Klub rodičů při ZŠ Mokrá-Horákov

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
BANKOVNÍ AKADEMIE Vlkova 12, Praha 3 – Žižkov
Advertisements

Přijímací řízení na střední školy
Kopírování a tisk pro žáky Gymnázia Luďka Pika. Kopírovat a tisknout je možné na dvou multifunkčních strojích. První je umístěn v budově A u sekretariátu.
Matika krokem  Proč? - motivy vzniku
Bankovní poplatky Téma „Finanční trh“
Výzkumné projekty MPO řešené v r na ZČU náležitosti účetních dokladů na ZČU u projektů se samostatným bankovním účtem.
INFORMAČNÍ SCHŮZKA S RODIČI DĚTÍ PŘEDŠKOLNÍHO VĚKU
Třídní aktivy Základní škola a mateřská škola Chotíkov, příspěvková organizace Chotíkov 173, tel.:
PLATEBNÍ STYK - příkaz k úhradě, složenka, platební karta
Gymnázium, Obchodní akademie a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Hodonín Činnost mzdového oddělení.
GRANTOVÝ SYSTÉM MČ Praha 21 ZMĚNY ŽÁDOST VYÚČTOVÁNÍ ÚJEZD NAD LESY 7. LEDNA 2012.
Přijímací řízení v roce uchazeč může pro 1.kolo přijímacích zkoušek podat 2 přihlášky, počet přihlášek na 1 SŠ není omezen (uchazeč si musí dávat.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2Č. materiálu VY_32_INOVACE_147.
Třídní schůzky I. čtvrtletí
KOMPAS = sociálně preventivní volnočasový program pro děti ve věku 8 – 15 let Zaměřený na:KOMunikaci PArtnerství Spolupráci V současné době je program.
PREZENTACE PRO SCHŮZKU RODIČŮ ZŠ A MŠ.  PŘIHLAŠOVÁNÍ A ODHLAŠOVÁNÍ STRAVY LZE PROVÁDĚT DEN PŘEDEM A TO NEJPOZDĚJI DO 13,30 HOD. NÁSLEDOVNĚ:  em:
Strategický plán rozvoje školy pro období 2006 – Základní škola praktická a Základní škola speciální, Liberec, Orlí 140/7, příspěvková organizace.
Příprava zapisovatelů na SZZ
Modelování rodinného rozpočtu
Šablona:III/2č. materiálu: VY_32_INOVACE_UCE134 Jméno autora:Ing. Alena Urešová Třída/ročník:2. a 4. r. Datum vytvoření: Výukový materiál zpracován.
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
Píšeme Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
SPOLEČNOST S RUČENÍM OMEZENÝM
Finanční trh. Pojmy Úrok- peněžitá odměna za půjčení peněz Úroková míra- velikost úroků v procentech, procentní vyjádření navýšení půjčené částky za určité.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2013/2014 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
FINANČNÍ GRAMOTNOST HOTOVOSTNÍ A BEZHOTOVOSTNÍ PLATBY ZPRACOVALA: MGR. IVA NOVOTNÁ SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA, ČESKÁ KAMENICE, JAKUBSKÉ NÁM. 113, PŘÍSPĚVKOVÁ.
Název školy ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Číslo a název klíčové aktivity 3.2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
HOTOVOSTNÍ A BEZHOTOVOSTNÍ PENÍZE Bezhotovostní peníze.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
PŘÍLOHY MONITOROVACÍ ZPRÁVY 6. října OBSAH  Jednotlivé přílohy monitorovací zprávy  Elektronická žádost o platbu.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Tato prezentace je spolufinancována Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Pracovní workshop pro příjemce 1. výzva 2. GG oblast.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 3 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: únor 2012 Ročník: 8. Vzdělávací oblast:
EU_62_B_sada 1_03_M_Přímé bankovnictví_Poliačíková
Informace pro rodiče budoucích studentů I.A
Jednání řídícího výboru MAP Český Krumlov
ABC, s. r. o. nabídka 2015 Josef Novák.
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Jan Palkovič 1. S (šestileté studium) - Mgr. Václava Šnokhousová (čtyřleté studium) - Mgr. Ilona Nová.
Přijímací řízení v roce uchazeč může pro 1
Odbor ekonomický Krajského úřadu Jihomoravského kraje
Potravinová pomoc dětem v Královéhradeckém kraji – obědy do škol
Pracovní workshop pro příjemce 2. výzva 2. GG oblast podpory 1. 1, 1
Třídní učitel Mgr. Zdeněk Bažant
Třídní schůzky T4
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
Mgr. Veronika Vaňousová Datum vytvoření: Vyučovací předmět:
Platby ve fiktivní firmě
Třídní schůzka 3.A
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Hotovostní a bezhotovostní peníze.
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Peníze, Bankovní účet, internetové.
Písemnosti při organizaci a řízení podniku IV
vzdělávaní pro konkurenceschopnost Monitorovací indikátory
VY_32_INOVACE_38_Rozvrh_excel
MŠMT Program VIII Přímá podpora sportovních klubů a tělovýchovných jednot Podpora zabezpečení sportovní, pohybové, tělovýchovné činnosti dětí a mládeže.
ABC, s.r.o. nabídka 2008 Josef Novák
ABC, s.r.o. nabídka 2008 Josef Novák
Šablony II Výzva č. 02_18_063 a 02_18_064.
Setkání manažerů PK Elektronické podávání/příjem žádostí do Programu prevence kriminality Ministerstvo vnitra ČR.
Školní parlament ZŠ Písnická
HYPOTÉKY Odesílání obchodů na zpracování před konce roku 2015
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
ABC, s. r. o. nabídka 2015 Josef Novák.
Š A B L O N Y II.
ABC, s.r.o. Josef Novák 2/24/2019.
ABC, s.r.o. nabídka 2008 Josef Novák
Základní škola. Základní škola a Mateřská škola, Nová Ves, okres Liberec, příspěvková organizace.
Školní aktivity v oblasti kariérového poradenství
Třídní schůzky
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Transkript prezentace:

Klub rodičů při ZŠ Mokrá-Horákov Informace pro učitele ZŠ - 30.8.2018

Osnova Co je cílem bezhotovostního spolufinancování Princip komunikace a toku financí Co je nutné zajistit na třídních schůzkách

Co je cílem? Cílem je vyhnout se vybírání hotovosti na třídní či celoškolní akce. Rodič nehledá každý týden drobné peníze… Učitel nevybírá každý týden drobné peníze… Díky evidenci v excelové tabulce a na transparentním účtu lepší přehled rodičů o výši příspěvků během roku.

Princip komunikace Klub má k dispozici 18 třídních účtů + 1 hlavní účet Hlavní pokladník – člen klubu, spravuje hlavní účet klubu Třídní pokladník – člen klubu, spravuje třídní účet Sdílená excelová tabulka – umístěna na účtu Google, kam mají přístup hlavní a třídní pokladníci ( + člen revizní komise a předseda klubu)

Princip komunikace Třídní učitel i třídní pokladník mají seznam členů klubu. Třídní učitel pošle e-mailem třídnímu pokladníkovi do 20 dne v měsíci (září) akce a částky všech předpokládaných akcí třídy následujícího měsíce (října). Třídní pokladník pošle z třídního účtu požadované finance na hlavní účet klubu a zapíše tyto transakce do sdílené excelové tabulky příslušné třídy do 25 dne v měsíci (září). Potom e- mailem informuje třídního učitele, že finance poslal (případně informuje o zůstatku na třídním účtu). Hlavní pokladník během 25 – 31 dne v měsíci (září) provede kontrolu požadavků všech tříd s příchozími financemi na hlavní účet. Vytiskne report a vyzvedne hotovost z bankomatu. Hotovost předá s jedním reportem paní hospodářce v ZŠ Třídní učitelé si postupně hotovost vyzvednou dle potřeby od 1. dne následujícího měsíce (říjen) u paní hospodářky Třídní učitelé čtvrtletně (např. na třídních schůzkách) předají účtenky z již uskutečněných akcí třídnímu pokladníkovi, který je jednou ročně (při ukončení školního roku) předá hlavnímu pokladníkovi

Princip komunikace

Princip komunikace

Princip komunikace

Co je nutné zajistit na třídních schůzkách Vysvětlit princip a důvod klubu a spolufinancování – všem se nám „zjednoduší život“ Nechat rodiče podepsat tabulku pro vstup členů do klubu – 100 % podpisů je ideální Nechat rodiče podepsat tabulku pro GDPR – nutné zlo  Zvolit třídního pokladníka – dovednosti: e-mailovou komunikace, elektronické bankovnictví, MS Excel základní Ihned po třídní schůzce poslat kontakt (jméno, e-mail, tel. číslo) nově zvoleného třídního pokladníka na V. Skotala (skotalv@email.cz), který bude třídní pokladníky informovat jak si založit google účet a přístup na internetové bankovnictví ve fiobance 18.9.2018 v 18 hodin v počítačové učebně ZŠ Mokrá-Horákov bude provedeno školení všech třídních pokladníků

Co je nutné zajistit na třídních schůzkách

A to je vše Děkuji za pozornost i za aktivní spolupráci.