U lékaře je prý legrace.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
U lékaře je prý legrace.
Advertisements

ZÁSADY PRVNÍ POMOCI Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Ludmila Jakubcová. Dostupné z Metodického portálu ;
Dopisy učitelům. Vážený pane magistře, chtěl bych přijít na vaše konzultační hodiny, ale nemůžu, protože mám v té době výuku. Chci vás požádat o jiný.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Bc. Naďa Prejzová Název DUM: VY_32_Inovace_4.2.9 Práce a volný čas Název sady: Člověk a jeho svět 3. ročník Číslo.
N á zev S Š : SOU Uherský Brod Autor: Mgr. Věra Dudová N á zev prezentace (DUMu): Rodinné právo 1 N á zev sady: Výuka občanské nauky v 2. ročníku odborného.
Hodnota mého života. MÁ MŮJ ŽIVOT NĚJAKOU HODNOTU? Kdo jsem? Ne! - umírám Ano! – žiji.
Název školy: Svobodná základní škola,o.p.s. Autor: Ivana Makovičková Název materiálu: VY_12_INOVACE_4_ČTENÁŘSKÁ GRAMOTNOST_SILÁK BIVOJ Název: SILÁK BIVOJ.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Dobrá Jana Název DUM: VY_32_Inovace_ Přísloví a rčení Název sady: Český jazyk 4. ročník Číslo projektu:
N Základní škola, Hrádek 203 Projekt: CZ.1.07/1.400/ VY_32_INOVACE_03_Věcné učení_10_9. ročník_Chřipka – léčba onemocnění a možnosti prevence Autor:
Název školy: Základní škola a mateřská škola Domažlice, Msgre B. Staška 232, příspěvková organizace Autor: Mgr. Vendula Steidlová Název : VY_32_INOVACE_10_PSANÍ.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Michaela Blažková Název DUM: VY_32_Inovace_ Mluvnický zápor Název sady: Český jazyk 9. ročník Číslo projektu:
Prezentace k finanční gramotnosti. Co je to banka. Autor
JAK PROPAST MACOCHA DOSTALA SVÉ JMÉNO
Dokážeš si představit, co by se stalo, kdybychom Bibli používali tak,
„ Ondra pomáhá ptáčkům“
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA NEDOMICE, okres Mělník
STAVBA TĚLA VY_32_Inovace_09OT- 3 autor: Mgr. Tereza Olejníková
Škola ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Autor
Jméno autora Mgr. Stanislava Junková Datum vytvoření prosinec 2012
Vy nejste děti, vy jste hajzlové.
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů Občanská výchova
Užitečné závaží.
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
Název školy : Základní škola a mateřská škola,
Když slova nestačí Prezentace.
NÁZEV ŠKOLY: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA VARNSDORF AUTOR: Marcela Kanisová, NÁZEV: VY_12_INOVACE_19_Mezilidské vztahy TÉMA: Všude.
Vtipy bez hranic.
Materiál je určen pro žáky od 3.třídy.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
AUTOR: Mgr. Marcela Lazáková NÁZEV ŠKOLY:
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170 Číslo projektu
Autor: Mgr. Jitka Langerová Datum: Název: VY_32_INOVACE_20_ČESKÝ JAZYK
Autor : Mgr. Venuše Nováková Název materiálu:
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Lenka.
Mluvíme, sjednáváme po telefonu (mobilu…)
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
VY_32_Inovace_4.2.9 Práce a volný čas Člověk a jeho svět 3. ročník
VYBER SPRÁVNÉ PŘÍSLOVÍ
Obchodní akademie a Střední odborná škola, gen. F. Fajtla, Louny, p.o.
Autor: Mgr. Vladimíra Dvořáková
Pro dobrou náladu. Pár vtipů a slečny.
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_CERTOVSKE_RYMOVANI Název materiálu:
Číslo projektu CZ.1.07/1.4.00/ Název sady materiálů
Jedna chyba na ženě!! Když Bůh stvořil ženu, bylo to šestý den práce přesčas. Jeden anděl přišel a ptal se: “proč s ní ztrácíš tolik času?” A bůh odpověděl:
Pane doktore.
Život je krátký ale krásný, zasmějme se...
Levým tlačitkem můžeš přecházet mezi snímky
Vy nejste děti, vy jste rošťáci.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/
ZE ŽIVOTA...
9. Rozlišování v modlitbě
Přeji Ti sílu všech živlů
20 vtipů Stačí jen kliknout.
Polytechnika v dětské literatuře
zapni zvuk a klikni si dál
Dalo by se to označit jako moudra slavných…
NEPODMÍNĚNÁ LÁSKA Tento příběh je o vojákovi, který se navrací domů po válce ve Vietnamu. Volá ze San Francisca domů svým rodičům.
Vymyšlený příběh Běželová
Dalo by se to označit jako moudra slavných…
Naučil jsem se....
Dokážeš si představit, co by se stalo, kdybychom Bibli používali tak,
První pomoc.
Autor: Mgr. Vladimíra Dvořáková
Pracovní desatero.
Přeji Ti sílu všech živlů
Všem mým přátelům: JSEM VDĚČNÝ....
V televizi CNBC proběhl hodinový rozhovor s Warrenem Buffetem, druhým nejbohatším mužem světa, který mimo jiné věnoval 31 miliard USD na charitu. Zde je.
Každý den jsme trochu starší…
Kód materiálu: VY_32_INOVACE_09_DEN_ZEME Název materiálu: Den Země
PERLY MOUDROSTI.
Transkript prezentace:

U lékaře je prý legrace

Oční lékař po vyšetření k pacientovi: "Člověče, jak jste se sem vůbec dostal?"

"Pane doktore, co mám dělat se srdcem. " ptá se ustrašený pacient "Pane doktore, co mám dělat se srdcem?" ptá se ustrašený pacient. Doktor na to: "No, je velice oslabené, ale do konce života Vám vydrží."

Do nemocnice přivezou chlapa s těžce popáleným břichem, doktor ho ošetří a dává mu dvě tablety Viagry. "A to pomůže pane doktore?" "Ne, ale alespoň se vám na tu popáleninu nepřilepí deka."

Přjde žena k sexuologovi a povídá: "Víte, pane doktore, já z tý soulože už vůbec nic nemám, nemohl byste mi poradit?" "A jak to děláte," ptá se doktor. "No, víte, já ležím na pravým boku" "Hmm.... - a co kdybyste to zkusili na levým boku?" ptá se lékař. "No, nevím - víte, to bych pak zase neměla nic z tý televize ..."

Doktor peskuje sestru: „Proč jste mi to sakra neřekla dřív Doktor peskuje sestru: „Proč jste mi to sakra neřekla dřív! Já toho pacienta dva měsíce léčím na žloutenku a vy mi až dneska řeknete, že to je Číňan!„ Gynekolog je inteligent, který hledá problémy tam, kde normální mužský hledá potěšení.

"Pane doktore, potřebuji nové brýle "Pane doktore, potřebuji nové brýle!" "Vypadá to tak, tady jste v řeznictví." Povídá ohleduplně doktor pacientovi: "Vím, že jste člověk odvážný, a proto před vámi nemusím nic tajit: Od zítřka musíte nastoupit do práce!"

Pozval si psychiatr paní Novákovou Pozval si psychiatr paní Novákovou. "Váš manžel mě požádal, abych Vás vyšetřil. Prý chodíte večer po bytě se zdviženýma rukama a roztaženými prsty. Můžete mi k tomu něco říct?" "Ale jistě. Čekám, až mi zaschne lak na nehty." Jeden profesor se pohádal se svým asistentem. Nakonec diskusi uraženě uzavřel se slovy: "Buď jste blázen vy nebo já." Poté rozčílený odešel. Druhý den našel na svém stole lékařský nález: Asistent X byl vyšetřen na psychiatrickém oddělení zdejší kliniky. Nález je zcela v mezích normy.

Doktorovi v domě praskla voda. Zavolal instalatéra Doktorovi v domě praskla voda. Zavolal instalatéra. Ten přijel, vybalil brašnu nářadí a chvíli se porůznu hrabal v trubkách a dělal takové ty složité instalatérské věci. Pak si umyl ruce a napsal doktorovi účet na 1800 Kč. Doktor podiveně kroutí hlavou: "1800 korun? To je šílené, jako doktor si tolik za hodinu nevydělám!" Instalatér ho nechal domluvit a pak klidně říká: "No, já jako doktor taky tak nevydělával."

Probudí se muž z narkózy a ptá se: "Pane doktore, jak dopadla operace Probudí se muž z narkózy a ptá se: "Pane doktore, jak dopadla operace?" "Lituji, ale já jsem Svatý Petr!" Prostitutka přijde k lékaři s nespavostí. Ten jí předepíše prášky: "Než půjdete do postele, vezmete si tyto dvě pilulky." "A nemyslíte, pane doktore, že brát šedesát pilulek za noc je trochu moc?"

Po důkladné prohlídce pravil gynekolog: "Tak, milá paní, až se dnes vrátí váš manžel domů..." "Nejsem vdaná." - přeruší ho pacientka. "No tak až se setkáte s vaším snoubencem..." "Nejsem zasnoubená." "Tak tedy řekněte svému příteli, že..." "Nemám a nikdy jsem neměla žádného přítele!" Na to se lékař zamyslel, poodešel k oknu a dlouho se mlčky díval ven. "Pane doktore, proč vyhlížíte tak dlouho z okna?" - neudržela pacientka svou zvědavost. "No, naposledy, když se stalo něco podobného, tak vyšla hvězda na východě.

"Doktore, neměl by jsi tolik kouřit!" "Ale, vždyť i jiní doktoři kouří." "Doktore, neměl by jsi tolik pít!" "Ale, vždyť i jiní doktoři pijí." "Doktore, neměl by jsi se tolik milovat se svými pacientkami!" "Ale, vždyť i jiní doktoři to dělají.„ "To jo, ale ty jsi zvěrolékař."

Sestřička veze dědu do nemocničního pokoje, když si děda všimne čísla pokoje: "Ježišmarjá, čtrnáctka, to je ten pokoj, kam dáváte nevyléčitelné případy, ježišmarjá..." Sestřička dědu chlácholí: "Ale dědo, co to povídáte? Tady jsou přece samé lehké případy, podívejte, támhleto je slepák, ten jde zítra domů, tohleto jsou žlučové kameny - víte dědo, já bych vám to neměla prozrazovat, ale ty nevyléčitelné případy se dávají na šestnáctku, ne na čtrnáctku." Vtom přijde vrchní sestra a povídá: "Dědku, kam vás to šoupli, vy patříte na šestnáctku!"

Konec srandy