DALŠÍ HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015 Pojištění nemovitosti

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Česká spořitelna.
Advertisements

Vypracovali: Martin Čmolík Pavel Šlégr
Nová zelená úsporám 2013 možnosti využití výrobků f. DAFE-PLAST.
Financování nemovitostí MAJORDOMUS Praha, 11 st January 2011 Ivo Caha.
GEPARD FINANCE a.s. – kancelář Písek Drlíčov
Bankovky Bankovka, neboli cenný papír s určitou peněžní částkou je bezúročný platební prostředek, vydávaný centrální bankou.
Výukový materiál zpracovaný v rámci "EU peníze školám" Projekt: Škola pro život Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Sada: C.
ZÁKLADY BYDLENÍ.
Virtuální pobočka Moderní doplněk k prodejním kanálům Hypoteční banky Jan Sadil, Bohdan Suchánek 14. září 2011.
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
ČESKOSLOVENSKÁ OBCHODNÍ BANKA
Stavební spoření, úvěry, leasing
Název projektuModerní škola Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název aktivity Aktivita VI/2 – Vytváření podmínek pro rozvoj znalostí, schopností.
Ekonomická gramotnost Hypotéky a spotřebitelské úvěry.
© 2014 N APISEMEZAVAS. CZ Napisemezavas.cz C HCI BYDLET, ALE NEMÁM PENÍZE Závěrečný projekt.
HYPOTEČNÍ ÚVĚRY finanční poradenství konzultace
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název projektuEU peníze středním školám Masarykova OA Jičín Název školyMASARYKOVA OBCHODNÍ.
Úvěrové služby bank říjen 2012VY_32_INOVACE_EKO_ Autory materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, jsou Ing. Dana Gebauerová a Ing. Romana.
Hodnotová nabídka Hypotéky České pojišťovny Proč hypotéka s ČP?
 banka byla založena v lednu roku 1990  tehdy se jednalo o státní peněžní ústav, který byl 5. března 1992 transformován na akciovou společnost  v červenci.
Problematika úvěrů v praxi – Československá obchodní banka, a. s.
Hypoteční úvěr Stavební spoření
Název školyIntegrovaná střední škola technická, Vysoké Mýto, Mládežnická 380 Číslo a název projektuCZ.1.07/1.5.00/ Inovace vzdělávacích metod EU.
HYPOTEČNÍ ÚVĚR. STAVEBNÍ SPOŘENÍ.
Vzdělávací materiál vytvořený v projektu OP VK Název školy:Gymnázium, Zábřeh, náměstí Osvobození 20 Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název projektu:Zlepšení.
Čtvrtá přednáška z UCPO
Sedmá přednáška z UCPO TÉMA: Účtování o technických rezervách.
Nominální a reálná úroková sazba
Označení materiálu : VY_32_INOVACE_EKO_1114Ročník:4. Vzdělávací obor: Ekonomika Tematický okruh: Hospodářský výsledek a DPFO Téma: Nezdanitelné ásti podle.
Daň z nabytí nemovitých věcí – NV (340/2013 Sb.) Poplatník převodce (prodávající); nabyvatel. Předmět daně - úplatné nabytí např.: pozemku; stavby; částí.
1 Bankovní úvěrové analýzy Banky, úvěrové produkty Průběžný test 1 OtázkyJméno:……………………………………….Skupina:……………………………………. Datum:
HYPOTEČNÍ NOVINKY NA BŘEZEN 2015 S platností od vám přinášíme další vlnu novinek Hypotéka pro cizince:  pro získání hypotečního úvěru u ČS pro cizince.
Zdroje financování stavební zakázky Přednáška byla zpracována za podpory grantového projektu financovaného z Fondu rozvoje vysokých škol (FRVŠ) č. 2005/2009.
IAS 17 Leasingy. Cíl standardu Stanovit účetní pravidla pro zobrazení leasingů v účetních závěrkách nájemců a pronajímatelů.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 15 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: říjen 2012 Ročník: 9. Vzdělávací.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Úrokový swap 12. října Co je úrokový swap Druh finančního derivátu. Slouží k zajištění pohyblivé úrokové sazby úvěrů. Dochází ke změně pohyblivé.
STÁTNÍ FOND ROZVOJE BYDLENÍ. Výhody programu Panel žadatelům stačí pouze 10 % vlastních prostředků (v režimu de minimis), není třeba vyhlašovat.
Číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Název školy:SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět:Finanční gramotnost Tematický.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_20 Název materiáluHypotéka.
HYPOTEČNÍ ÚVĚR. STAVEBNÍ SPOŘENÍ.. HYPOTEČNÍ ÚVĚR Dlouhodobý úvěr, jehož splácení je zajištěno zástavním právem k nemovitosti. - zastavování nemovitostí.
Prodej bytů v MČ Brno-Kohoutovice Axmanova Chopinova 5 Jírovcova 8 – Pavlovská 7 – Pavlovská 13 – Voříškova
STÁTNÍ FOND ROZVOJE BYDLENÍ. Výhody programu Panel žadatelům stačí pouze 10 % vlastních prostředků (v režimu de minimis), není třeba vyhlašovat.
Daň z nabytí nemovitých věcí 1. Předmět daně Tato daň je novinkou od roku 2014, kdy nahradila daň z převodu nemovitostí Právně ukotvena Zákonným opatřením.
Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu, Senovážné náměstí 12, České Budějovice Č ÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.5.00/ Č ÍSLO MATERIÁLU.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Finanční matematika 2. část
Kurz finanční gramotnosti OA Neveklov
HYPOTEČNÍ ÚVĚR. STAVEBNÍ SPOŘENÍ.
Aktivní bankovní operace – úvěry pro občany
Shromáždění delegátů 2017 Projednání úvěrů na opravy bytových domů
Daň z nabytí nemovitých věcí – NV (340/2013 Sb.)
Finanční gramotnost HYPOTEČNÍ ÚVĚR. Finanční gramotnost HYPOTEČNÍ ÚVĚR.
HYPOTEČNÍ NOVINKY NA BŘEZEN 2015
Další akce: na podporu prodeje úvěrů od Buřinky – tentokrát :
Aktualizace metodiky a dokumentů od Buřinky
Akční úvěrování od Buřinky
Modelace úvěru BD Vánek
VKLADY Dárek k nové smlouvě o stavebním spoření pro děti do 15 let prodloužení akce do Výhody: zhodnocení vkladů až 3,4 % ročně, a to díky státní.
Úvěrové změny u Buřinky – aktualita 937 na Portále P24
akce platí od do Jaké jsou podmínky pro získání odhadu zdarma?
HYPOTÉKY 1) Úprava metodiky hypoték
HYPOTÉKY Odesílání obchodů na zpracování před konce roku 2015
Garantovaná úroková sazba 1,99 % p.a. na 5 i 8 let!
Název školy: ZŠ Varnsdorf, Edisonova 2821, okres Děčín, příspěvková organizace Člověk a svět práce, Finanční gramotnost, Bankovní finanční produkty.
HYPOTÉKY HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015 Zvyšujeme úrokové sazby
HYPOTÉKY ODHAD SNÍŽENÍ ZDARMA SAZEB
Akční nabídka snížení sazeb a odhad nemovitosti ZDARMA!
ZJEDNODUŠENÍ UKONČOVÁNÍ SMLUV O STAVEBNÍM SPOŘENÍ
Transkript prezentace:

DALŠÍ HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015 Pojištění nemovitosti ODHAD ZDARMA Od 7.9.2015 HYPOTÉKY DALŠÍ HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015 Pojištění nemovitosti NOVĚ: u bytu je možné akceptovat i pojištění domácnosti, pokud je pojištěno vč. Stavebních součástí bytu u bytu není požadována konkrétní výše pojištění byt, který se nachází ve 2. a vyšším nadzemním podlaží, nemusí být pojištěn proti povodni a záplavě, i když se dům nachází v povodňové zóně (2-4) Nemovitost nacházející se v povodňové zóně 4 není vhodným zajištěním odhadce je povinen při nemovitosti v zóně 4 kontaktovat HypoSpecialistu a odsouhlasit s ním pokračování ve zpracování ocenění u ostatních nemovitostí je pojištění sjednáno na novou/reprodukční hodnotu pojištění nemovitosti, minimálně však na částku vypočtenou s ohledem na výši úvěru

DALŠÍ HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015 ODHAD ZDARMA Od 7.9.2015 HYPOTÉKY DALŠÍ HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015 HypoSpecialista má možnost v rámci nastavení konkrétního obchodu zvolit zda sjednání pojištění bude stanoveno jako Podmínka čerpání nebo následná Povinnost. (vyjma případu kdy bude docházet k převodu vlastníka u zástavy) Zároveň jsme připravili i zjednodušený postup pro správu pojistek, sjednaných jako podmínka čerpání, takto: není nutné nechat přeschvalovat podmínky čerpání HYPO kvůli pojistným částkám. Pokud bude pojistka doložená k čerpání splňovat nová pravidla ohledně pojistné částky, může tým Čerpání HYPO pojistnou částku akceptovat, aniž by klient musel podepisovat dodatek k úvěrové smlouvě. toto pravidlo platí pro všechny úvěry schválené do 30. 8. 2015, tj. se starým zněním podmínek týkajících se pojistek. 

DALŠÍ HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015 ODHAD ZDARMA Od 7.9.2015 HYPOTÉKY DALŠÍ HYPOTEČNÍ NOVINKY NA ZÁŘÍ 2015   B) Pravidla čistého refinancování – prodloužení akceptovatelné délky trvání původního úvěru: Původně: od podpisu původní úvěrové smlouvy v momentě schvalování úvěru uplynuly od splácení 3 roky Nově: od podpisu původní úvěrové smlouvy v momentě předpokládaného čerpání nové Hypotéky uplyne 34 měsíců C) Úplatný převod družstevního podílu: Nově je možné akceptovat doložení účelu: Dohodou o převodu družstevního podílu v níž je uvedena i výše úplaty, způsob a termín její úhrady nebo Dohodou o převodu družstevního podílu + samostatnou smlouvou v níže je uvedena výše úplaty, způsob a termín její úhrady, a to za předpokladu existence odkazu na tuto samostatnou smlouvu přímo v Dohodě D) Zlepšení pravidel pro nové klienty na trhu Při skoringu dochází ke zlepšení nastavení pravidel pro nové klienty na trhu, kteří nemají žádnou bankovní historii a chtějí si požádat o hypoteční úvěr.