Vzdělávání a práce web pro cestu za lepší prací

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vzdělávání a práce web pro cestu za lepší prací. Charakteristika web vznikající v rámci projektu Rozvoj a implementace NSKRozvoj.
Advertisements

Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Případové studie Úvodní informace Zpracovávaná témata Ukázka zpracovaného tématu CZ.1.07/1.1.00/ My to umíme.
Založení firmy postup. Postup založení firmy 1) Výběr oboru podnikání a vymezení předmětu živnosti 2) Volba právní formy podnikání 3) Určení názvu a umístění.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Veřejné rejstříky - Obchodní rejstřík.
Souřadnicová síť, určování zeměpisné polohy
Školení MS Excel 2007 pro začátečníky RNDr. Milan Zmátlo MěÚ Třebíč, listopad-prosinec 2010 Vzdělávání v eGON centru.
Rekvalifikace a veřejné zakázky v oblasti zaměstnanosti Mgr. Eva Friedrichová vedoucí oddělení poradenství Úřad práce v Liberci Projekt: Podpora dalšího.
PROJEKTY ZAMĚŘENÉ NA VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH Dříve realizované projekty PALMIF – 3 projekty (Fond aktivních opatření trhu práce) PALMIF – 3 projekty (Fond.
Opatření k zajištění kvalifikované pracovní síly Mgr. Jana Majerová vedoucí oddělení koncepcí a strategií trhu práce Odbor trhu práce MPSV
„MEZIMO“ Podpora znevýhodněné mládeže k posílení pracovní integrace, dalšího vzdělávání či odborné přípravy prostřednictvím mezinárodní mobility Projekt.
NSK A SEKTOROVÉ DOHODY JAKO NÁSTROJE PRO PROVÁZÁNÍ POTŘEB ZAMĚSTNAVATELŮ A VZDĚLAVATELŮ Ilona Šimarová, Svaz průmyslu.
 2006  Ministerstvo průmyslu a obchodu Příprava aplikace zákona č. 179/2006 sb. o ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání do působnosti Ministerstva.
Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název DUM: Prostředí internetu Číslo DUM: III/2/VT/2/2/27 Vzdělávací předmět: Výpočetní technika Tematická oblast:
Podpora odborných partnerství v sociálních službách, existuje ano či ne?
Projekt Zvyšování kvality života uživatelů sociálních služeb se zdravotním postižením ve Zlínském kraji je spolufinancován Evropským sociálním fondem prostřednictvím.
1 Profilová část maturitní zkoušky a poznatky z 5leté praxe Mgr. Petra Pátková, odbor vzdělávací soustavy jednání Asociace SPŠ Špindlerův Mlýn, 7. říjen.
Konference projektu VIP Kariéra II ─ KP Kariérové poradenství v podmínkách kurikulární reformy Ing. Daniela Chamoutová Národní ústav pro vzdělávání.
Publicita v projektech financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Jaké je místo knihovny ve vzdělávacím procesu vysoké školy? Hana Landová SIC ČZU v Praze Celostátní porada vysokoškolských knihoven a 10. listopadu.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zdravotně sociální fakulta, Jírovcova 24/1347, České Budějovice 1 Vzdělávání poskytovatelů sociálních.
 Webové stránky středních škol  Výstavy škol  Dny otevřených dveří  Brožura Atlas školství v Karlovarském kraji  propagační materiály škol na nástěnce.
Tematické setkání KAP Jihomoravského kraje Metodická podpora KAP pro intervenci Rozvoj škol jako center CŽU (dalšího profesního vzdělávání) Jana Bydžovská,
Představení výzkumného projektu Lenka Hloušková Ústav pedagogických věd Filozofická fakulta MU Brno.
Září 2008Mgr. Lenka Schwarzová INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy Výzva k předkládání žádostí o finanční podporu.
Porada s řediteli PO LK, Údolí Bratrouchov.
Ing. Zdeňka Šilhová Institut pro veřejnou správu Praha INTERAKTIVNÍ PERSONÁLNÍ PORTÁL PRO POTŘEBY ZAMĚSTNANCŮ VE VEŘEJNÉ SPRÁVĚ KONFERENČNÍ VZDĚLÁVACÍ.
Zákon č. 300/2008 Sb., o elektronických úkonech a autorizované konverzi dokumentů, a datové schránky Brno KrÚ JMK.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_32_INOVACE_30-03 Název školy Střední průmyslová škola stavební, České Budějovice, Resslova 2 AutorRNDr.
Členské fórum A.T.I.C. Mariánské Lázně
Tematické setkání KAP Ústeckého kraje Metodická podpora KAP pro intervenci Rozvoj škol jako center CŽU (dalšího profesního vzdělávání) Jana Bydžovská,
Projekt Statutárního města Jihlavy - Vlastním hodnocením ke zvyšování kvality Jihlava
Střední rybářská škola a Vyšší odborná škola vodního hospodářství
Dokument KAP MSK - obsah
Výukový materiál Zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám
Školy jako centra celoživotního učení KAP MSK
Praha, 1. – ročník mezinárodní konference k profesnímu rozvoji pedagogických pracovníků Profesní rozvoj pedagogů.
Aktivity a činnosti úseku služeb v oblasti dalšího vzdělávání
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Vodárenská 2115
KAP, 25. září 2017, Krajský úřad SK
Název: VY_32_INOVACE_VVP_8A_14F Škola:
Výukový materiál zpracován v rámci projektu
CZECH SALES ACADEMY Hradec Králové – VOŠ a SOŠ s.r.o.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Kde hledat informace o oborech a středních školách?
Rozpisy témat a odevzdávárny
Benefit7.
UK01-KA
Autor: Mgr. Yvetta Kałužová
MODERNIZACE ODBORNÉHO VZDĚLÁVÁNÍ
Naše škola Střední odborná škola Managementu a Práva s.r.o.
EQF a Národní soustava kvalifikací v České republice
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Josefa Bublíka, Bánov
PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ NA STŘEDNÍ ŠKOLY PRO ŠKOLNÍ ROK 2018/19
Digitální učební materiál zpracovaný v rámci projektu
A jako ASISTENT PhDr. Jitka Kendíková
Zapisovatelé do informačního systému evidence obyvatel
Hodnocení informačního střediska
Kde hledat informace o oborech a středních školách?
Přijímací řízení pro školní rok 2018/2019.
Domy na půl cesty ve středočeském kraji
Projekt Komplexní program podpory ke zvýšení zaměstnanosti žen na trhu práce v Ústeckém kraji PRÁCE PRO KAŽDOU Registrační číslo projektu.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ.
NOVINKY OD BUŘINKY – DUBEN 2016
Počítač ve škole a MŠMT Mgr. Jaroslav Faltýn
Revize kurikulárních dokumentů pro všeobecné a
Tematické setkání KAP Olomouckého kraje
v kontextu změn a potřeb moderního trhu práce
Je kvantita zárukou kvality ? Vladimír Ort
Ing. Alena Opletalová, Ph. D. , 9. 6
Transkript prezentace:

Vzdělávání a práce web pro cestu za lepší prací

web vznikající v rámci projektu Rozvoj a implementace NSK Charakteristika www.vzdelavaniaprace.cz web vznikající v rámci projektu Rozvoj a implementace NSK je zaměřen na profesní kurzy zvyšující kvalifikaci a na rekvalifikační kurzy

Komu je portál určen? Každému kdo hledá nabídku vzdělávacích kurzů, které zlepší jeho postavení na trhu práce kdo chce získat celostátně platný certifikát o tom, co umí, i když se to neučil ve škole kdo hledá informace o zkouškách, které ověří jeho nabyté kompetence Portál propojuje informace o: profesních kvalifikacích kurzech vedoucích k osvojení příslušných dovedností zkouškách k získání osvědčení o profesní kvalifikaci

Nabídka a možnosti Filtrování kurzů podle: relevance místa konání (město, resp. vzdálenost do x km) oborového zaměření U každé kvalifikace zájemce najde: výčet potřebných dovedností příslušné kurzy zkoušející instituce zobrazení na mapě příbuzné kvalifikace Individualizace stránek - uspořádání oblíbených položek Připravuje se propojení na nabídku souvisejících nabídek práce

Jak zveřejnit kurz Kurzy se na portál „Vzdělávání a práce“ vkládají přes aplikaci DAT CZ (http://dat.istp.cz) po registraci Využití aplikace DAT CZ je ZDARMA Je-li kurz akreditován MŠMT a popř. také vede k získání profesní kvalifikace, nezapomeňte tuto důležitou skutečnost uvést. Kurzy vedoucí k získání kvalifikace jsou na portále „Vzdělávání a práce“ zobrazeny na předních místech! Kontaktujte správce na adrese dat@trexima.cz