Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

FAT-BURNING – spalovač tuku ORGANICKÝ Zelený čaj 1200 mg BiOrigine spalovač tuku 10 ampoulí po 10 ml Zelený čaj stimuluje spalování tukových zásob a pomáhá.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "FAT-BURNING – spalovač tuku ORGANICKÝ Zelený čaj 1200 mg BiOrigine spalovač tuku 10 ampoulí po 10 ml Zelený čaj stimuluje spalování tukových zásob a pomáhá."— Transkript prezentace:

1 FAT-BURNING – spalovač tuku ORGANICKÝ Zelený čaj 1200 mg BiOrigine spalovač tuku 10 ampoulí po 10 ml Zelený čaj stimuluje spalování tukových zásob a pomáhá tělu využít rychleji své tukové zásoby. Výhody: BiOrigine zelený čaj je - 100% organický, - v optimální koncentraci 1200 mg (největší dávka na trhu) - obsahuje polyfenoly a kofein pro zvýšení vlivu na odstranění tuku.

2 EGCG - epigalokatechingalát  extrakt ze zeleného čaje jako suplement spalující tuky.  za účinnou látku je považován epigalokatechingalát nebo-li EGCG, jenž urychluje oxidaci tuků v lidském organismu.  účinná látka EGCG v něm obsažená stimuluje hormon noradrenalin (nebo také norepinefrin) tím, že potlačuje účinky enzymu COMT, který působí opačně a podílí se na metabolismu noradrenalinu. Noradrenalin je řazen mezi stresové hormony a je vylučován dření nadledvinek. Jeho funkcí je krátkodobě zvýšit aktivitu v lidském organismu. Tento hormon zrychluje srdeční tep, zvyšuje rozklad glykogenu na monosacharidy, roztahuje cévy ve svalech a zvyšuje tím jejich okysličování.  Extrakt ze zeleného čaje je řazen mezi účinnější spalovače tuků. Je netoxický a zatím u něho nebyly zjištěny žádné vedlejší účinky. Nepůsobí na organismus tak stimulačně jako kofein. Obsahuje významné antioxidanty, protirakovinné katecholaminy a theanin s relaxačními účinky.

3 Složení 1 ampule SloženíMnožství Organický extrakt zeleného čaje300 mg Polyfenoly240 mg EGCG /epigalokatechingalát /21 mg Kofein12 mg Rostlinné přísady1,2 mg Proteiny0,0 g Carbohydráty0,0 g Tuky0,0 g Energetická hodnota0,0 kcal/kJ

4 FAT-BURNING – spalovač tuku ORGANICKÝ Zelený čaj 1200 mg BiOrigine spalovač tuku 10 ampoulí po 10 ml Organický zelený čaj – z Cameliia sinensis neboli z čajovníku čínského Jedna ampule obsahuje 300 mg koncentrátu org.zeleného čaje, a to je dávka, která odpovídá 1200 mg zel.čaje /nejvyšší dávka na trhu/. Doporučené použití: 1 ampule denně před fyzickou aktivitou /cvičení, úklid…/


Stáhnout ppt "FAT-BURNING – spalovač tuku ORGANICKÝ Zelený čaj 1200 mg BiOrigine spalovač tuku 10 ampoulí po 10 ml Zelený čaj stimuluje spalování tukových zásob a pomáhá."

Podobné prezentace


Reklamy Google