Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Městský úřad Žďár nad Sázavou

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Městský úřad Žďár nad Sázavou"— Transkript prezentace:

1 Městský úřad Žďár nad Sázavou
Naše vize: Chceme být úřadem, který je otevřený potřebám našich klientů a zaměstnanců. Místem, kde se setkáte s profesionálními a vstřícnými lidmi, kde trvale usilujeme o zlepšování služeb, které Vám poskytujeme.

2 Tři strategické pilíře MěÚ Žďár nad Sázavou:
Profesionálně obsloužený klient v uživatelsky příjemném prostředí zkvalitňujeme služby a zlepšujeme uživatelské prostředí, pravidelně zjišťujeme potřeby a názory našich klientů, zlepšujeme komunikaci se všemi našimi partnery a prezentaci naší práce. zastupujeme veřejný zájem, postupujeme dle zákonů ČR a rozhodujeme v souladu s principy nestrannosti a rovných příležitostí Zaměstnanec jako motivovaný profesionál motivujeme a vzděláváme naše zaměstnance, pravidelně zjišťujeme potřeby a názory našich zaměstnanců, zlepšujeme interní komunikaci a spolupráci. Efektivní úřad usilující o zvyšování kvality zvyšujeme kvalitu a efektivitu servisu pro samosprávu města, zvyšujeme kvalitu a efektivitu provozu úřadu, porovnáváme naši efektivitu a hospodárnost s dalšími městskými úřady.

3

4 MěÚ Žďár nad Sázavou – nastavení systému zákaznické orientace (8 pilířů)

5 Jak nás hodnotí klienti?
Dotazníkové hodnocení spokojenosti klientů MěÚ (celkem hodnocení, 1=nejlepší, 5=nejhorší)

6 Společenská odpovědnost a MěÚ Žďár nad Sázavou:
snažíme se naplňovat naše motto být Otevřeným Profesionálním Úřadem zjišťujeme potřeby našich klientů a pravidelně se ptáme na jejich názory motivujeme zaměstnance k zapojení do dalšího rozvoje organizace (I+E tým, CAF tým, S+H tým) pečujeme o odborný i osobnostní růst zaměstnanců (individuální plány rozvoje) pořádáme Den otevřených dveří úřadu organizujeme vzdělávací environmentální akce - S lesníkem do lesa pro žáky ZŠ

7

8

9

10

11

12

13

14


Stáhnout ppt "Městský úřad Žďár nad Sázavou"

Podobné prezentace


Reklamy Google