tvoří součást ceny výrobků a služeb - je vybírána postupně při každém prodeji (když lesník.
Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 1. prosince 2015.
Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou Přehled činnosti jednotky sboru dobrovolných hasičů Osek n./B. za rok 2015 Zpracováno: Zpracoval: Radek.
STS/S 10 Obsluha, používání a údržba MPT v jednotce podle návodů k obsluze a interních aktů řízení Zpracováno: Zpracoval: por.Bc. Martin Hrabina.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Střednědobé plány krajů, sítě sociálních služeb a přechod financování sociálních služeb na kraje Konference Financování sociálních služeb pro města a obce.
1 Dotační řízení na realizaci aktivit v oblasti primární prevence rizikového chování RVPPK Praha Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Kultura a památková péče v Pardubickém kraji v letech
ODDĚLENÍ VZDĚLÁVÁNÍ KANCELÁŘ VELITELE ZÁCHRANNÝ ÚTVAR HZS ČR  probíhaly zavedené kurzy a školení dle plánu  - 33 specializačních kurzů (374.
STRATEGIE SPOLUPRÁCE OBCÍ MAS BYSTŘIČKA PROJEKT SDRUŽENÍ MÍSTNÍCH SAMOSPRÁV „MAS JAKO NÁSTROJ SPOLUPRÁCE PRO EFEKTIVNÍ CHOD ÚŘADŮ“
7. setkání zástupců krajů Mgr. Marcela Stratilová pracovník pro EV, oddělení mládeže a sportu, KÚOK.
Projekt “Zajištění místní a typové dostupnosti sociálních služeb”. Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
EKONOMIKA MAJETKOVÉ DANĚ DAŇ SILNIČNÍ. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola.
Aktivity a projekty Lísky na podporu spolupráce v regionu Pomáháme lidem porozumět přírodě a být dobrými hospodáři přírodního i kulturního dědictví.
Anotace: Materiál je určen pro 1. ročník učebního oboru zedník – vyučovací předmět “technologie“. Je použitelný i pro výuku dané problematiky u jiných.
Krizové štáby. Zákon č. 240/2000 Sb., § 14 (1) Hejtman zajišťuje připravenost kraje na řešení krizových situací; ostatní orgány kraje se na této připravenosti.
TENTO PROJEKT JE SPOLUFINANCOVÁN EVROPSKÝM SOCIÁLNÍM FONDEM A STÁTNÍM ROZPOČTEM ČESKÉ REPUBLIKY CENTRUM PRIMÁRNÍ PREVENCE SEMIRAMIS o.s. Mgr. Simona Krajíčková.
Příjezd k místu dopravní nehody a ustavení vozidel STČ 08/IZS.
POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI ZA ŠKODU OBČANŮ. Pojištění odpovědnosti:  Pojištění odpovědnosti za škodu občana  Pojištění za škodu způsobenou při výkonu povolání.
KRAJSKÝ AKČNÍ PLÁN ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Aktuální informace.
STS/S 09 Taktické a bezpečnostní zásady pro umísťování MPT na místě zásahu Zpracováno: Zpracoval: por.Bc. Martin Hrabina Hasičský záchranný.
OBEC PODHRADNÍ LHOTA.
Ing. Kateřina Lichtenberková
Místní rozpočtové jednotky
„Váš kraj, Váš rozpočet“
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Odborné učiliště Chroustovice
Příprava projektů OP Z – základní informace
SEMINÁŘ AKTIVNĚ S BESIPEM
Opatření 1.2 HASIČI PŘÍPRAVA PROJEKTU
Velkokapacitní cas tatra pro jsdh Jevíčko
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Rozpočet přímých NIV na rok 2013
Podmínky výchovně vzdělávacího procesu ve školní TV
hejtman Pardubického kraje
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
DOTAČNÍ FOND LIBERECKÉHO KRAJE
Setkání členů rady LK se starosty měst a obcí Libereckého kraje 15
Věcné učení Ochrana přírody
KRIZOVÝ ŠTÁB MĚSTA HRANIC
Podpora rozvoje venkova v ČR
Změny právní úpravy ochrany přírody a krajiny
Dotační program na podporu jednotek sboru dobrovolných hasičů pro rok 2018 Blanka Procházková.
Financování členských a pobočných spolků FAČR pro rok 2018
■■ ■■ Zlínský kraj Program RP18-18 na úpravu lyžařských běžeckých tras ve Zlínském kraji Katarína KOŇAŘÍKOVÁ Odbor strategického rozvoje kraje.
Technická Evidence Zdravotnických Prostředků 1
Financování členských a pobočných spolků FAČR pro rok 2018
PROGRAM ROZVOJE VENKOVA
Kulatý stůl Rozvoj spolupráce SOŠ a členských firem HK
Jednotka požární ochrany „v kostce“
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Dotační programy pro jednotky požární ochrany obcí
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
Dostupné vzdělání pro všechny kdo chtějí znát a umět víc…
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Dotační program Ministerstva vnitra k ochraně škol a školských zařízení 12. prosince 2018 Odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajského.
MAP rozvoje vzdělávání v SO ORP Neratovice
Kapitola 3 Hospodaření organizací
Tento projekt je spolufinancován EU: CZ /0.0/0.0/17_047/
IPs APIV_B Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi
Šablony I a jejich realizace
Život bez střeva , Praha.
KRIZOVÝ ŠTÁB MĚSTA HRANIC
Integrované operační středisko – „srdce policie“
Výměna dobré praxe v rámci projektu „Domovník-preventista“
Dotace pro jednotky SDH obcí
Transkript prezentace:

Přehled činnosti jednotky sboru dobrovolných hasičů Osek n./B. Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou Přehled činnosti jednotky sboru dobrovolných hasičů Osek n./B. za rok 2018 Zpracoval: Radek Buryánek, DiS. Zpracováno: 6.1.2019

Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou Personální zajištění a technika JSDHO v roce 2018: K 31.12.2018 je v jednotce vedeno celkem 22 členů, z nichž je 6 velitelů (včetně VJ), 9 strojníků, 3 technici CHS a TS, 10 členů obsluha MŘP a 20 členů je proškoleno jako nositelé dýchací techniky.

Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou Doplnění k personální otázce: Na pozici strojníka absolvovali předepsané školení Bc. Ondřej Miklas a Václav Zvoník, DiS. – oba jsou stále v praktickém výcviku. Dne 1. a 2.12. se 10 členů jednotky zúčastnilo výcviku NDT-8. Dne 21.4. proběhlo školení VZOHV na PS Lipník nad Bečvou, kde instruktážní kurz absolvovalo 5 členů jednotky. V měsíci březnu absolvovali 3 členové školení na používání motorových řetězových a rozbrušovacích pil. Pravidelné cyklické přípravy velitelů i strojníků se zúčastnili naši členové k prodloužení platnosti.

Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou Taktická cvičení a odborná příprava: V letošním roce jsme se zúčastnili 3 taktických cvičení: 30.6.2018 DN 1 OA a požár v budově ve Staměřicích (5 osob) 14.7.2018 Požár pole za hřištěm v Dolním Újezdě (7 osob) 28.7.2018 Požár porostu ve Výklekách (5 osob) V rámci odborné přípravy jsme proškolili povinná témata a zaměřili se v přípravě na soutěže Radslavská přilba a Rally Hamry.

Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou Významné zásahy JSDHO v roce 2018: 19.2. – Požár skládky AVELI ECO – Lipník n./B. - (video 1) 18. a 23.3. – Větrná smršť + Čapí hnízdo – Osek n./B. - (video 2) 29.4. – Dopravní nehoda 1 x OA – Osek n./B. - (video 3) 3.5. – Požár skládky neb. odpadu – Hradčany - (video 4) 28.8. – Požár autoservisu – Osek n./B. - (video 5) 1.9. – Přívalové srážky – Osek n./B. 6.9. – Dopravní nehoda 1 x NA a 2 x OA – k.ú. Dolní Újezd 4.12. – Odchyt býka – Osek n./B. a Oldřichov statistika – 11 x požár, 7 x dopravní nehody, 21 x technická pomoc, 1 x záchrana osob a zvířat, 1 x planý poplach a 1 x únik NL = 43 událostí - na k.ú. Osek nad Bečvou celkem 29 událostí

Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou Požár skládky AVELI ECO Lipník n./B.

Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou Větrná smršť a čapí hnízdo

Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou Požár skládky neb. odpadu Hradčany

Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou Požár autoservis Osek n./B.

Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou Přívalový déšť Osek n./B.

Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou Soutěže a fyzická příprava: Radslavská přilba – 7. a 8.4.2018 – 2. místo Základní kolo v požárním sportu – 12.5.2018 – 3. místo Rally Hamry – 19.5.2018 – 6. místo Soutěže v TFA – Vsacká liga + další závody – J.Libiger, M. Popp, O. Miklas, T. Melč a P. Zábranský

Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou Nákup nákladního vozidla pro přestavbu na dopravní automobil (MS): Realizován za přispění dotace OLK a rozpočtu obce (dotace 300 000,- Kč)

Neinvestiční dotace z OLK a GŘ HZS ČR (84 416,- Kč): Oprava A 31 JNK (nosič kontejnerů) Nákup sady majáků na vozidlo MAN (požadavek na zapsání do IZS)

Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou Oprava a údržba další techniky: V roce 2018 provedena série údržby a oprav další techniky: Oprava DA 12 A 31 – oprava vzešlá z STK (MP servis, Vojenské lesy a svépomocně) Drobné opravy na CAS (svépomocně) Provedení STK na vozidlech (CAS, DA a NK) Údržba PS 12 – sportovní i zásahové (Zd. Veverka, svépomocně) Údržba věcných prostředků PO

Nájezd kilometrů u MPT: 1621 km 1112 km 1223 km

Plán práce a rozvoje JSDHO na rok 2019: - provedení údržby a opravy techniky s přípravou na provedení STK - prohloubení nadstandartní spolupráce s obcí Osek n./B. - realizace činnosti a aktivit dle schváleného plánu práce SDH Osek n./B. - účast na školení a instrukčně metodických zaměstnáních pořádaných HZS - zlepšování prostředí pro údržbu, skladování a servis MPT a VPPO - realizace nákupů s přispěním dotačních titulů a fondu zábrany škod - podání žádosti na II. fázi dotace na pořízení účelové nástavby DA MAN (náhrada za současné DA)

Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou PF 2019 Jsme jeden tým!!

Sbor dobrovolných hasičů Osek nad Bečvou DĚKUJI ZA POZORNOST Radek Buryánek, DiS. 6. ledna 2019