Česká společnost pro jakost

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obecně prospěšná společnost pro Český ráj působí v Českém ráji od roku 2003, a to na území zahrnující centrální část Českého ráje a od roku 2006 působí.
Advertisements

Strategické řízení školy s využitím sebehodnocení školy dle modelu CAF RNDr. Hana Žufanová.
Značka Česká republika 21. květen 2012, PS PČR. Koncepce představuje:  Základní střednědobý strategický dokument v oblasti cestovního ruchu, jehož součástí.
Rada kvality ČR Sdružení pro oceňování kvality Kvalita ve veřejné správě a její oceňování Pavel Ryšánek člen Rady kvality ČR, ředitel Národního informačního.
LOGISTIKA NOVÉ MATURITNÍ ZKOUŠKY TELČ CERMAT - Centrum pro zjišťování výsledků vzdělávání
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Český systém kvality služeb v kontextu státní politiky CR v ČR Ministerstvo pro místní rozvoj ČR Výroční konference 20 let od založení A.T.I.C. ČR Ostrava,
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Vypracováno kolektivem autorů České společnosti pro technickou normalizaci Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví
ZAPOJENÍ SPOLEČENSTEV DO TVORBY NOREM VÝTAHOVÝ PRŮMYSL ČR.
_ Institut turismu České republiky - oddělení pro regionální a mezinárodní vztahy Ing. Monika Palatková generální ředitelka CzT
Využití informačních technologií při řízení obchodního řetězce Interspar © Ing. Jan Weiser.
Strategické dokumenty, řízení, plánování a směřování Jihočeského kraje Ing. Luboš Průcha vedoucí oddělení regionálního rozvoje KÚ JčK.
Městský úřad Šumperk Implementace modelu CAF
Sekce pro školy a neziskovky Gabriela Kaločová
Společenská odpovědnost a školy Role Vysočina Education a CSR do škol: VE – partner pro školy a jejich partnery, princip dobrovolnosti a spolupráce Členem.
KVALITA VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB KVALITA VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB JIHLAVA Mgr. Naděžda Vrbatová, PhD.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor:Mgr. Lubomíra Moravcová Název materiálu:
Jsou venkovské školy horší než městské?
AKTUÁLNÍ VÝZVY OPERAČNÍHO PROGRAMU ZAMĚSTNANOST
PROJEKT OP LZZ „IMPLEMENTACE AGE MANAGEMENTU V ČR“ CZ /5. 1
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Seminář Evaluace poskytovatelů „Zajištění vybraných služeb sociální prevence na území Jihomoravského kraje“ Tato konference je financována z.
Komplexní systém hodnocení
Vteřina poté Participace z pohledu bývalých klientů ústavních zařízení
EVALUACE v OP RLZ PaedDr. Jaromír Krejčí Mgr. Jana Ostrýtová MŠMT.
Vyšší odborná škola a Střední škola, Varnsdorf, příspěvková organizace
Společenská odpovědnost ve školství
Mezinárodní hotelnictví
DEKRET ROZVOJE A STABILITY ČESKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ Dvacet zdravých vět
Náměty pro činnost Národního fóra
Základní informace o poskytovateli
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Městský úřad Žďár nad Sázavou
Společenská odpovědnost organizací Město Třebíč 21. září 2017
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Marketing VY_32_INOVACE_41_822
OŠMS, Krajský úřad Kraje Vysočina
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Alena Klapalová MANAGEMENT KVALITY Alena Klapalová
Digitální učební materiál
České školství v mezinárodním srovnání Stručné seznámení s vybranými ukazateli publikace OECD Education at a Glance 2010 Tisková konference 7.
METODIKA POUŽITÍ KRITÉRIÍ PŘI ZUŽOVÁNÍ POČTU LOKALIT RNDr
Kvalita ve školství Ing. Dagmar Bednářová, CSc.
SLUŽBY POSKYTOVANÉ KRAJSKOU SPOLEČNOSTÍ ARR s.r.o.
Energetický management
METODICKÁ PODPORA ŘÍZENÍ KVALITY V ÚZEMNÍCH SAMOSPRÁVNÝCH CELCÍCH
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Materiál byl vytvořen v rámci projektu
Kraj Vysočina, CAF a cesta ke zlatu
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
Krajský metodický kabinet ZEMĚDĚLSTVÍ A CHOVATELSTVÍ
Centralizované rozvojové projekty 2017
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu
INFORMACE TAJEMNÍKA PROFESNÍCH UNIÍ
STRATEGIE AGE MANAGEMENTU V ČESKÉ REPUBLICE CZ.1.04/5.1.01/
2. setkání platformy: .d Tvorba Školské inkluzivní koncepce Libereckého kraje Manažer aktivit projektu: Bc. Jakub Lang
PRAKTICKÉ ZKUŠENOSTI ŠKOLY ZAPOJENÉ DO PROJEKTU MOV
ASOCIACE INOVAČNÍHO PODNIKÁNÍ ČR, z.s.
Vyhodnocení dotazníkového průzkumu CSR
Váš spolehlivý dodavatel pohonných hmot!
Prezentace NAEP INFORMAČNÍ SEMINÁŘ GRUNDTVIG
Novinky z České společnosti pro jakost
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Současné aktivity v oblasti České podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj a Světové podnikatelské rady pro udržitelný rozvoj.
Jaké jsou obzory digitální Evropy?
„Postup města Chrudim k udržitelnému rozvoji pomocí MA 21“
Mobilní bezpečná platforma Policie ČR CZ / /17
Transkript prezentace:

Česká společnost pro jakost

Česká společnost pro jakost Jsme spolek, který sdružuje osoby a organizace působící v různých oblastech systémů managementu. Jsme nezávislou, nepolitickou a neziskovou organizací. Jsme signatáři Charty kvality. Svým členům a zákazníkům poskytujeme produkty a služby v oblasti systémů managementu a nástrojů managementu kvality (vzdělávání, publikace, konference, certifikace osob, certifikace organizací, zpracování norem).

Hlavní oblasti působení

Naši partneři

CZECH MADE - Česká kvalita Značka vyjadřuje, že výrobek nebo služba byly ověřeny nezávislou organizací a splňují kritéria stanovená špičkovými odborníky. Značka kvality s dlouholetou tradicí (od roku 1993) Značku je možné udělit výrobkům nebo službám Značka je zařazena do vládního Programu Česká kvalita

Video Centra Excelence

Centrum excelence Sdružuje odborníky zabývající se kvalitou, zejména kvalitou řízení Představuje platformu organizací, které ke své činnosti využívají moderní nástroje řízení. Model excelence EFQM

Centrum excelence Členy Centra excelence jsou například: Kermi, Albert, ROSSMANN, Bosch, Česká manažerská asociace, Hyundai, Centrum andragogiky, Městská část Praha 18, Jihomoravský kraj, Technická univerzita v Liberci, Benešov a mnohé další. Novinky v nabízených službách: Nabídku členství jsme rozšířili o možnost individuálního členství Excelentní snídaně – příležitost seznámit se s nástroji business excellence a činností Centra excelence Guru do domu - možnost 1x ročně využít přítomnost odborníka v organizaci a realizovat jednodenní program dle potřeby – např. workshop, posouzení sebehodnotící zprávy, apod. Poradna Centra excelence - odborná pomoc s dotazy na téma sebehodnocení, zlepšování, Model excelence EFQM, externí hodnocení, aj.

Ocenění ČSJ ČSJ vyhlašuje celou řadu ocenění. Společným jmenovatelem vyhlašovaných cen je kvalita, společenská odpovědnost a udržitelný rozvoj. Ocenění pro fyzické osoby: Cena Anežky Žaludové Cena CSR GURU Cena Františka Egermayera Manažer kvality roku Ocenění pro organizace soukromého i veřejného sektoru: Ambasador kvality České republiky Cena za návrat do života Mezinárodní soutěže inovací

Letošní novinky v cenách Cena pro fyzické osoby za šíření myšlenek a principů společenské odpovědnosti a cílů udržitelného rozvoje. http://oceneni.csq.cz Cena pro organizace, které nadstandardně dbají o zajištění kvality svých produktů a služeb, které se chovají odpovědně a aktivně napomáhají šíření a propagaci kvality.

Mezinárodní konference Kvalita a svět 4.0 Konference je určena všem příznivcům moderních přístupů v kvalitě a zlepšování Na konferenci uslyšíte názory předních evropských expertů na trendy a výzvy, které nás v této oblasti čekají. Letos do Prahy zavítá například generální ředitel Evropské organizace pro kvalitu pan Eric Jannsens či Thomas Fritsch – ředitel pro zlepšování firmy BOSCH Blaichach, která uspěla v Evropské ceně za kvalitu.

Mezinárodní konference Kvalita a svět 4.0 1. den proběhne plenární zasedání na téma Průmysl 4.0. 2. den konference jednotlivé sekce zaměřené na témata: Zdroje pro průmysl 4.0, Služby 4.0, workshop Lidé 4.0. Konference bude vrcholit závěrečným plenárním zasedáním s kulatým stolem. Součástí konference bude i Galavečer na kterém budou slavnostně předány ocenění ČSJ – Ambasador kvality ČR, CSR Guru, Manažer kvality roku, Cena Anežky Žaludové, Cena Františka Egermayera. Současně budou předáno i několik značek kvality Czech Made. http://qc2018.csq.cz

Česká společnost pro jakost Novotného lávka 200/5 110 00 Praha 1 tel.: +420 221 082 269 fax: +420 221 082 229 e-mail: sekretariat@csq.cz