Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Otázky a odpovědi.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Otázky a odpovědi."— Transkript prezentace:

1 Otázky a odpovědi

2 Otázky a odpovědi Jaké jsou hlavní výhody nápoje ExtraSilhouette®? ExtraSilhouette® je ideální nápoj pro ty, kteří usilují o snížení váhy (hlavně na centimetry). Podporuje tvarování postavy právě tam, kde potřebujete – pas, hýždě, břicho, stehna. Zvyšuje spalování tuků. Navíc vysoká koncentrace beta-karotenu brání vzniku jo-jo efektu při hubnutí. Kdy je vhodné pít nápoj s ExtraSilhouette®? Ideálně před a během zvýšené fyzické zátěže (sport, pohyb). Nejvyšší účinnosti dosáhnete, pokud cvičení nebo i procházka dosáhne alespoň 20 minut. Kolik kalorií má 1 nápoj s ExtraSilhouette® (ve vodě)? 6,5 kcal, tolik jako 2 tick-tacky. Takže kalorie nemusíte řešit. Kolik mohu vypít ExtraSilhouette® denně? Doporučená denní dávka je 1 nápoj denně. Individuálně je možné i více.

3 Otázky a odpovědi Mohou pít ExtraSilhouette® vegetariány, vegany, osoby s laktózovou intolerancí a osoby s bezlepkovou dietou? 100% ano - neobsahuje živočišné produkty, laktózu, lepek, konzervační látky ani syntetická aromata a barviva. Patří do hypoalergenního typu výrobků. Je ExtraSilhouette® isotonický nápoj? Nejedná se o iontový nápoj, takže jeho iontový potenciál se neměří. Je ExtraSilhouette® vhodný k doplnění tekutin? Nápoj z šumivé tablety příjemně osvěží za každého počasí a lze ho zařadit v kteroukoliv denní dobu. Výborná chuť nápoje v pomerančovo - mangovém ladění s přídechem opunciové chuti přesvědčí ke konzumaci i ty, kteří mají problémy s dodržováním optimálního pitného režimu.

4 Otázky a odpovědi V čem nejlépe pít ExtraSilhouette®? Ideální je ho rozpustit v 300 – 350 ml vody. Můžete zkusit i např. džus apod. Není to však nutné, protože samotný nápoj má výbornou chuť (pouze přírodní látky).

5 Cena za porci: 37,- Zaváděcí cena: 30,- Zaváděcí cena pro partnery: 22,- Obj. číslo: porcí 530, bodů

6 Otázky a odpovědi Jaké jsou hlavní výhody nápoje ExtraEnergy® ? Unikátním rysem ExtraEnergy® je nejen obnovení energie, ale i ochrana organismu při a po vysokém fyzickém a psychickém zatížení. Proč je lepší pít ExtraEnergy® místo energetických nápojů? ExtraEnergy® je zdravější alternativou energetických nápojů. Dodání energie není založeno na jednoduchých sacharidech, ani kofeinu apod., ale podporou přirozené energie v organismu. Obsahuje navíc bioaktivní látky, které snižují stres a zvyšují energetické rezervy organismu a ochraňují jej. Ochranná síla Sunkinsberry® proti volným radikálům přispívá ke zpomalení stárnutí nejen kůže, ale i vnitřních orgánů. Tento typ energetického nápoje je určen nejen pro mladou generaci, ale klade důraz na potřeby organismu bez ohledu na věk.

7 Otázky a odpovědi Kdy je vhodné pít ExtraEnergy®? Kdykoliv potřebujete zvýšit svoji energii a koncentraci. Při nebo po vysokém fyzickém nebo duševním vypětí. Při sportu, při cestě autem, při zkouškách, při vysokém pracovním vytížení. Kolik mohu vypít ExtraEnergy® denně? Doporučená denní dávka je 1 nápoj denně. Individuálně je možné i více. Obsahuje ExtraEnergy® cukr? Neobsahuje ani sacharózu, ani glukózu, takže nápoj je vhodný i pro diabetiky! Sukralóza je nejnovější náhradní sladidlo přírodního původu. Je vyrobeno sice ze sacharózy, ale má minimální energetickou hodnotu, vysokou sladivost (100 krát vyšší sladivost než cukr) a k jejímu využití není zapotřebí inzulín.

8 Otázky a odpovědi Mohu ztloustnout při používání ExtraEnergy®? Ne. Jedna porce má pouze 6 kcal (7,5× méně než jiné běžné energetické nápoje jako je např. Red Bull) V čem je lepší Q10Vital® v ExtraEnergy® oproti jiným koenzymům? Nově patentovaná, ve vodě rozpustná forma koenzymu Q10Vital® zajišťuje klinicky ověřenou snadnou vstřebatelnost, vyšší a rychlejší využitelnost energetickými systémy organismu. Mohou pít ExtraEnergy® vegetariáni, diabetici a osoby s bezlepkovou dietou? 100% ano. Neobsahuje živočišné produkty, laktózu, lepek, konzervační látky ani syntetická aromata a barviva. Patří do hypoalergenního typu výrobků.

9 Otázky a odpovědi V čem nejlépe pít ExtraEnergy®? Ideální je ho rozpustit v 300 – 350 ml vody. Můžete zkusit i např. džus apod. Není to však nutné, protože samotný nápoj má chuť červeného ovoce (aronie, bezinek a brusinek), která příjemně překvapí. (pouze přírodní látky).

10 Cena za porci: 35,- Zaváděcí cena: 27,- Zaváděcí cena pro partnery: 21,- Obj. číslo: porcí 500, bodů

11 Cena za porci: 37,- Zaváděcí cena: 30,- Zaváděcí cena pro partnery: 22,- Obj. číslo: 016 24 porcí 530, bodů Cena za porci: 35,- Zaváděcí cena: 27,- Zaváděcí cena pro partnery: 21,- Obj. číslo: 017 24 porcí 500, bodů JIŽ BRZY


Stáhnout ppt "Otázky a odpovědi."

Podobné prezentace


Reklamy Google