Řízení podnikových procesů od A do Z

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
JEDNÁNÍ MONITOROVACÍ SKUPINY projektu Podpora procesů v soc. službách dne
Advertisements

Doc. JUDr. Radim Boháč, Ph.D. katedra finančního práva a finanční vědy PF UK 1. prosince 2015.
Obchodní akademie a VOŠ Valašské Meziříčí Středoškolské studium – OA, VSČ, IT Vyšší odborná škola – IT v podnikové praxi Bakalářské studium – denní i distanční.
Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR. Realizace projektu: –
Setkání partnerů projektu Přírodovědné a technické vzdělávání Ústeckého kraje Reg.č. CZ.1.07/1.1.00/ Dne 23.září 2013 Ústí nad Labem.
Anotace Materiál je určen pro 2. ročník studijního oboru PROVOZ A EKONOMIKA DOPRAVY, předmětu LOGISTIKA A OBSLUŽNÉ SYSTÉMY. Inovuje výuku použitím multimediálních.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
Projekty Institucionálního plánu MENDELU v roce 2016 seminář pro řešitele projektů IP Brno,
Číslo projektu školy CZ.1.07/1.5.00/ Číslo a název šablony klíčové aktivity III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Číslo materiáluVY_32_INOVACE_OdP_S2_07.
Akademický rok 2016/2017 ZÁPIS do bakalářského studia.
HRUBÁ MZDA VČETNĚ NÁHRAD VY_32_INOVACE_15_1_5 HRUBÁ MZDA VČETNĚ NÁHRAD Autor: Ing. Jana Rauscherová CZ.1.07/1.5.00/ Zkvalitnění výuky na GSOŠ prostřednictvím.
Střední průmyslová škola a Střední odborná škola gastronomie a služeb, Most, příspěvková organizace DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Anotace Materiál je určen pro žáky středních odborných škol a středních odborných učilišť v rámci výuky finanční gramotnosti v bloku ekonomických a příbuzných.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Katedra podnikové strategie Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku.
Ekonomika provozu a podnikání Ekonomika podnikání.
Informační a poradenské centrum ZČU
Úvod do projektového řízení
Automatické zakládání šroubů na Agregátovou paletu
Dokument KAP MSK - obsah
Základy automatického řízení 1
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Plánování rozvoje sociálních služeb Ústecký kraj
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Platformy projektu KAP LK
Místní rozpočtové jednotky
Měnová soustava, měnová politika
ŠKOLENÍ PRO ŽADATELE O FINANČNÍ PODPORU Z OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST Jihomoravský kraj Krajský úřad Jihomoravského kraje oddělení.
Procesní management v oddělení logistiky
Zabezpečení personálu a infrastruktury logistiky
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Společenská odpovědnost ve školství
Ekonomická část (oddělení nepřímých nákladů)
Windows – WordPad VY_32_INOVACE_32_649
Transformátory Název školy Základní škola a mateřská škola Libchavy
Pedagogická psychologie
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Odměňování zaměstnanců
II. – III. r./ Hotelnictví a turismus
Učitelská mobilita Erasmus+ Univerzita v Granadě
IKI jako prostředek pro komunikaci mezi VS a občany Pavel Parma
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Výnosy CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Setkání kariérových poradců
Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017 Začleňování studentů do mezinárodních studijních skupin Pavla Těšinová.
Vybavení mobilní laboratoře pro studijní obor Zdravotnický záchranář
Centralizované rozvojové projekty 2017
Klíčová aktivita 05 Vzdělávací modul „Boj s korupcí“
Realizace akreditovaného Kurzu vysokoškolské pedagogiky
Odhalení příčin studijních neúspěchů u studentů EF TUL a jejich řešení
NESAT XIII (North European Symposium for Archaeological Textiles)
IRP 2017 (Internacionalizace) Výměnná laboratorní praktika FM TUL/HSZG
Finanční plán stavební zakázky
Podpora supervizorů a lektorů zajišťující odbornou praxi studentů FZS TUL ve zdravotnických zařízeních Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 2: Diverzifikace.
Seminář Energetické úspory v budovách v praxi
Stavba strojů a zařízení
Institucionální program pro veřejné vysoké školy pro rok 2017
Institucionální plán TUL pro rok 2017 Cíl 3: Internacionalizace
Propagace FZS TUL a jejich stávajících i nově akreditovaných oborů
Další rozvoj a zvyšování kvality U3V na TUL
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
12. ZÁKLADNÍ ŠKOLA CHOMUTOV, AKADEKIKA HEYROVSKÉHO
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
CENTRA VZDĚLÁVÁNÍ PRO UDRŽITELNOU BUDOUCNOST
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Ekonomika podniku STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ
STŘEDOŠKOLSKÁ ODBORNÁ ČINNOST
na zápise do 1. ročníku na FF UJEP!
Transkript prezentace:

Řízení podnikových procesů od A do Z Ing. Magdalena Zbránková, Ph.D. 11. ledna 2018

Řešitelský tým Řešitelka Další pracovníci Studující doc. Ing. Petra Rydvalová, Ph.D. Další pracovníci KPE: Eva Šírová, Magdalena Zbránková KIN: Klára Antlová, Athanasios Podaras, Tereza Semerádová Studující Michal Eder, Natálie Pelloneová, Jitka Ládrová, Zuzana Horčičková, Lenka Bílková, Ladislava Míková, Marián Lamr

Cíl projektu Vytvoření vzdělávací platformy nového předmětu Podnikové procesy a propojení s navazujícími předměty Podniková logistika a Projektové řízení na Ekonomické fakultě TUL. Vytvoření vzdělávací platformy nového předmětu NOP II-Podnikové procesy (akreditován v roce 2016, zkratka PEP) a propojení s navazujícími předměty podnikovou logistikou a projektovým řízením na Ekonomické fakultě TUL. Vytvoření NOVÉHO povinného předmětu Podnikové procesy (dále KPE/PEP), který byl pro bakalářské studium Ekonomické fakulty TUL akreditován v roce 2016 a jeho PROPOJENÍ s navazujícími předměty podnikovou logistikou a projektovým řízením na Ekonomické fakultě TUL.

V souladu s cíli a plánovaným harmonogramem projektu. Postup řešení V souladu s cíli a plánovaným harmonogramem projektu.

Odborné exkurze Magna Exteriors (Bohemia) s.r.o. (24. 3. 2017) Lean Centrum ŠKODA AUTO, a.s. (7. 4. 2017) 1. kvartál: exkurze do Magna Exteriors (Bohemia) s.r.o., Liberec VI-Rochlice, Kubelíkova 604/73. 2. kvartál: exkurze do Škoda Auto, a.s. Mladá Boleslav – Lean centrum.

Magna Exteriors (Bohemia) s.r.o. (24. 3. 2017) Výrobní provoz: nástrojárna, oddělení konstrukce, výrobní prostory, lakovna a montáž.  

Lean Centrum ŠKODA AUTO, a.s. (7. 4. 2017) Téma: Ergonomie JIT simulace

Kurz Podnikové procesy 2. kvartál: nastavení struktury e-learningové opory pro předmět KPE/PEP

Kurz Podnikové procesy 2. kvartál: nastavení struktury e-learningové opory pro předmět KPE/PEP

Mobilní pracoviště PC a TV – výběrové řízení, instalace v září krytí na stoly, magnetické tabule – pracoviště lektora parapety jako pracovní linky pro dva týmy

Vzdělávací pakety 2. kvartál: Tvorba obsahové náplně případových studií manuál pro lektora, pracovní materiály pro účastníky simulací, potřebný materiál

Vzdělávací pakety 2. kvartál: Tvorba obsahové náplně případových studií

Testování případových studií účast studujících dr. a mgr. studijního programu

Indikátory splněny 6 7 1 Indikátor(y) Počáteční stav Plánovaný stav Konečný stav Praktické případové studie pro trénink tvorby procesů 6 7 Manuály pro letory a pracovní listy pro studenty a práci v týmu E-learningová opora výuky nového předmětu 1 Metodika pro využití SW např. v oblasti výběru dodavatelů (zpracování pro výuku) v přípravě další případové studie

Rozpočet projektu Kapitálové finanční prostředky celkem 50 000   Přidělený příspěvek na řešení projektu (v Kč) Čerpání příspěvku (v Kč) 1. Kapitálové finanční prostředky celkem 50 000 2. Běžné finanční prostředky celkem 80 000 2.1 Mzdy (včetně pohyblivých složek) 2.2 Dohody konané mimo pracovní poměr 2.3 Odvody 2.4 Materiální náklady 69 000 63 367 2.5 Služby 3 000 8 633 Ostatní náklady (vložné, kurzové změny, apod.) 2.6 Cestovní náhrady 2.7 Stipendia 8 000 3. Celkem běžné a kapitálové finanční prostředky 130 000

Děkuji Vám za pozornost Magdalena Zbránková, KPE EF TUL