Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Třídní schůzky 6.9.2018.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Třídní schůzky 6.9.2018."— Transkript prezentace:

1 Třídní schůzky

2 Kalendárium Informativní odpoledne v týdnu kolem 22. listopadu, 25. dubna Ředitelské dny z důvodu plánovaného vzdělávání pedagogického sboru 26. října 21. ledna 14. června 28. června Nevjíždějte, prosím, do areálu školy

3 Platby Školní fond společná částka + 300Kč dobrovolný příspěvek na spolek Patron Číslo účtu /6000 Vždy uvádějte variabilní symbol žáka + specifický symbol akce Knihovna + studovna Denně do hod. Možnost vypracování domácích úkolů. ŠkolaOnLine – možnost sloučení sourozenců na jeden účet – u Radka Ivanova

4 Učebnice a sešity Všechny už mají děti u sebe – obalte, prosím, i PS
Některé si vyberu a uložím ve třídě - postupně Jiná forma čtenářských deníků – PŘEMÝŠLIVÉ ČTENÍ Každé čtvrtletí děti zapíší jednu knihu + vzadu doplní všechny ostatní knihy, které také přečetli navíc. Není nutné se rozepisovat. Sešity z matematiky a český jazyk (linky, čtverečky) pořizuji já. Kdo má u sebe, přinese sešit z loňského roku.

5 Už máte koupenou tabulku?
Děti nebudou ani letos používat gumovací pero. Přineste obalenou čítanku a zelenou prvouku k uložení ve třídě.

6 Učíme se venku

7 Učení venku Podařilo se nám získat podporu vedení školy i kolegů
Nejsme v tom sami  Rozvrh jsme upravili tak, abychom mohli chodit pravidelně v pátek. Celý den budeme s Ondrou. Ondra 4 hodiny v pátek + 1 hodinu ve čtvrtek = párová výuka Zoja Zlonická – asistent žáka i vychovatelka ŠD bude chodit do lesa v úterý – příchod až v 16.00hod Přizpůsobte tomu oblečení a obutí.

8 Letos se jmenujeme PÍĎALKY
Budeme se zabývat živočichy Referáty viz seznam Časem budeme chodit se Zojou na zahradu – motivace Jiří Trnka Neříkejte dětem. PSST!

9 Dokumenty Posudek o zdravotní způsobilosti – odevzdejte do konce září
Nově bude platit dva roky. Evidenční karta žáka – odevzdat do pátku, upravím v ŠOL ISIC – zájemci zaplatí 250Kč, škola vše zařídí

10 Omlouvání dětí Pokud víme, předem omluvit mailem, SMS.
Až bude, tak doplnit do školní knížky. Lístečky fungují na komunikaci s družinou, pokud je změna. Pokud bude dítě kamkoliv odcházet samo ze školy (i do jídelny), nezapomeňte napsat, že za dítě přebíráte zodpovědnost.

11 Učení Matematika i český jazyk pokračuje v řadě nakladatelství Fraus
Nově zvířátka dědy Lesoně

12 GDPR Z loňských seznamů počítám s tím, že fotky dětí můžu vyvěšovat na stránky třídy. Nebudu je dávat na Facebook a jiné sociální sítě. O.K.? Můžeme fotky dětí používat na propagaci učení venku?

13 Pohodový školní rok 2018/2019 přejí


Stáhnout ppt "Třídní schůzky 6.9.2018."

Podobné prezentace


Reklamy Google