Doplňky stravy – na hubnutí

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Otázky a odpovědi.
Advertisements

1.Význam kosmetického účinku šamponu
Orbis pictus 21. století Tato prezentace byla vytvořena v rámci projektu.
KOFEIN.
LÉČIVÉ BYLINY v naší zahradě
ABY ŠPORT NEBOLEL Bratislava,  Výživa bude efektivní pouze ve spojení s kvalitní tréninkovou přípravou sportovce  Výživa je závislá na typu.
Zásady výživy sportovce
Potravinové doplňky v současném sportu
Ročníková práce 9.třídy Zdravá strava sportovce.
NUTRILITE – Kroměříž.
Informační studie Lukáš Marek, Kurs: IZI215, Po ,00001 Volba optimálního doplňku stravy pro sportovce.
Fluorid v zubní hygieně
Integrovaná střední škola, Hlaváčkovo nám. 673, Slaný
FAT-BURNING – spalovač tuku ORGANICKÝ Zelený čaj 1200 mg BiOrigine spalovač tuku 10 ampoulí po 10 ml Zelený čaj stimuluje spalování tukových zásob a pomáhá.
DETOXIKACE – očista organismu
..a co jste o nich nevěděli
Jméno: Tomáš dvořák Skupina: 12 Vyučující: Ing.Tomáš Pospíšil.
MultiVita pomáhá s chutí růst Ing. Radka Šimánková Manažerka značky Rama.
ZDRAVÉ MLSÁNÍ Ivana Paletová
Elektronický materiál byl vytvořen v rámci projektu OP VK CZ.1.07/1.1.24/ Zvyšování kvality vzdělávání v Moravskoslezském kraji Střední průmyslová.
Potravinové doplňky Školení trenérů licence A
KOFEIN - Kofein je pravděpodobně nejrozšířenější stimulant na světě, který se užíváním ve větším množství stává drogou. Kofein je hořká, bílá krystalická.
PITNÝ REŽIM NA ŠKOLÁCH a jak ho naplňovat
Pomocné prostředky tréninku
Anémie Hejmalová Michaela.
Superfoods superpotraviny.
Doplňky stravy.
Káva Čaj Čokoláda Léky proti bolesti Nealkoholické nápoje.
FOREVER Vit♀lize™ Women’s FOREVER Vit♀lize™ Women’s Jak ženy stárnou, mohou využít další pomoc v boji proti volným radikálům, na zvládnutí stresu, zvýšení.
Herbalife výživa 21. století
Zdravé stravování KC3.
Vzdělávací oblast:Odborné vzdělávání Tematická oblast:Nápojová gastronomie Název vyučovací oblasti: Káva Ročník / obor studia:2. a 3.. ročník / Kuchař.
Zdravý životní styl Vytvořila: Michaela Ryšánková.
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
Zásady zdravé výživy Dagmar Šťastná.
Eternity FuCoyDon SpectraMaxx
Zdravá výživa I Dagmar Šťastná.
Civilizační choroby. otylost nadměrné hromadění energetických zásob v podobě tuku.
VÝŽIVA „Patrně jediný způsob, jak si zachovat zdraví, je jíst, co ti nechutná, pít, co se ti oškliví, a dělat, co se ti nechce.“ Mark Twain.
Doplňky stravy- suplementy Účelem je doplnění běžné (i racionální) stravy o koncentrované vitamíny, minerály nebo látky s fyziologickým účinkem na naše.
Potraviny poživatiny s výživovou (nutriční) a energetickou hodnotou.
6 NÁPOJŮ, KTERÉ BYSTE NEMĚLI PÍT PŘED BĚHÁNÍM Jak na běžecké tejpování.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_VERA_MERKLOVA_PECE_O_VLASY_MASAZ_POKOZKY_HLAVY_PREZEN TACE_1_12 Název školyStřední škola.
Mikroživiny jsou vedle makroživin (sacharidy, tuky, bílkoviny) nezbytnou částí našeho jídelníčku. minerály Mikroživiny jsou tvořeny vitamíny. Tyto látky.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291 AUTOR: Mgr. Slaminková Jana NÁZEV: VY_32_INOVACE_15_Výchova ke zdraví TEMA: Zdravá snídaně a.
Kofein 1,3,7-trimethylxanthin coffea arabica (kávovník arabský) bílý hebký prášek, hořké chuti alkaloid, derivát xanthinu (theobromin-kakao) guarana, maté,
Potrava
VY_32_INOVACE_Luk_II_08 Živiny Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost 1.4. Zlepšení.
Výživa a zdraví. ZPRACOVAL Mgr. Alena Jakubcová ŠKOLA ZŠ Bor, Školní 440, , příspěvková organizace TÉMA Umění, kultura, sport, zdraví, svět práce–
Pravidelný pitný režim! Pohyb na čerstvém vzduchu!
Látky tvořící naše tělo Název projektu: OP VK
Chlorophyl Chlorela Spirulina Tolice vojteška Mladá pšenice Mladý ječmen.
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291
Potraviny rostlinného původu
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
NUTRILITE™ ALL PLANT PROTEIN
Žít zdravě Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Potraviny a výživa – čaj
Člověk a barvy Barvy jsou přítomny v nesčetných různých formách a jevech Člověk je schopen prostým okem rozeznat aspoň 2000 různých odstínů Člověk barvy.
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Výživa a športový výkon
SISEL KAFFÉ 1 S I S E L K A F F É.
Autor: Mgr. Jana Burdzová
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
BIOLOGICKÉ HODINY V NAŠEM TĚLE
Maso a masné výrobky Dodatky.
Cyklování sacharidů a jídlo před/po tréninku
Mouky. Mouka pšeni č ná -Obsahuje LEPEK -Nejpoužívanější mouka -Je ochuzena o vlákninu, minerální látky a vitamíny -Vyrábí se z vnitřní části obilky Typy.
Transkript prezentace:

Doplňky stravy – na hubnutí Suplementy Doplňky stravy – na hubnutí

Suplementy obecně Jsou vůbec k něčemu? Ano, ale… Probereme doplňky: Na hubnutí Na nabírání svalů Na zlepšení spánku Na lepší koncentraci a paměť Na lepší kůži a vlasy Na lepší náladu a proti depresi Pro vegetariány a vegany

Suplementy na hubnutí POZOR! Jen málo jich je účinných, většina je k ničemu Protein v prášku Syrovátkový nebo kasein (případně rostlinný pro vegany), jiné neberte Super před/po tréninku nebo během dne jako svačina Proteinové palačinky a tyčinky – ano, ale sledujte složení 5-HTP Snižuje chutě na sladké Může zlepšit spánek

Suplementy na hubnutí Kofein Extrakt ze zeleného čaje (EGCG) Energie, nálada, hubnutí Zrychluje metabolismus (ale třeba jen o 5%) Někomu nedělá dobře Extrakt ze zeleného čaje (EGCG) Katechoaminy – rozkládají tělesný tuk

Suplementy na hubnutí Yohimbine Guarana a yerba maté Synefrin Pomáhá odstraňovat tuk hlavně z oblasti boků Může mít vedlejší účinky Velmi silný – dávkovat postupně a opatrně Guarana a yerba maté Synefrin Mírné účinky, spíše v kombinaci s kofeinem

Suplementy a hubnutí NEBRAT!!! Extrakt ze zelené kávy Ketony z malin Karnitin