HYPOTÉKY HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015 Zvyšujeme úrokové sazby

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Úloha státu v tržní ekonomice
Advertisements

Česká spořitelna.
Dluhopis – popelka, které málokdo rozumí
Vypracovali: Martin Čmolík Pavel Šlégr
Financování nemovitostí MAJORDOMUS Praha, 11 st January 2011 Ivo Caha.
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o. Osvoboditelů 380, Louny Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo sady 36Číslo.
Trh peněz Ing. Vojtěch Jindra
Výukový materiál zpracovaný v rámci "EU peníze školám" Projekt: Škola pro život Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Sada: C.
 Reakce bank na inflaci  Reakce podniků na inflaci  Může inflace nekonečně růst?  Zdroj: Petr Kinský a kol.: Finanční gramotnost, obsah a příklady.
Dopad daňových reforem na trh bydlení ing. Tomáš Prouza, MBA, ředitel péče o klienty a ombudsman Stavební fórum, Praha, 22. května 2007.
DUM - Digitální Učební Materiál Název školy: Střední odborná škola obchodní s.r.o. Broumovská 839, Liberec 6 IČO: REDIZO: Vzdělávací.
Pohyby na finančních trzích Společnost v potížíchKdo pomohl Bear Stearns JP Morgan(březen 2008) Countrywide FinancialBank of America(červen 2008) Fannie.
Zadluženost domácností v ČR Smilovice 5. června 2007 Zdeněk Veselý MF ČR Názory a závěry prezentované dále jsou autorovy a nemusí tak být v souladu s postojem.
Dluhové cenné papíry Dluhopis
Vychytávky s hypotékou
ÚROKOVÉ SAZBY V PRAXI Stanislav Polouček Slezská univerzita Obchodně podnikatelská fakulta, Karviná.
Veronika Němcová xnemv08 Koupě bytu v Praze. Veronika Němcová xnemv08 Osnova Rozhodovací fáze –Parametry bytu –Možnosti financování Výběr bytu Vyřízení.
Petr Musil Blok č. 4 – SR a LR rovnováha ekonomiky
Hodnotová nabídka Hypotéky České pojišťovny Proč hypotéka s ČP?
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_264.
Aktuální vývoj na finančních trzích Petr Budinský Prorektor VŠFS Praha, 11. listopadu 2008.
ŠKOLA:Gymnázium, Tanvald, Školní 305, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU:CZ.1.07/1.5.00/ NÁZEV PROJEKTU:Šablony – Gymnázium Tanvald ČÍSLO ŠABLONY:VI/2.
1 VŠFS – KS MEI Plnění maastrichtských konvergenčních kritérií a ekonomická sladěnost ČR s Eurozónou.
Zadluženost domácností a její dopady na ekonomiku ČR
Zpomalení růstu na Západě a souvislosti s vývojem ČR Pavel Kohout Property Index, Partners for Life.
Hlavní druhy bank Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T.G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Efektivní využití informací z médií. Výběr relevantních zpráv podle klientem definovaných témat Monitoring médií.
11 Osobní finance a investování. 2 Osobní finanční plánování Smyslem osobního finančního plánování je ujasnit si: budoucí osobní a rodinné.
Měnový kurz.
HYPOTEČNÍ NOVINKY NA BŘEZEN 2015 S platností od vám přinášíme další vlnu novinek Hypotéka pro cizince:  pro získání hypotečního úvěru u ČS pro cizince.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Sylva Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje Národní.
Úrokový swap 12. října Co je úrokový swap Druh finančního derivátu. Slouží k zajištění pohyblivé úrokové sazby úvěrů. Dochází ke změně pohyblivé.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_20 Název materiáluHypotéka.
HYNEKFAJMON Euro a Česká republika. HYNEKFAJMON Euro a Česká republika Výchozí situace 1.ČR se přistoupením k EU zavázala přijmout měnu euro (čl. 4 Aktu.
PRODEJNÍ CENA, SLEVA NA ZBOŽÍ PRODEJNÍ CENA - je určována tím, kolik je zákazník ochoten vydat ( jakou užitnou hodnotu přisuzuje výrobku či službě),
Příčiny a důsledky hypoteční krize. Finanční krize – příčiny; hypoteční krize pád nadhodnocených akcií internetových firem většina společností.
Druhy bank. Obchodní banky (komerční) Hypoteční banky Úvěrová a spořitelní družstva (kampeličky) Banky se speciálními funkcemi.
Informační a komunikační technologie 12. WIN – Kalkulačka Autor : RNDr. Zdeněk Bláha.
Analýza hypotéčních úvěrů poskytovaných fyzickým osobám v České republice Autor bakalářské práce:Martina Šimková Vedoucí bakalářské práce:Ing. Robert Zeman.
BAKALÁŘSKÁ PRÁCE A Veronika Havlová 2016 PROBLEMATIKA ZADLUŽOVÁNÍ SE NA SPOTŘEBITELSKÉM TRHU V ČR.
Celková odměna a její komunikace
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Analýza bankovních produktů v ČR Autor bakalářské práce: Marie.
ŠKOLA: Gymnázium, Chomutov, Mostecká 3000, příspěvková organizace
Hospodářský cyklus Pavel Seknička.
Peníze a měnová politika
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
Mgr. Veronika Vaňousová Datum vytvoření: Vyučovací předmět:
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Finanční gramotnost Tematický.
Kam s penězi, aby nezahálely – Pracovní list
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Finanční gramotnost Tematický.
Hospodářský cyklus TNH 2 (S-3)
HYPOTEČNÍ NOVINKY NA BŘEZEN 2015
Hypotéka České spořitelny
Další akce: na podporu prodeje úvěrů od Buřinky – tentokrát :
Akční úvěrování od Buřinky
Modelace úvěru BD Vánek
Otázky související s daněmi z pozemků a staveb
DALŠÍ HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015 Pojištění nemovitosti
akce platí od do Jaké jsou podmínky pro získání odhadu zdarma?
ÚVĚR OD BUŘINKY a to pro každou výši úvěru ve všech variantách fixací, které souvisí s novou konstrukcí úrokových sazeb Úvěru od Buřinky, která startuje.
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
Část VI: Hypoteční úvěry
HYPOTÉKY ODHAD SNÍŽENÍ ZDARMA SAZEB
Akční nabídka snížení sazeb a odhad nemovitosti ZDARMA!
Je nutné znát Střadatel: H = A[(1+i)n -1]:i
NOVINKA č.1: SNÍŽENÍ ÚROKOVÝCH SAZEB HYPOÚVĚRU OD BUŘINKY A ODHAD ZDARMA PRO REFINANCOVANÉ ÚVĚRY Buřinka od : Snižuje standardní úrokové sazby.
HYPOTÉKY 1,89% na 10 let! 1,99% na 8 let
Část VI: Hypoteční úvěry
Snížení úrokové sazby u hypotéky na 1,89 % p.a. pro fixaci na 10 let!
Transkript prezentace:

HYPOTÉKY HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015 Zvyšujeme úrokové sazby !! od 7.9.2015 zvyšujeme úrokové sazby hypoték !! v návaznosti na aktuální vývoj trhu a zvyšování ceny zdrojů jsme nuceni reagovat na situaci a zvyšujeme sazby pro všechny fixace, vyjma 8Y Fixu Příklad: Minimální úroková sazba  pro 5Y FIX bude nově od 2,09% Minimální úroková sazba pro 8Y FIX zůstává od 2,19% Minimální úroková sazba pro 10Y FIX bude nově od 2,69% Veškeré kompetence a slevy, včetně minimálních sazeb je nutné konzultovat s RSM !! V období od 7.9. do 27.9. jsme zároveň připravili benefit v podobě ODHADU ZDARMA !! ODHAD ZDARMA