Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Naše škola Střední odborná škola Managementu a Práva s.r.o.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Naše škola Střední odborná škola Managementu a Práva s.r.o."— Transkript prezentace:

1 Naše škola Střední odborná škola Managementu a Práva s.r.o.
Olšanská 55/5 Praha 3, , Žižkov , Nadace Partners for Democratic Change International školu vyhodnotila jako jeden ze tří nejúspěšnějších projektů za rok 2003. Škola je nositelem ocenění V. kongresu International Romani Union za nejúspěšnější vzdělávací projekt v Evropě.

2 Naše škola Škola má několik poboček: PRAHA BRNO RUMBURK KARVINÁ
JIHLAVA JABLONEC Studium je koncipováno jako čtyřleté denní studium pro absolventy 9. ročníku základní školy. Je určeno zejména pro žáky pocházející z romské komunity, kteří chtějí získat úplné střední odborné vzdělání ukončené maturitní zkouškou a pracovat v oblasti sociální pomoci romským komunitám i jednotlivcům.

3 pobočka JIHLAVA Adresa
Čajkovského 25, Jihlava Základní údaje: IČO: , IZO: Studijní obory Práce ve stravování E/02  - dvouletý učební obor ukončený závěrečnými zkouškami a výučním listem s možností pokračovat ve studiu v oboru - výuka probíhá v týdenních blocích – týden škola, týden praxe - praxe je zajištěna ve veřejných i soukromých stravovacích zařízeních, tak, aby studenti získali co nejvíce praktických dovedností a zkušeností a prošli veškerým provozem vedoucí pobočky Zást. ředitele pro pedagog. Činnost Mgr. Zdeňka Bočková Tel:

4 pobočka JIHLAVA Adresa
Čajkovského 25, Jihlava Základní údaje: IČO: , IZO: Studijní obory Sociální činnost M/01  čtyřleté studium zakončené maturitní zkouškou  - studenti jsou připravováni pro práci ve veřejné a státní sféře, neziskových organizacích, popřípadě pro studium na vysoké škole humanitně zaměřené - studenti absolvují praxi v neziskových organizacích, školách, školkách, státní správě - v rámci přípravy na budoucí povolání studenti připravují zábavné dny pro mateřské školky a neziskové organizace - profilové předměty jsou právo, sociální péče, sociální politika, veřejná správa, multikulturní soužití, komunitní práce, romský jazyk, romistika  vedoucí pobočky Zást. ředitele pro pedagog. Činnost Mgr. Zdeňka Bočková Tel:

5 pobočka JIHLAVA spolupracuje:
Charita Jihlava – praxe studentů Pecha s.r.o. Vacková - Delikata – Restaurace Na Hradbách Klub důchodců MŠ a ZŠ Sociální odbor Klubíčko Erko Psychiatrická léčebna Domov mládeže Dětský domov se školou Policie Krajský úřad Magistrát města Jihlavy Atd.

6 pobočka JIHLAVA zajistila
Vánoce pro seniory KLUB DŮCHODCU Výuka na PC pro seniory Pomoc nevidomým Tyflo Jihlava Vysočina Organizace dne dětí ve vyloučených lokalitách Vystoupení na dni Romů a pomoc při organizaci Návštěva památníku v Letech Mikulášká besídka ve vyloučených lokalitách

7 Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "Naše škola Střední odborná škola Managementu a Práva s.r.o."

Podobné prezentace


Reklamy Google